Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej nie mam chlopaka!

ładna i nie ma chlopaka??

Polecane posty

widze ze tu sie robi biuro matrymonialne;P nie rozumiem co kogos obchodzi wyglad, majatek, zachowanie, wyksztalcenie ludzi ktorych sie nawet nie zna: D

Gość TH is IT F
Był tu taki topik biuro matrymonialne.

Gość tak sobie tlumacz ;)
"Przy 178cm wzrostu tez niedawno ważyłam 72 kg i tak nie pomogło Waga tu akurat nie ma wielkiego znaczenia " Sama wiesz ze wazysz za duzo.:D Siedzenie godzinami na kafe z pewnoscia ci nie pomaga. :D

Mniej czyli ile Kant, jesli mozna spytac. :D

Ja mam 164cm, ważę 68kg, a i tak mam duże powodzenie. Poza tym mojej wagi tak po mnie nie widać, a dla chłopaków z wyglądu najczęściej najbardziej liczy się buzia, a nie figura. Plus charakter oczywiście. Bycie mądrym nie wystarczy:P

Gość firefroger
Ja Ci tylko mówię jak jest, faceci preferują zgrabne kobiety. Nie krytykuję nikogo za bycie grubym, stwierdzam tylko fakt że to jest przyczyną bycia samotnym a nie "za duża inteligencja i uroda". Jak napisałaś każdy decyduje za siebie w swoim życiu, jeśli jednak autorka chce przestać być samotną, to niech lepiej popracuje nad figurą. Oczywiście doradzcie jej że faceci którzy zwracają uwagę tylko na wygląd nie są jej warci ale wtedy na tego co jest jej warto to może czekać do śmierci. Z drugiej strony faceci mając wybór między "inteligentną i grubą" a "inteligentną i szczupłą" raczej wybiorą ten drugi typ. ;]

Jak nie kantujesz, to tragicznie nie jest. :D Za to kredka na baterie wagowo wymiata. :D Najwazniejsze, ze same sie dobrze z tym czujecie, aczkolwiek ja preferuje szczuplejsze. :D Ale ja mlody i gupi to patrze na wyglad. 🖐️

Sorry ale dla was 75 kg przy wzroście 175 to jest gruba osoba??:D Żal mi was skoro tak myślicie. Kobieta ma być seksowna i kobieca, a nie jakiś wieszak. Poza tym niektórzy są ubici i grubokościści. U mnie w grupie jest dziewczyna, która wygląda na dużo grubszą ode mnie, a waży mniej niż ja;]

Gość firefroger
Może masz ładną buzię. ;p No i wiadomo że mówimy o statystycznej sytuacji, a nie o pojedyńczych przypadkach.

Gość co tu się dzieje....
przestańcie bo aż mi przykro z tego powodu. Nie masz chłopaka ,bo miłość jest tylko raz i najwidoczniej jeszcze nie twoja pora. A co do wagi to znam miliard grubszych dziewczyn bardziej atrakcyjnych niż chudziaki. Rozchwytywanych. Nawet niektóre aktorki nie są takie znow chude, a piękne. Ja sama jestem dość normalnej budowy ok. 60kg 173cm, nie wiem dokłądnie bo nie liczę. Nie łam się, i na ciebie przyjdzie kolej. A potem to juz tylko problemy cierpiącego szczęsliwego serca:P

Kancik - skoro wszyscy na Ciebie leca to to cos znaczy nie ?:)

Gość na kafe same grubasy i wsioki

Gość firefroger
Sorry a według Ciebie 75kg przy 175 to może normalna waga ? Jest różnica między seksowna i kobieca a gruba i otłuszczona. ;] A co do reszty to masz rację bo przy takiej generalizacji jaką tutaj uprawiamy zawsze znajdą się przypadki które pod nią nie podpadają. ;p

Nie to nie jest prawidłowa waga, ale na pewno nie nazwałabym takiej osoby grubą;] Naoglądacie się zdjęć zretuszowanych w necie, filmów z wystylizowanymi aktorkami, a potem wymagacie Bóg wie czego.

Gość szejku siedzi na kafe a chudy
jak patyk:P

Kant - Okeeej, to nie grzech :P I nie jestem chudy jak patyk! :P Waze tyle ile powinienem! :P

Gość brzydka nie jestes ale pusta
jak tak dalej pojdzie kant, to dobrze nie bedzie :O

Gość firefroger
hehe sorry, póki co nie chciałbym mieć dziewczyny która waży więcej ode mnie. ;P Poza tym dziewczyna nie musi być chudą by się podobać, nie wiem skąd ten tok rozumowania. Przecież to że nie podobają się grube nie implikuje tego że wszyscy faceci chcą chude dziewczyny tylko to że nie chcą grubych. Bo podrodze są jeszcze te normalne. :] Swoją drogą dziwnie to brzmi jak się tak pisze "grube" "chude" "normalne" ale na potrzeby forum taka generalizacja ułatwia konwersacje.

Gość bo on jest mlody

Gość do firefroger
Ile ważysz? :P

Gość iu878
kant jest brzydka i ma wary obciagary kredka na baterie za to gruba i glupia jak but, wystarczy poczytac topiki jakie zaklada ale gruba-chuda nie ma znaczenia dopoki nie wyglada sie jak wieloryb, ale za to jak kant pisala ze jej kolezanka nosi rozmiar buta 46,ta dopiero zycie przegrala! czym jest duze doopsko wobec takiej pletwy? toz to wielka stopa jakas, zostawi slad w lesie i ja odstrzela bo pomyla z yeti, nieee, stopa kobiety wieksza niz 42 to najgorsze co moze byc

Gość firefroger
widziałem tylko jedno zdjęcie dziewczyny na kafe i chyba to byłaś Ty Kant. ;p Bo Cię trochę zjechali, a byłaś/jesteś naprawdę ładną dziewczyną jeśli tylko mówię o Tobie a nie jakiejś innej forumowiczce. ^^

Gość firefroger
dzisiaj ważyłem 69. xD