Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi menos

PO CO BABY OBCINAJA SIE NA KROTKO? mysla ze to sexi? lol

Polecane posty

Gość sexi menos

Obcinaja sie na chlopaka a potem placza ze nikt ich nie chce.No moze czasem jakis gej sie nabierze. Zamiast wygladac jak kobiety to wola byc babochlopami.Tylko gej albo bi wzialby babochlopa za zone.

Gość ta co sie zna
zauwaz, ze na krotko robia sie najczesciej juz mezatki ;) swiezo po slubie

Gość goldeneyeguy
racja takie coś od razu mi się kojarzy z lesbijkom i jest kompletnie asexualne:O

Gość A.R.M.
Moja kuzynka obcięła się na krótko, jedynie z przodu zostawiła dłuższe, że lecą jej na twarz a z tyłu króciutkie. Wygląda zdecydowanie gorzej niż kiedy miała dłuższe (do ramion) ale to jej sprawa.

Gość A.R.M.
Do tej co się zna a dlaczego mężatki krótko po ślubie tak robią według ciebie, skąd się to u nich bierze?

krótkie włosy mają zazwyczaj koszmarnie brzydkie i przemądrzałe feministki typu Pitera , Środa ...

Gość goldeneyeguy
a zas sie dziwią ze ich ukochani meżczyżni je zdradzają:D

Gość ta co sie zna
wiesz, krotka fryzura jest chyba mniej klopotliwa w utrzymaniu... do slubu fajnie miec dlugie wlosy (ah ta proznosc ;) ) a pozniej nie trzeba sie starac, zeby wygladac pieknie i zmyslowo, bo meza juz sie zlapalo, wiec mozna sobie zaszalec z wizerunkiem.

Gość sexi menos
niektore po slubie sie obcinaja.A potem zdziwione bo maz zdradzil.Jakby moja zona sie obciela postawilbym ultimatum : ALBO CHODZISZ W PERUCE ALBO ROZWOD. Babochlopom mowimy precz!!!

Gość wredna_maupa
ja uważam że to seksi, poza tym kobieta powinna sie obcinać dla siebie nie dla faceta, poza tym zeby obciąc sie na krótko trzeba miec duzo odwagi i ładna twarz, dlatego zawistne baby co nie maja odwagi gadaja głupoty.

Gość koczek
Tez tego nie rozumiem. Sa przypadki, gdzie kobiecie wyjatkowo nie pasuja dlugie wlosy i dobrze wyglada w krotkich, ale to naprawde wyjatki. Wiekszosc moich kolezanek wyglada zdecydowanie gorzej po obcieciu, mniej atrakcyjnie.

Gość krótkie włosy......
Krótka fryzura jest wygodniejsza :) Ja właśnie zaraz po ślubie ścięłam się na krótko - zawsze chciałam mieć krótkie włosy :) Ostatnio stwierdziłam że będę zapuszczać :D ale wczoraj jak byliśmy z mężem u fryzjera to nie mogłam się powstrzymać żeby sobie krótkiej fryzurki nie zrobić. :D Ale co kto lubi :)

Gość studentka 21
Bo to jest po prostu wygodne. Kobiety nie wszystko robią tylko po to by podobać się facetom.

pozniej nie trzeba sie starac, zeby wygladac pieknie i zmyslowo, bo meza juz sie zlapalo, wiec mozna sobie zaszalec z wizerunkiem. Ciekawe podejście . . . a potem płacz że cię zdradza z inną

Gość koczek
Jesli kobieta ma ladna twarz i wyglada dobrze w krotkich, to w dlugich juz w ogole wygladalaby super. Kobieta marzen 99% facetow ma dlugie wlosy, wiec o jakiej zawisci ty mowisz?:O

Gość goldeneyeguy
to tak samo jak z mężatkami ktore zamieniaja sie w wieloryba po ślubie 'przez ciąże' :O

Gość A.R.M.
W przypadku, który opisałam jest odwrotnie, moim przynajmniej zdaniem było jej lepiej w dłuższych, nie mówię, że ma mieć do pasa, ale takie za uszy jak miała to było super a teraz to wygląda przede wszystkim dużo starzej, ta dryzura ją postarzyła, nie mówię, że ma brzydką twarz bo ma ładną ale wygląda starzej.

Gość wredna_maupa
no jesli mąz kochałby mnie tylko za włosy, albo ogólnie ciało to po pierwsze na pewno nie byłby moim mężem, bo tak mysla tylko tepe pustaki którzy zamiast mózgu do myslenie uzywaja rozporka.

Gość ta co sie zna
diabel wcielony - to tylko hipoteza. ja mam dlugie loki i nie zamierzam nic z nimi robic. mam traume po tym, jak kiedys mama ostrzygla mnie na chlopaka :O mialam 10 lat i zapuszczanie to byl koszmar :O

Gość sexi menos
Takie zescie madre,ciekawe czy gdyby wasz facet nagle zapuscil wlosy i sie zaczal malowac tylko i wylacznie dla dobrego samopoczucia,dla siebie.Ciekawe czy siedzialybyscie cicho,czy czulybyscie wstret? FACECI WYPOWIADAJCIE SIE JAKIE WLOSY LUBICIE.

Gość to nieprawda co piszecie
dlugie wlosy nie sa bardziej klopotliwe. trzeba moze bardziej je pielegnowac ale nie trzeba ukladac przed wyjsciem i jak maja 'zly dzien' to mozna zwiazac w konski ogon. krótkie włosy, które nie były modelowane wyglądaja zawsze brzydko.

Gość kamilkamilka234
Zależy co się komu podoba i co komu pasuje... Ktoś może wyglądać "nieciekawie" : http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura518394.htm czy http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura522684.htm a komuś może być do twarzy i ładnie podkreślać: http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura516651.htm a niektórzy będą wyglądać super we wszystkim :) http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura518242.htm

dlugie wlosy ladnie sie prezentuja na poduszce;) bardzo lubie siebie w dlugich wlosach .Gdy nie sa zniszczone naprawde nie ma z nimi problemu:) raz w zyciu scielam wlosy na krotko i czulam sie fatalnie.obecnie mam dlugie i jestem zadowolona

no według mnie to okropnie wygląda,każda dziewczyna wygląda dużo gorzej z krótkimi włosami,tak samo jak facet z długimi.Długie włosy są dla dziewczyn a krótkie dla facetów!!!

obcinają się na krótko, bo pewnie mają ten sam problem co ja miałem. Jak miałem włosy do ramion, musiałem dbać o nie, myć często, taki warunek, postawiła żona, a ja będąc z natury leniwy, poszedłem najmniejszą linią oporu i obciąłem, żeby nie wyglądać jak menel....

Gość wredna_maupa
jaka głupota, to ze kobieta ma krótkie włosy nie znaczy że jest babochłopem, poza tym sa zawody w których krótkie włosy sa wygodniejsze.

ja mam długie włosy ale własnie w poniedziałek ide je ściać na króciutko :classic_cool: Taka fryzura jest poprostu wygodniejsza.

Gość ghghghghghghhhhhhhh
ja zawsze mialam dlugie wlosy,jestem 10 lat po slubie i czasami tylko zastanawiam sie czy ich nie sciac?czy kobiecie trzydziestoletniej pasuja wlosy do pasa?

Może dla was,ja tam nie wyobrażam sobie mieć krótkie włosy,czułabym się goła :P Moje włosy są cudowne i są moim atutem.Piękne,gęste,lśniące,długie no cudowne po prostu :)

Gość małaijusszzz
właśnie o to chodzi że laskom po 30 nie pasuja włosy do pasa. Krótkie włosy odmładzają & # 9829