Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synek 3 lata mocno

synek 3 lata mocno kaszle-rano ma mokry kaszel a potem suchy

Polecane posty

Gość synek 3 lata mocno

go meczy jak leczyc? nie goraczkuje

iść do pediatry. Teraz jest sezon na różnorakie choroby od przeziębienia do zapalenia płuc (czasem jest zupełnie bezobjawowe) Poza tym zaczynają pylić rośliny i dla alergików to ciężki czas. Najlepiej odwiedzić pediatrę.

Gość racja - PEDIATRA
Zdecydowanie się zgadzam - wizyta u pediatry mocno wskazana.My tu na forum rady nie damy, bo wiadomo, że - jak też zaznaczyła Koleżanka wyżej - czas aktualny to nie dość że obfitujący w wysyp infekcji tak jeszcze newralgiczny dla alergików. Moje Maluchy też jadą z koksem równo. Jednak gdy pojawił się mocny kaszel odwiedziłam naszą Pediatrzycę, wykonałam RTG płuc i po dokładnym zbadaniu podałam Xyzal .......lek na alergię, kaszel znacznie się osłabił, cieknącym noskom dało radę w 100%. Synka mam po testach alergicznych i to w Rabce w Instytucie. Testy wyszły negatywnie jednak od razu ostudzono mój entuzjazm...........otóż testy alergiczne wychodzą już pewnie w wieku ok. 7 lat, wcześniej to loteria......................... Zdziwiona byłam bo wyedukowałam się że takie testy już wychodzą w wieku lat 3...............z tym że z małym "ale" - NIE ZAWSZE! Także Kochana odwiedź Pediatrę, który osłucha Malca, wyciąg też skierowanie na RTG płuc .

Moja corka kilka tygodni temu, przeszła wlasnie bezobjawowe zapalenie pluc. Nie było jej nic kompletnie poza kaszlem. takze poprzedniczki maja racje, lepiej odwiedzic lekarza niech obejrzy dziecko

polecam dobrego pediatre u nas zanim zdiagnozowano alergie to przez 3 miesiace z przerwami leczono kaszel roznymi syropami

Gość moj to samo mial
w piatek bylismy u pediatry i oczywiscie uczulenie dostal zyrtec i juz mu przeszlo... Nie ma sensu leczyc samodzielnie czy antybiotykami jesli to moze byc wlasnie uczuleniowe..