Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phiii...

dlaczego nauczyciele z liceów wymagają

Polecane posty

"zreszta ta dyskusja jest bezprzedmiotowa oprocz opluwania innych nic wiecej nie potraficie " nie mierz innych swoja miara, akurat w kwesti opluwania innych i obrazania przodujesz :o

Gość fdsdgsgwgsegtse
to jest najlepsze prosze ksiedza - do pedofila hehehe

tak jasne, i co mamy ci zazdroscic takich pseudo przyjaciol i pseudo faceta? takich jak ty zwyczajnie nikt nie lubi, nie osmieszaj sie i nie usiluj tlumaczyc hahaha

Gość phiii...
na potakiwanie dla zasady mam jeszcze czas. :)

Gość fdsdgsgwgsegtse
ale wy jesteście wszyscy złosliwi dlaczego??

Gość phiii...
czyli Aniu z Poznania, nie masz przyjaciół? :D

i z tej frustracji zyciowej sie musi wyrzywac na wszystkich jak leci :P ale cicho.. ona jest ZAJEBISTA, wkoncu jest na prawie (jak sie musiala tym pochwalic:o) i ma "przyjaciol" uheheh

Gość ale dyskusja
żal.pl

dlaczego? dlatego, ze za grzeczne wyrazanie swojego zdania, a nawet nie wyrazania, bo kompletnie mnie nie obchodzi nazewnictwo nauczycieli w szkolach srednich, zostalam zwyzywana od wywloki, uposledzonych i niedorozwojów

Gość fdsdgsgwgsegtse
ludzie nie pasjonujcie sie za bardzo nie kazdy jest uległy jak baranek ja tez w szkole średniej nie byłam cicha myszka i zadarłam z nauczycielką - ja i rodzice uwazalismy ze ja mam racje ale nauczycielka wiadomo jakzeby ona mogła ustapic uczennicy?? niemozliwe przeciez to byłaby ujma na jej honorze...ja zmieniłam szkołe, dopiero na studiach dawałam sobie olewke jak wykładowcy byli bezczelni wiec ja autorke rozumiem , wiek nasto w lo jest bardzo trudny dla młodych ludzi

nie mam :( Jestem starą już (no prawie ;) ) sfrustrowaną babą która przegrała życie i której prawie nic sie w zyciu nie udalo. Faceta tez nie mam buuuuuu :(

Gość to po co zabierasz glos na for
um skoro nie interesuje cie nazewnictwo nauczycieli w szkolach bo przeciez o tym jest topik ?? buhehe Husky

Gość fdsdgsgwgsegtse
husky - ja tez miałam kolezanki które do mnie mówiły spierdalaj i inne podobne mało eleganckie teksty teraz mamy prawie 30 na karku i z tego co widzę to juz wyrosły

a bo mi sie tak podoba i mam na to ochote, wypowiadalam sie na temat ktory powstał w trakcie

Gość fdsdgsgwgsegtse
ok ja tez ide lulu dobranoc

Gość phiii...
Husky, nikt cię nie wyzwał od wywłoki, jak już tak się czepiasz

nie??? napewno?? wejdz na strone 3 i przeczytaj drugi wpis od góry.

Gość phiii...
to wejdź na drugą stronę gdzieś pod koniec. tam ktoś napisał to do ehhh...

i ja znikam. Autorko: przyjaciel w NAJGORSZYM wypadku Ci nie pomoże, wróg w NAJLEPSZYM. Nawet jeżeli racja jest po Twojej stronie, nie rób sobie wśród ludzi wrogów. Oprócz satysfakcji nic nie zyskujesz, a osoba ta będzie szukała okazji i możliwości, żeby Tobie wbić szpilę jak będzie to tylko możliwe. Szkoda życia na takie coś.

no ale za bardzo mnie to nie interesuje, co kto do niej wczesniej pisal. nieupowaznia jej to do obrazania innych. mogla sobie z nim dyskutowac i jego obrazac. ok ja uciekam stad. co zlego to nie ja. milych snów

Gość phiii...
szkoda to być życiowym popychadłem. idę spać, nie mogę się doczekać poniedziałku i pierwszej lekcji, którą jest oczywiście polski :D

Gość phiii...
aha, czyli Husky lubisz odwracać kota ogonem. ona po prostu jak się zwraca do kogoś, to nie stawia myślnika po pseudonimie, tylko kopiuje pseudonim i pisze pod nim wiadomość. no ale jak widać Ty się czepiać możesz i podawać durne definicje tytułu, podczas gdy z kontekstu wynikało o jaki tytuł chodzi. uwielbiam takich ludzi :D

Gość ejjjjej
no jesli stawiasz znak równosci między odpuszczeniem sobie i ustapieniem, a byciem popychadlem. to jeszcze sie musisz wieeeeele nauczc.

Gość Realista_
Zwrot profesor do nauczycieli szkół średnich to tzw. zwrot kurtuazyjny stosowany od wieków. Powtarzam od wieków. Jak ktoś ma nie ma szacunku do tradycji, a o sobie wygórowane mniemanie, to taki delikwent ma zaburzenia osobowości. Zwracanie się do nauczycieli szkół średnich zwrotem "profesorze" to kwestia wieloletniego, przyjętego zwyczaju, a nie tytułów naukowych. Podobnie jak do lekarza mówimy doktorze, do adwokata, mecenasie itd. Upieranie się lub ignorowanie tego zwyczaju powoduje, że osoba taka jest osobą mało obytą - jak to się mówi - głupio-mądrą.

Gość gość
W tych liceach coraz większe debile, wasze miejsce jest w szkołach specjalnych...