Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aser

Czy warto kupić te buciki?

Polecane posty

sa wiejskie na maksa, ale jesli mu sie podobaja i masz na to pieniadze to kup :)

Gość zaraz oszaleję.....
mnie też nie bardzo się podobają. Buty są właściwie ok ale ta blacha z boku jest za bardzo widoczna

Gość aser
a co w nich jest wiejskieo? wiem ze sa gusta różne, ale mąz lubi takie nietypowe buty, oryginalne i niepowtarzalne...powiedz co jest w nichnie tak/

Za 800 zl??????? dla napisu dolce gabana??? Mysle, ze za taka kase, zrobilabym tak zaajebiaszczy prezen ze by mu galy wyszly z orbit.... i na pewno by to nie byly buty!! A zwlaszcza zalatujace fagasem na kilometr!!

Gość ollllllllllka
maz by mnie wywalił z takimi butami na bruk:)

Autorko,napisalam, ze sa wiejskie bo mi sie nie podobaja :-o i tyle.Dodalam tez, ze jesli podobaja sie Twojemu mezowi to mu je kup.Przeciez nie ja bede w nich chodzila tylko Twoj malzon :)

Gość aser
fagas/wieśniak ? - konkretnie co jest w nich nie tak?

Gość aser
pieniądze to nie problem a facet ma 30 lat więc nie jest jakimś starym dziadem

Są przekombinowane: za dużo bajerów, ozdóbek, logo ordynarne. Przeładowane i przez to mi się nie podobają. Trzeba być jezioranem, żeby to założyć:o

Gość aser
pieniądze to nie problem a mąż ma 30 lat więc nie jest jakimś starym dziadem , są zbyt krzykliwe? są bez gustu? no bo chyba nie są niemodne skoro są tegorocznym projektem D&G

Gość .alice in chains.
zajezdzaja fagasem czyli ze podroby. tez tak mi sie wydaje bo ta blacha jest za duza jak na orygnalne buty d&g

Gość pajacowa bodowa
są zajefajne, gdzie wy widzicie ozdóbki? logo ma być widoczne, a czy znaczek nike puma i inne są mniej krzykliwe ? mnie sie podobają niestety jak dla mnie za drogie

Gość ahh
bez gustu, blacha z logo psuje wszystko

Gość aser
są oryginalne bo są wystawione i przecenione w dobrym butiku na wyspach

to nie chodzi o to ze pieniadze to nie problem... to chodzi o to, ze taka kase umiala bym spozytkowac na znacznie lepszy i oryginalniejszy prezent niz przesadzone, masakrycznie nadziubdziane buty na niewiadomo jaka okazje!!! Ot moja dygresja!!

Wiesz co... to ze ktos napisal Londyn, to jeszcze nic nie znaczy... mogla bym Cie oswiecic w tej materii!! :P

Gość są ekstra
kupuj

Skoro są takie fajne, to dlaczego dostały się na przecenę? Chętnych nie było??

Gość olaboga święta
nadziubdziane? gdzie?

Gość aser
Coralick / podałam link na allegro bo znalazłam tutaj wyraźne zdjęcia i mąż je dokładnie obejrzał, bratowa jest w Anglii i po przecenie sa za 99 funciaków :)

sa za 99 funtow a ty chcesz zaplacic za nie 800 zl?? czyli 2 razy tyle??? oj, dajecie sie naciagac dziewczyny!!! Takie buty z odzysku taniej kupuja polacy w TkMaxxach, bo sa juz poza sezonowe albo kolekcja w innych sklepach nie zeszla, a polak-emigrant zaradny wszystko opyli i jeszcze Ci napisze z jakiego zajebiaszczego butiku wyspiarskiego je ma... prosze Cie!!

widzę że masz dużo kasy na zbyciu ;) buty, gdyby nie ta blaszka to zwyczajne jak obora na wsi... no ale wiadomo... dolce gabana , szpan, oł je! mi się też nie podobają i kojarzą mi się ze stylem "na mokro", dla żelka w sam raz haha :D

Gość af.
do takich butów dres nie pasuje przecież. fajne,mi się podobają, to dla bogatych raczej

Gość elisea.
są sportowe , ale eleganckie, do tego oryginalne i mało kto takie ma.kupuj

dla bogatych bezguści, dokładnie tak to widzę :D taki szpan ołjejor, patrz! dolce gabana synku, za 800zł synku... haha :) i nic poza tym. ciekawe co do tego? złoty dres :D

straszne te buty...okropny kolor i ta blacha :O

W miarę ładne ale kojarzą mi się z trampkami;/ z takim zwykłym ruskim adidasem(czytaj tenisówka adidasowata ze złotkami byle dużo i byle świeci) ale skoro wiesz,że jemu sie podobają i że jest to odpowiedni rozmiar( na oko kupowanie butów to dla mnie trochę dziwne bo rozmiarówki są rożne i buty mogą być niewygodne no ale to szczegół) to kup:) przynajmniej będzie to w jego oczach trafiony prezent