Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaraaaaaaaaaaaa

jakie rajstopy/pończochy do czarnej błyszczącej satynowej kiecki?

Polecane posty

Gość Klaraaaaaaaaaaaa

czarne chyba odpadają. Brązowe, przypominające lekko opalona skórę?

Gość Klaraaaaaaaaaaaa
kiecka długa, z długim rozporkiem na środku, duży dekolt. Buty klasyczne, czarne bez palca, wycięte z boku. No i przy kiecce są ozdoby z kryształów svarovskiego - takie rajtki będą chyba za ciężkie

Gość :)))
Zwykłe czarne,inne bd za ciężkie...Czarne,matowe,cienkie bd najlepsze :):):) Chociaż w sumie zwykłe opalone też mogą być dobre o ile wyglądają naturalnie...Z opisu wydaję mi się że lepiej czerń ;)

Gość Klaraaaaaaaaaaaa
czarne - palec będzie odkryty w butach, i będą wyłazić i gryźć po oczach te rajtki ;)

Najlepiej to bez rajstop :):))

A tak serio to weź normalne,cieliste :) Masz rację z tymi palcami,co innego przy krótkiej sukience.

Gość Klaraaaaaaaaaaaa
taaa, tyle, że impreza w Wielkanoc i tyćke zimno mi może być. No ja wiem, że najbardziej pasują delikatne sandałki i gole nogi :)

Gość Klaraaaaaaaaaaaa
taaa, tyle, że impreza w Wielkanoc i tyćke zimno mi może być. No ja wiem, że najbardziej pasują delikatne sandałki i gole nogi :)

Gość jaja w jeansach
Moja Droga, masz do wyboru albo wykazac sie brakiem poszanowania zasad ubioru (do butów z odkrytym palcem nie zaklada sie rajstop) albo marznac. Wybor nalezy do Ciebie?

Gość do jaja w jeansach
a od kiedy to w dress code jest napisane ze do butow z odkrytym palcem nie zaklada sie rajstop? to ja juz sie spotkalam z raczej zasadami, ze elegancka kobieta NIGDY! nie pokaze odkrytych palcow i ze NIGDY! nie pokaze golej nogi bez rajstop. skad Ty takie zasady wytrzaslenas?

Gość Klaraaaaaaa
przecież do takiej kiecki szpilki zabudowane to masakra! Rajstopy bez szwów (nie widać, ze są :)

Gość do jaja w jeansach
ja nie mowie, ze nie lubie butow z odkrytymi palcami. wrecz uwielbiam. ale chodzi o to skad jaja w jeansach wynalazla takie zasady dress code?

Gość do jaja w jeansach
ja wiem sama uwielbiam buty z odkrytymi palcami chodzi mi o to, ze gdzie jaja w jeansach wynalazla takie zasady dress code?