Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki_sobie_facet

Darmowe lub bardzo tanie noclegi -Wrocław

Polecane posty

Gość taki_sobie_facet

Czesc. Bardzo potrzebuje zatrzymac sie na 3 noce we Wroclawiu w weekend za 3 tygodnie. Znacie jakies miejsce, gdzie mozna za darmo lub tanio sie przespac? Slyszalem kiedys, ze jest jakas grupa osob, ktorzy w sieci oferuja darmowe noclegi w zamian za przyznawane punkty i tym sposobem zbieraja sobie renome i ma wieksza mozliwosc na nocleg w innym miescie/panstwie, gdy beda w potrzebie. Ktos wie, jak to sie nazywa? Bede wdzieczny za pomoc.

Gość matibera
[url= http://www.lothus.pl] hotele wrocław darmowe w centrum - to chyba niemożliwe. Ale 10 min tramwajem od centrum jest nowo wyremontowany dom turystyczny solo, nocleg 60 zł za 2 osoby.

Gość do taki sobie facet
mieszkam we wrocławiu, mam wolny jeden pokój, wynajmuję go na wakacje i policzę ci tak jak turystom - 30zł za dobę, za 3 noce zapłacisz 80zł.Zainteresowany? oferta poważna.

Gość do taki sobie facet
jak zainteresowany to odezwij siętu potem będę

Gość o bo mnie też to interesuje
szukałam noclegów, ale jak samemu się jedzie to ciężko coś znaleźć, a mi chodzi o jeden weekend uuu, ten post sprzed roku jest :D

Gość aaaggunia
Wiem że posty były wpisywane rok temu, ale jak by ktoś się jeszcze znalazł, to szukam noclegu na weekend, dla 3 osób

Gość MartaWiktoria
Ponawiam temat. Trochę czasu już mineło... A więc chciałam się wybrać z chłopakiem do Wrocławia. Szukam noclegu na 2 noce. Wiem, że późno zaczynam się rozglądać, bo nocleg chcielibyśmy od poniedziałku do środy (7-9.04.2014), ale dopiero wczoraj dowiedzieliśmy się, że mamy możliwość zabrać się ze znajomym. Mam nadzieję, że uda się uzyskać parę propozycji. Proszę serdecznie o pomoc i z góry dziękuję :)

Gość MartaWiktoria
Już ją przejrzałam z chłopakiem :)

Gość gość
Czy można znaleźć we Wrocławiu darmowy nocleg na bardzo długo? Jestem w podbramkowej sytuacji, jeden znajomy dużo mi pomógł, a znajoma nie za bardzo chce mi pomóc...

Gość gość
jesli na dłuzej to może po prostu bardziej opłaci się coś wynając na miesiąc, Nie dizwie się, ze znajomi nie chcą za darmo kogoś trzymac jeśli chodzi o długi termin

Gość gość
wydaje mi się, że jeśli ktoś chce za darmo u znajomych ale na bardzo długo to chyba trochę przegięcie. Może zaproponuj znajomym, ze się dołożysz do rachunków i jakiś wspolnych zakupów. Albo zatrzymaj się w hotelu i znajdz jakąs prace żeby sobie coś wynająć. Jeśli chodzi o hotele to fajną ofertę noclegów ma np. hotel sleep http://www.hotelsleep.pl/. Z tego co pamiętam to mają też zniżki dla studentów.

Gość nikolla33
Zawsze jak jestem we Wrocławiu nocuję tutaj http://europeum.pl/ , nocleg nie jest drogi a standard wysoki :) Obsługa przemiła :)

Gość gość
bardzo tanie? no to ja polecam pokoje gościnne Sarah w bardzo dobrym standardzie

Gość gość
Dużo takich stron to nie znam, ale na pewno na portalu www.meteor24.pl jest sporo ofert noclegowych. Tutaj mi się udało znaleźć wygodny pokój dwuosobowy nad Dunajcem. Spora baza ofert, raczej są aktualne, ja się w każdym razie na jakieś przestarzałe oferty nieistniejących ośrodków to nie nadziałem.

Ja osobicie znam i bardzo dobre i zarazem tanie noclegi. Mowa tutaj o apartamencie http://www.absyntapartments.pl/38,apartament,olawska-ii . Na pewno spełni wasze oczekiwania. Duże, przestronne i nowoczesne wnętrze. Bardzo dobra lokalizacja i jedna z najtańszych cen za apartament we Wrocławiu.

Gość ewelina Golik
Bardzo tanio we wrocławiu na pewno możecie się przespać w central city hostels&Apartments. Noclegi ogólnie zaczynaja się od 29 zł . jest aneks kuchenny. pokoje sa bardzo czyste i schludne.