Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananaaaaaaaa

chodzicie do solarium?

Polecane posty

Gość nanananaaaaaaaa

jak tak to jak czesto i na ile min?

Gość na 13 minut
co drugi dzień . Idę tak 3 razy i jestem opalona. Mam tendencję do szybkiego opalania, moja skóra jest uległa na opalanie.

Gość nanananaaaaaaaa
bo rzadko chodzę ost byłam może z 2 mc temu i jestem blada jak sciana. chcialabym teraz chodzic tak 2 razy w tyg przez jakis czas... myslicie ze to bardzo zniszczy mi skore?

Gość nanananaaaaaaaa
up

Nigdy nie byłam. Mam jasną karnację i jestem zadowolona, a latem chronię skórę od promieni słonecznych

Nie chodzę wcale już od roku, wcześniej chodziłam sporadycznie, chociaż za młodu dość często. Solara niszczy skórę, widziałam po sobie jakie były efekty, zresztą opalenizna z solarium jest już dawno niemodna i naukowo udowodnione że niezdrowa.

nie!!!te co chodza kilka razy w tyg nawet nie zdaja sobie sprawy jak tandetnie wygladaja:ozreszta opalenizna dawno wyszla z mody ale polki oczywiscie sa zawsze w tyle

Gość chumbawamba
na 13 minut co drugi dzień?!!!!dziewczyno,jak będziesz miała 40 lat,będziesz wyglądała na 50,o ile wcześniej nie umrzesz na raka skóry!

Gość anie przyszlo ci do lba
a moze sie niektorzy zadna moda nie kieruja, tylko lubia byc opaleni? a ja nie chodze na solarium, bo skora sie niszczy i lubie swoja bladosc. to jest takie naturalne i normalne. latem opalenizna, a w zime i po zimie rózowo biala skóra :)