Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko nie to...

Ciąża po stosunku przerywanym?

Polecane posty

Gość gość
O dzieciach z takich stosunków można mówić, że "wykapany tatuś" xD mój mąż się zawsze kłóci jak tak ktoś mówi o synku, ze on jest z pełnego wytrysku hehe :-P

Gość gość
napiszę tak mój mąż też zachodził w głowę jak to się stało że zaszłam w ciąże skoro 6 lat się tak kochaliśmy i nie było ciąży, a córa to wykapany tatuś , nie trzeba sprawdzać czy jest jego

Gość gość
Jeśli stosunek przerywany to tylko w dni niepłodne. Nie wyznacza się ich przecież trudno, każda kobieta powinna znać fazy swojego cyklu. Obecnie zresztą są nawet specjalne testery dni płodnych np Afrodyta.

Gość gość
I tak te 6.lat wytrzymujesz tylko jego dojscia/orgazmy a ty co?paluszkiem,by dojsc bo on musi wyskakiwać?!

Gość gość1233
Ja zaszlam w ciążę mimo stosunku przerywanego. Jednak to możliwe. Jestem na tyle spokojna, że w sumie zaczynam się cieszyć tą wieścia, ale mam problem... Nie powiedziałam o tym mojemu partnerowi. Bardzo boję się jego reakcji, gdyż zawsze jeśli był poruszony temat dziecka, mówil, że jest niegotowy by przejąć funkcję taty. Dziewczyny pomóżcie :/

Gość gość
Jak ,zaszlas w ciążę mimo stosunku przerywanego ? No wlaśnie z tego powodu zaszlas w ciążę !!!!!!! Biologii,w tym fizjologii w szkole nie uczyli? .........

Gość gość1233
Uczyli, uczyli. Najwidoczniej nasz problem z językiem polskim. Dyskusja jest na temat czy jest to możliwe. Używając słowa mimo chciałam podkreślic, że też byłam jedną z kobiet które uwazaly to za jedną z bezpieczniejszych form zabezpieczenia, jednakże wiązałam się z konsekwencjami w sumie pozytywnymi. Jeśli coś więcej o biologii i fizjologii chciałaś dodać to chętnie poczytam i pośmieje się z tego jak mocno usiłujesz się zabłysnąć.