Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek 32 Kraków Krowodrza

Pol roku temu zalozylem firmę i .... udało się!

Polecane posty

Zakładanie to nie taka tragedia ale utrzymanie się na rynku i rozwój swojej firmy to jest duży problem ale jak się uda to wynagrodzenie będzie dobre :)

Gość ale firmy szkoleniowe to
pic na wode. co one oferuja? nic konkretnego. kazda duza firma ma swoich szkoleniowcow. a malym nie sa potrzebne jakies specjalistyczne szkolenia

Gość a ja zeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MaximumMinimum Zakładanie to nie taka tragedia ale utrzymanie się na rynku i rozwój swojej firmy to jest duży problem ale jak się uda to wynagrodzenie będzie dobre tak wiem to prawda co pan/pani napisal/a ale chce otworzyc cos w czym dobra jestem i kocham to ;) ale wiem ze w tym roku napewno zaryzykuje :D choc strach zawsze zostanie ;) ale coz... :) raz kozi smierc, nie zaryzykujesz nigdy sie nie dowiesz .

ale tu jest pelno skurwysynow zawistnych. zginiecie od wlasnego jadu.;/ a autor dobrze mowi. trzeba cos zrobic, zeby miec. trzeba sie narobic i postarac, zaryzykowac a nie siedziec i pierdolic jak to w kraju zle i bida.;/

Gość ile tofafafafa
juz bylo tego typu prowokcji, ze otowrzyl firme i zarabia 25 tys Komus sie nudzi

Gość ten sam debilzaklada prowokacj

Gość skad w was ludzie
zawisci!!!!!!!!!!!!!!!złożeczenia- dlatego ze komus sie udalo???? ze mial farta? dobry pomysl i kolege ktory mu pozyczyl 4 tys! autorze zycze Ci wielu sukcesow i utrzymania sie na rynku:) nawet jezeli to jest blew- to od razu widac jacy sa niektorzy zyczliwi!

Gość gość
Super, gratuluję. Mam podobnie ;) Każda firma potrzebuje dobrej reklamy. Ja oddałam swoją firmę w ręce świetnej, prężnie działającej agencji reklamowej BIZTARGET.pl. Zajmują się jej promocją, wizerunkiem w sieci, reklamą w sieci, pozycjonowaniem, etc etc. Wyniki naszej współpracy są więcej niż zadowalające.

Gość gość
25 tysięcy co miesiąc po pół roku z zainwestowanych 4 tys. Każdy kto prowadził firmę w jakiejkolwiek branży wie, że to nonsens. Ktoś założył wątek żeby pośmiać się kafeteryjnych ,,biznesłomen''. ;)

Gość gość
musisz być niezłym pajacem i chujem zeby wystawaić siebie jako bożka ! Musisz być totalnym nieudacznikiem ,ze w tym miejscu chwalisz sie DG.Ludzie uwazajcie to idiota ktory chce was wciagnać w tarapaty, Działajac na rynku rok :D to faktycznie doświadczony w branzy biznesmen :D Gościu przedtem na bezrobocie,, puknij ty sie w łeb, gdzie realia , do czego ty namawiasz ludzi?do długów, podziałam 5 -10 lat góra chłopie i wówczas mozesz cokolwiek poiwedzieć , co za nieodpowiedzialny małolat

Gość gość
poczekaj ,jak pod otworza sie kolejnie branże tzw konkurencja , rynek jest wszystkim zalewany, więc taki chłopek jak ty pojdzie w szambo .Moje firma zarabiała ponad 50 tyś mcznie ,po 3 latach rozrozłem sie na potęge,140 pracowników ,wyobrażas to sobie, branża podpbna to Twojej .Byłemw zachwycony, byłem panem i władcą, do czasu kiedy na rynek nie wtargnął potentat z zachodu , niestety padłi,Dzisiaj jestem redaktorej pewnego czasopisma i nigdy nie polecą nikomu własnej działalnosci