Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deseczka wiosna

jakie dziwne rzeczy robia wasi faceci???

Polecane posty

Gość deseczka wiosna

Gość zwisaja
z zyrandola do gory nogami

Gość mój były sikał na siedząco
jak to zobaczyłam, zerwałam, z męską ciotą nie będę :O

Gość taki jeden on
ja sikam na siedzaco....i o mi zrobisz?....aha zaznaczam ze tylko w domciu

Gość skarboneczka szczescia
moj byly tez skal na siedzaco:/ witaj w klubie co gorsze liczyl moje minuty w lazience i byl ostro wkurzony ze siedze za dlugo, a on samo wysranie siedzial tam z godzine dobra:/

a moj byly nie tylko u siebibie, ale i u mnie jak siadl na sedes to tak siedzial:/ a ja siku nie zmoglam zrobic, a kobieta tez ma potrzeby tez chyba sra ???:/

Gość taki jeden on
nie tylko u siebie? uuuuu to katastrofa, sikam na siedzaco bo jak wiemy mocz lecacy z wysokosci jednego metra spryska wszystko wokol, nawet jak trafia w dziurke, nie byl to pomysl zony, bo sam do tego doszedlem tym bardziej ze mam same kobiety w domu wiec to praktyczne i higieniczne. Poza domem zadnego siadania tylko stojaco, wiec mozna pogodzic.

widze ze porzadny z ciebie facet moj byly nie sikal na siedzaco ze moglby pochlapac sedes, on dlatego tak, bo nie umial trafic:/ nigdy rak nie myl po skorzystaniu toalety:/ myl sie raz na z 2-4 dni:/ zdziwilo mnie jedno,,, zeon najpierw umyl rece a potem spuscil wode z kalem:/ dziwne to dla mnei, bo chyba najpierw spuszczam kibel a potem myje rece:/

Gość taki jeden on
skarboneczka to ci sie trafil amant heh... a ja mam tez dziwna przypadlosc ze jak mam rece brudne, powedzmy przy jakies pracy to najpierw je myje potem zalatwiam potrzebe a potem je myje znow...dziwne nie? heh a z tym myciem raz na dwa do cztereh dni to katastrofa, niby mamy XXI wiek i mydlo i woda nie kosztuje majatek a sam znam takich ktorzy do lazienki maja pod gorke, duza gorke

ale to dobrze ze chcesz miec czyste rece, ja tez czesto mysje rece, ale to ze najpierw umyje a potem splukuje, na odwrot robil

Gość Falafel
Mój facet czasem jak sie napije to mówi, ze jego szósty zmysl mu podpowiada, ze cos jest nie tak miedzy nami i zaczyna mnie wypytywac czy go zdradzam, czy lece na innych facetów itp., mimo, ze nie dalam mu zadnych powodów aby mógl mnie podejrzewac o niewiernosc. JAk wytrzezwieje to juz jest ponownie wszystko ok.

Gość taki jeden on
moze sam ma cos na sumieniu?