gosiavongosia 0 Napisano Marzec 27, 2010 W skrocie napisane o co chodzi w temacie "Plamienia a antykoncepcyjna" (literowka na koncu:P). Moglby mi ktos udzielic odpowiedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 27, 2010 a po co zakładasz ten sam temat kilka razy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiavongosia 0 Napisano Marzec 27, 2010 Bo oczekuje jakiejs normalnej odpowiedzi? Swoja droga moglabys odpowiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiavongosia 0 Napisano Marzec 27, 2010 Chociaz nie, moglby odpowiedziec ktos ZOORIENTOWANY a nie ktos kto udaje madrego a jedyne co mu dobrze wychodzi to krytyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiavongosia 0 Napisano Marzec 27, 2010 I umie czytac bo nie widze zebym tutaj kogos pytala czy moge byc w ciazy (tak, ty wiesz lepiej niz ginekolog) tylko co oznaczaja plamienia. Pani juz podziekujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 27, 2010 "Bo oczekuje jakiejs normalnej odpowiedzi? Swoja droga moglabys odpowiedziec" opowiedziałam. w tamtym temacie. odpisałam Ci skąd możesz mieć plamienia. "nie widze zebym tutaj kogos pytala czy moge byc w ciazy (tak, ty wiesz lepiej niz ginekolog) tylko co oznaczaja plamienia." zapytałas również "Rozumiem, ze te plamienia nie maja nic wspolnego z ewentualna ciaza i teraz jestem (kolejny cykl niz wtedy co zapomnialam tabletek) w pelni zabezpieczona??" jak dla mnie to pytanie o ewentualny związek plamień z ciążą. na co tez spróbowalam Ci odpowiedzieć. "Chociaz nie, moglby odpowiedziec ktos ZOORIENTOWANY a nie ktos kto udaje madrego a jedyne co mu dobrze wychodzi to krytyka." w którym miejscu Cie skrytykowałam?? mam wrażenie że dziś jestem wyjątkowo łagodna raczej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach