Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123098567

jakie studia skonczyliscie?? zalujecie wyboru?? macie prace po tym??

Polecane posty

Gość kajtuś
prawo ale to nie był dobry pomysł bo brak mi "poparcia" :)

Gość policjanttt
bo gdybym się tam dostał i skończył ją to miałbym szanse na godne,dostatnie zycie,w policji szans nie mam,za 15 lat tez będę zarabiał 2300 to jest ta róznica. mógłbym dotrzeć tam gdzie już nigdy nie dojdę.

Gość rzucam to w pissdu
studiuje informatyke i ekonometrie, zyciowy błąd. licencjat zrobie w czerwcu i zaczynam cos innego

Gość au-cun
Co myślicie o studiowaniu dietetyki, czy to się opłaci w Polsce?

Gość TiR
turystykę i rekreację - studia fajne i przyjemne chociaż bardzo absorbujące... nie pracuję w zawodzie nigdy nie pracowałam... byłam doradcą klienta w firmie konsultingowej 3 lata teraz mam własną działalność w branży instalacyjnej... wybrałabym - farmację...

Gość au-cun
Co myślicie o studiowaniu dietetyki, czy to się opłaci w Polsce?

Gość TiR
turystykę i rekreację - studia fajne i przyjemne chociaż bardzo absorbujące... nie pracuję w zawodzie nigdy nie pracowałam... byłam doradcą klienta w firmie konsultingowej 3 lata teraz mam własną działalność w branży instalacyjnej... wybrałabym - farmację...

Gość prawnik??
skończyłam prawo wieczorowo, teraz jestem na pierwszy roku aplikacji, kocham to co robię,ale na razie kiepskie są z tego pieniądze. Sama płaciłam sobie za studia, bo pracowałam, teraz też trzeba zapłacić za aplikację i to nie małe pieniądze,a w kancelarii nie płacą aplikantom praktycznie nic. Jak się nie ma poparcia i rodziców z kasą to jest ciężko,ale studia wybrałabym jeszcze raz te same

Gość fhgjjjj
chyba wybiorę farmację, na studiach trzeba się dużo uczyć, ale potem jest luzik- praca dobrze płatna, podaje się leki super :)

Gość pigeczka
studiowałam biologię i teraz pracuję jako nauczycielka- to był straszny, niewybaczalny błąd mojego życia, teraz już za późno :(

Gość kurkuma.
chyba wybiorę farmację, na studiach trzeba się dużo uczyć, ale potem jest luzik- praca dobrze płatna, podaje się leki super no super bedziesz pania sprzedawczynia w aptece:O

Gość lolll
kończę architekturę i urbanistykę. póki co nie żałuję...

Gość fhgjjjj
do kurkuma Nie tylko będę sprzedawała leki, będę także sporządzała lekarstwa, udzielała specjalistycznych porad pacjentom. Mylę, że to dobra praca: jest cieplutko, czyściutko, duuuuże pieniążki, no i prestiż niemały...... ludzie będa się do mnie zwracaćper PANI MAGISTER :)

Gość fhgjjjj
do kurkuma Nie tylko będę sprzedawała leki, będę także sporządzała lekarstwa, udzielała specjalistycznych porad pacjentom. Mylę, że to dobra praca: jest cieplutko, czyściutko, duuuuże pieniążki, no i prestiż niemały...... ludzie będa się do mnie zwracaćper PANI MAGISTER :)

Gość kurkuma.
kochana w dzisiejszych czasach juz w aptekach nie spozadza sie lekow. jest tyle firm farmaceutycznych na rynku ze nawet sobie nie wyobrazasz

Gość fhgjjjj
kurkuma ok, to nawet lepiej- mniej pracy. Kurkuma nie podoba ci się taka praca?

lekow nie będziesz mieszać ale żylaków dostaniesz ... na szczęście diosminex będziesz miała pd ręką

Gość fhgjjjj
germanotta, Ty też będziesz miała żylaki, też masz stojącą pracę :P

Gość killabilla
pedagogike specjalna skonczyłam.. nie moge znalezdz pracy w zawodzie:( byłam agentem ubezpieczeniowym;/ wybrałabym pielegniarstwo ,. a najbardziej załuje ze nie wyjechjałam po liceum do np irlandii moi znajomi bez studiów alez yja taaak! a ja bide klepie co z tego ze z dyplomem!

Gość kurkuma.
moim zdaniem za ciezkie studia w porownaniu do pracy jaka pedziesz wykonywac. nie oszukujmy sie, bedziesz zwykla sprzedawczynia tylko, ze w aptece

Gość Administrację
ale pracuję w szkole. Dzisiaj poszłabym na kosmetologię

Gość iwonkka22
pielęgniarstwo-kończe w czerwcu-zarobki marne-powołanie wygrało...

Gość Po farmacji
Po farmacji jest się zwykłą sprzedawczynią. Tyle lat ciężkich studiów a stoisz przez 7 czy 8 godz na nogach jak zwykła sprzedawczyni. O prestiżu nie my śle bo to nie te czasy. Dzisiaj prestiż to ma ten co ma kasę-przykre ale prawdziwe. A per Pani Magister to może mówią ale staruszkowie którzy niedługo i tak już wymrą więc nikt do ciebie już nie powie MGR tylko Proszę pani.

Gość iwonkka22
ale studiuje sie super!polecam:)

Gość farmaceutkaaa123
kurkuma praca po farmacji to nie tylko praca w aptece, to zatrudnienie w licznych koncernach farmaceutycznych i kosmetycznych za niemałe pieniadze :) A pracę na stojąco w aptece odwalają teraz technicy farmacji, widac kto tu się zna na rzeczy :O

Gość farmaceutkaaa123
po farmacji - oj wydaje mi sie ze farmacja to twoje niespełnione marzenie kochana :) Szkoda, bo to naprawdę ciekawe studia :)

Gość Docisz
A ja studiuję ochronę środowiska i jakoś nie bardzo mnie to kręci, chyba zmienię...

Gość elka24567689
Filozofię. I nie żałuje. Poszłabym i drugi i trzeci raz

Gość skonczylam....
skonczylam pedagogike opiekuncza i pracy socjalnej,pracuje w zawodzie...ale zawsze chcialam isc na aranzacje wnetrz i teraz gdybym mogla cofnac czas to bardziej bym sie postarala...