Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc....

Dla mojego męża jestem brzydka ,ma mnie za nic.

Polecane posty

Gość a kiedy zenil sie z toba
to przyslowiowy diabel mu oczy zaslonil ? Nie mogl wybrac sobie slicznej?Przestan zwracac na prostaka uwage ,zajmij sie soba ,zadbaj i nie oczekuj od niego komplementow,taki typ.Zwyczajny burek !

Gość malutka872
ja na twoim miejscu odświeżyłabym kontkat z jakims kolegą.... ubrała się ładnie wymalowała itd... synka zostawiła tacie.... i wyszla mowiac ze sie umowila z kolega...i wróciła wieczorem uśmiechnięta i zadowolona itd jestem ciekawa jego reakcji czy faktycznie bedzie mial cie za nic itd a jezeli cos bedzie burczal to przypomnij mu jego slowa ze nie boji sie Ciebie puszczac itd

Gość malutka872
ja na twoim miejscu odświeżyłabym kontkat z jakims kolegą.... ubrała się ładnie wymalowała itd... synka zostawiła tacie.... i wyszla mowiac ze sie umowila z kolega...i wróciła wieczorem uśmiechnięta i zadowolona itd jestem ciekawa jego reakcji czy faktycznie bedzie mial cie za nic itd a jezeli cos bedzie burczal to przypomnij mu jego slowa ze nie boji sie Ciebie puszczac itd

Gość My ci nie pomożemy
Pomóc sobie możesz jedynie sama zostawiając go w cholerę!

moja rada idz do fryzjera ,kup seksi ciuch,malego zostaw mezowi a ty idz z kolezankami do clubu ,zabaw sie porzadnie ,moze kogos poznasz :p i zobaczysz co wtedy maz na to ,na pewno galy mu wyjda :p palant jeden!!!

Gość jak to się stało, że się
z Tobą ożenił ?