Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek 32 Kraków Krowodrza

Pol roku temu zalozylem firmę i .... udało się!

Polecane posty

Pracowalem na etacie w urzedzie wojewdzikim w krakowie, zarabialem 1350 na reke, ale po dwoch latach powiedzialem basta! I bedace jeszcze na etacie zalozylem frme. Po 2 miesiacach wiedzialem,ze to dobry wybor. I teraz mam pierwszy raz w zyciu kase, zawsze nie starczalo mi do wyplaty, a teraz w miesiacu na czysto wychodzi mi k. 25 tysiecy na rekę. Strasznie jestem szczęśliwy! jak patrzę na moich kolegów z urzedu to aż zal dupe sciska. Dopiero teraz uswiadomilem sobie jakie to upokarzające wstawac codziennie rano i siedziec 8 godzin w pracy po to,zeby po miesiacu tego chodzenia odebrac 1350 zl, czyli tyle ile zaplacilem ostatnio za wiosenny płaszcz. Pierwszy raz w zyciu robie w supermarkecie zakupy nie patrzac na ceny,odkładam pokaźne sumy na wlasne mieszkanie, auto juz kupilem, moze niezbyt nowe ale bardzo wygodne, peugeot 607, dla mnie to limuzyna. Czuje sie jakbym urodzil sie na nowo. Ludzie, zakladajcie firmy, nie bójcie sie

Gość onkly
a szukasz żony? :P

Gość alimaka
nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować... a jaka branża??

Gość no to gratulacje
:) to prawda w PL jak sam nie otworzysz robisz za grosze :O ale z firma to nie hop siup bo moze nie wyjsc . Gratuluje przedewszystkim , sama planuje otworzyc wlasny interes :) i zycze dalszego powodzenia

Taki obrót (i to na czysto, bez żadnych opłat) to chyba jakaś ściema. Na pewno nie po pół roku :P Jaka to firma, hm?

Gość no to gratulacje
y chuju jebany zlodzieju i tak ci ta firma padnie,a wtedy bedziesz zazdroscil kolegom co majom 1300 zlote jeszcze bedziesz plakal idioto bez komentarza :O zal dupe sciska :P

Gość nowy samochod
bujac to my a nie nas:D a teraz idz wycisnij pryszcze i spakuj ksiazki, w poniedzialek do szkolki idziesz:D

Szkolenia z zakresu negocjacji biznesowych, wąska działka, specjlaistyczne szkolenia, przygotowywalem sie do tego rok, od razu zaczalem zarabiac

Jak Ci się tak dobrze powodzi to gratulacje tylko pamiętaj żebyś nie zaczął nosa zadzierać z powodu dużej gotówki

Gość Dorota 39 Gdansk
nie wieszcie w te prowokacje, sra a nie zarabia, pewnie tak samo bezrobotny jak ja, 25 tysiency ty na oczy nie wdizales nawet ty biznesmenie zasrany, kto ci uwierzy w takie bzdury, debil jestes i fantasta

Gość olga z mławy
pewnie tatus z mamusia dali kase i teraz palant sobie ryzykuje biznesy, nie kazdy tak ma jak ty ćwoku

Nikt mi nie dal żadnych pieniedzy, rodzicow nie mam, zgineli w wypadku jak mialem rok, nawet ich nie pamietam, wychowywalem sie w domu dziecka. Pieniadze pożyczyl mi kolega, to bylo niecale 4 tys. Bo tyle zainwestowalem w firme

A ja wierze! A niech sie szczesci chlopakowi!:)

Gość olga z mławy
z domu dziecka sierota hahaha i w binzesy idzie, tylko patzrec jak bedziez zamykal firme

Gość karolina z bialegostoku
a ja ci zycze gnoju zebys zmarł

Gość nie wierze w to
4 tys na rozwoj firmy - nie ma tak dobrze 25 tys na miesiac - to ciekawe :D

Gość ritto
Prowo czy nie, wychodzi zawisc polaczkow :o

Gość nie wierze w to
to nie zawisc - facet klamie

Gość i kto placi za takie
szkolenia... firmy szkoleniowe to sciema, nikt nie placi za takie gowna. to pic na wode

Gość a ja zeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lga z mławy z domu dziecka sierota hahaha i w binzesy idzie, tylko patzrec jak bedziez zamykal firme 13:39 [zgłoś do usunięcia] karolina z bialegostoku a ja ci zycze gnoju zebys zmarł 13:40 [zgłoś do usunięcia] nie wierze w to te wypowiedzi przewyzszaja wszystko :O widac wasza kulture inteligencje poniezej 0 :O potrzeba oleju w glowie, potrzeba ambicji , ale nie kazdy ja ma prawda? zycze chlopakowi szczescia a niech zarabia nawet 50 tys :) zal wam ? moze sami tylki ruszcie :P

Gość to prowokacja niestety
znowu prowokacja o firmie szkoleniowej, a w nicku imie mezczyzny, wiek i miasto jak zawsze. ostatnio na kafe pelno takich prowokacji

Gość nie wierze w to
a ja gratuluje wam naiwnosci dzieciaczki

Gość nie wierze w to
a ja gratuluje wam naiwnosci dzieciaczki

Gość do cukierasekk
nie masz czego mu gratulowac, bo to jakis prowokator. firmy szkoleniowe to kit na wode, nikt z tego nie korzysta. firmy same szkola swoich pracownikow. a negocjacji biznesowych to ucza szkoleniowcy wewnetrzni korporacyjni. nikt nie bedzie obcym za to placil

Gość malami;;;;
WIESZ ALE CHYBA CO DZIENNIE ZAKLADASZ TEN SAM WATEK I SIE CHWALISZ...TYLKO CI SIE COSIK CYFRY MYLA HAHAHAH WCZORAJ BYLO 5 TYS. KREDYTU I NA CZYSTO 28 TYS.DZIS COSIK MNIEJ CHLOPIE OGARNIJ SIE I PRZESTAN OSZUKIWAC SAM SIEBIE:):):)

Gość ta jasne prowadzenie
napisales tu ze zalozenie firmy i jej prowadzenie to wrecz UTOPIA ... Chrzanisz jak cholera ;/ Poczatki dzialalnosci sa ciezkie. Uzeranie sie z urzednikami, skarbowka, przepisami - moze wykonczyc ... i pracujesz wiecej niz te 8 godzin dziennie ;/ Prowadze firme poltora roku i dopiero teraz moge powiedziec ze jest lzej i kocham to co robie :) Do przyszlych przedsiebiorcow, nie zrazajcie sie poczatkami :)

Gość a ja zeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tez wlasnie mysle o otworzeniu wlasnej :P ale wlasnie te poczatki, skarbowka itd to mnie przeraza :P