Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej nie mam chlopaka!

ładna i nie ma chlopaka??

Polecane posty

iu878 zaczynasz mnie irytować. Wyślij mi swoje zdjęcie jak taka/taki odważna/odważny jesteś;] I sobie w słowniku poczytaj znaczenie polskich słów jak nie rozumiesz niektórych:)

Gość firefroger
Przypomina mi się serial różowe lata 70/ That 70's show. Tam też były cały czas dowcipy że jak kobieta duża to nie atrakcyjna. ;] Kant jeśli tylko to zdjęcie co kojarzę to Ty, to spokojnie można do Ciebie zagadać. :P Kredka masz rację że czasem nadwaga to jednak kwestia jakiś predyspozycji genetycznych. Na treningach capo mamy dziewczynę która ma sporą nadwagę a oprócz 3treningów capo ma 3 treningi karate tygodniowo no i głupotą byłoby o niej powiedzieć że nic nie robi i z tego powodu jest gruba. Jednakże takie przypadki to wyjątki. Nie wierzę jednak w to że przez to że jesteś szczuplejsza straciłaś powodzenie. ;P

Ale ja kiedyś byłam szczuplejsza:P Nie wiem, może teraz po prostu bardziej o siebie dbam. Wiadomo ubranie, włosy, makijaż itp dużo dają. Poza tym wydoroślałam:D

Gość iu878
no pewnie ze tak, co z tego ze facetowi spodoba sie kobieta, podnieci sie np patrzac na jej twarz czy biust a potem spojrzy na stopy i mu opadnie :O ktory facet chcialby sie kochac z wielka stopa? tylko jakis fetyszysta :O a seks jest w zwiazku bardzo wazny i jak facetowi bedzie sie zbieralo na wymioty za kazdym razem jak zobaczy stope kobiety to nic temu zwiazkowi nie pomoze, np jasnym elementem flirtu jest krecenie zsunietym butem na palcach, wiele kobiet tak robi co podkreca faceta gdy widzi zgrabna, damska kostke i stope, jak babiszon o girze 46 ma tym kusic faceta? no jak?? :D :D kredka, ty sie tak nie podniecaj tylko idz sie uczyc bo siedzisz na kafe zamiast nad ksiazkami

Gość firefroger
Taaa bo faceci wolą dojrzałe kobiety. xD

Gość iu878
"Poza tym wydoroślałam" buahahhahahahhahaha , kurwa, dowcip stulecia :D :D :D choc jesli to co prezentujesz teraz to jest twoja dorosla wersja, strach pomyslec co bylo przedtem !!

Gość firefroger
cholera jako facet nigdy nie patrzyłem na kobiece stopy, muszę zacząć zwracać na to uwagę jeśli według iu878 to takie ważne. ;] Ja tam nie kolekcjonuje zdjęć ludzi z kafe, jak Kant chce to sama może wkleic zdjęcie. ;]

Gość firefroger
a Ty Kredka jak tak bardzo chcesz zdjęcie może wkleisz swoje? :P Hehe chociaż ja nie mam podstaw o to prosić, bo sam swojego nigdy bym nie wkleił na forum, po prostu jakby jakimś przypadkiem znajomy na to trafił to by się ze mnie polewali na roku długo. ;]

A wiecie co tu jest najlepsze?? Że jak tylko ktoś zażartuje, to większość odczytuje to jako prawdę i próbuje z tej osoby zrobić debila;]

Gość firefroger
to jednak nie o Tobie mówiłem. :P Ale nie wyglądasz źle. ;p

Gość firefroger
ja też mam na facebooku, wklejanie na forum jakoś mnie nie przekonuje. :P

Gość iu878
no kancie, nie masz sie czego wstydzic :) za to kredka, za wydoroslenie uwaza zmiane wyrazu twarzy :P no fakt, ma racje, umyslowo nadal jak 14 latka, studentka medycyny :D :D

Gość firefroger
Hej spoko, mną się nie przejmuj, myślę że jesteś ładniejszą dziewczyną niż ja przystojniejszym chłopakiem. :P

Gość firefroger
Jak jesteś z Wrocławia to mogę Cię zaprosić do kina. :P

Gość tak i tak
kant nie wyglada zle ,ale nigdy nie dala zdjecia calej sylwetki ,bo ma nadwage z tego co mowila:D

Kant poszło na meila. Ja pieprzę:D Nie dociera do Ciebie widzę, że na końcu była emotka ":D" co oznacza, że to było w formie żartu??:D Nie dociera:D No ale cóż. Ja nie wiem o co Ci chodzi. Żal Ci dupę ściska za przeproszeniem czy co?

Gość iu878
no tak, wiem ale twarz nie jest otluszczona wiec to juz jest plus, jak doopsko ma duze to pewnie ma typowa sylwetke z duzym biustem i biodrami, wiec nie jest zle, klasyka kobiecosci za to kredka pewnie ma tlusta, pucolowata twarz z tymi swoimi 15 kg nadwagi

Gość kto madry daje swoje foto na
taki forum , tylko pustaki ;) kant jak widac co jakis czas robi to samo :D jezeli daje w ogole swoje zdjecie :D dziwne to ze niby taka ladna a gnije prawie codziennie na forum :D

Gość a Wy myślicie że ona wstawia
swoje buuaahhahha - co za kretyni