Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej nie mam chlopaka!

ładna i nie ma chlopaka??

Polecane posty

Gość firefroger
50 kg

Gość firefroger
lol ważąc 50 kilogramów to miałbym chyba problem z chodzeniem mając 186 wzrostu. ;] Z drugiej strony miło mi że się ktoś podemnie podszywa, w sumie to pierwszy raz, połechtało to moje ego. xD

Gość iu878
uwazaj gowniaro bo zaraz znajde twoj topik i dam linka, tzn jeden z wielu twoich "powaznych" pelnych "problemow" topikow

I nie ma to jak obrażać ludzi przez internet, o których nie ma się zielonego pojęcia. Jesteście żałośni;] A Ty iu878 uważaj żeby kiedyś na mnie w szpitalu nie trafić, bo wtedy zlecę Ci codzienną lewatywkę na dzień dobry :D :D :D

Gość duzo kobiet tu to pustaczki
z problemami. najgorsze jest to, ze one to opisuja ze szczegolami na kafe.

Gość iu878
skad idiotko bys wiedziala ze to ja?

Gość Ty iu878 masz racje
:D:D:D:D

Gość firefroger
hehe obarażanie ludzi w internecie to chyba najgłupsze co można robić. Jaki jest sens tracić swój czas by komuś napisać że jest debilem na co on odpisze to samo i każde uzna że jest inteligentniejsze od drugiego. ;]

Uuuuu :D Aż się trzęsę ze strachu :D Naprawdę, Boże co się stanie jak teraz ktoś na ogólnodostępnym forum przeczyta to co pisałam, po to żeby każdy mógł to przeczytać i się wypowiedzieć?? :D

Gość firefroger
biorę z połykiem, kto chętny?

Tylko taki jest problem, że ja nie muszę się dowartościowywać obrażając drugą osobę;] A Ty się lepiej naucz iu878 żarty rozpoznawać i następnym razem pomyśl kogo nazywasz idiotką;]

Gość iu878
mam racje co do rozmiaru kobiecej stopy? :D no ba! :D

Gość firefroger
swoją drogą ile macie lat (kant/kredka) bo pewnie punkt widzenia zmienia się z czasem.

Gość Ty iu878 masz racje zwszystkim
:D:D:D:D:D

I co to jej wina, że się taka urodziła i ma dużą nogę? Pewnie jest lepszym człowiekiem od Ciebie:O Skąd w was tyle zawiści i chamstwa?? Wyżyjcie się na kimś z waszego otoczenia a nie na innych ludziach na forum. No ale anonimowi jesteście to od razu tacy odważni..:O PORAŻKA

Gość iu878
:D :D wiem, wiem ale dziekuje :D :D kto wie, czyja to wina, moze to kara za grzechy :P niestety to nie zmieni faktu ze wielka stopa u kobiety to cos wstretnego, a juz jak zalozy odkryte buty to dzieci straszyc mozna :O fuj :O

Gość firefroger
kredka ma pewnie więcej, obstawiam na jakieś 30 z hakiem ;p Mnie też zastanawia że ludziom chce się tracić czas na forum by kogoś obrażać, szczególnie że nikt tak naprawdę kompletnie nie bierze ich na serio więc się to troszkę mija z celem. xD Z drugiej strony z nudów robi się różne dziwne rzeczy, na przykład patrzecie na mnie odpowiadam na kafe. :p

Ja mam 21 lat. I mój punkt widzenia nie zmienia się od kilku lat:P Najważniejsze jest to jacy jesteśmy i co sobą reprezentujemy, a nie to ile ważymy. Choć oczywiście wygląd dużo mówi o człowieku, a ja jestem za zdrowym trybem życia i ogólnie szczupłą sylwetką. Nadwaga i otyłość nic dobrego nie przynoszą. Ale są osoby, które mają problemy ze zdrowiem i ciężko im zrzucić każdy kg. Ja wiem, że powinnam schudnąć, dlatego ćwiczę, chodzę na basen itp. Ale jedno jest pewne. Ważąc 15kg mniej (a wcale aż tak tego nie widać, bo jestem ubita, zresztą chodziłam długo na siłownię), wcale nie miałam większego powodzenia, a nawet wręcz przeciwnie.

Gość do firefroger
Ty ile masz lat?

Gość iu878 tak jak piszesz jest

Gość firefroger
ja mam 22, ale w sumie jak ktoś pyta to pewnie po to by sobie samemu odpowiedzieć i napisać np 78 xD

Gość firefroger
60 lat

Gość firefroger
hehe łatwo się domyślić. ;p No dziewczęta jak macie po 21-22 lata to nic jak tylko teraz do was zagadać na meila. :]

Gość iu878
jesli kobieta z rozmiarem buta wiekszym niz 40 nie ma powodzenia to raczej nie dlatego ze jest "madra i ladna" :P

Gość iu878
kant, ty nie jestes pusta, to kredka na baterie jest pusta :D

Ta bo facet jak poznaje kobietę, która mu odpowiada pod każdym względem, to patrzy na jej rozmiar buta;] I większa stopa może przekreślić prawdziwą miłość;]

Gość iu878 i numer buta zly i waga
:D:D:D grubaski z wielkimi stopami tfuuu