Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModelkA :)

Pomogę stać się atrakcyjną!!!!

Polecane posty

Gość modelkA :)
A teraz musze was przeprosic, ale ide na spotkanie z przyjaciółmi :) Ciao

Gość szu szu szuuuuuuuuu
masz 92 cm w UDZIE czy mi się przywidziało??

Gość to ja proszę o pomoc w
sprawie brzucha, mam galaretkowaty, jakie ćwiczenia, brzyszki ponoć są aby wyrobić mieśnie a ja najpierw muszę spalić tłuszcz, pod koniec lipca mam też wyjazd nad morze, poleć jakiś dobry krem na celluit i jakiś dobry antyperspirant

92cm w udach!!! w obu udach :o jak wy czytac nie umiecie ajj

Gość weeź nie chrzań
@modelkA, aa tam, puszap z niczego i tak nie zrobi cycków :o A te sztuczki z makijażem już wypróbowałam - ta z oczami daje bardzo niewiele, a te z różem czy pudrem brązującym na nosie to jedna wielka ściema :o Poważnie 50 zł za przedłużenie?? Z tego co obczajałam to ceny zaczynają się od 300 zł, a i zależy jaka technika i trwałość efektu :o Mam 21 lat i wiem, że nie mam na co liczyć od życia. No widzisz, Ciebie zauważył agent; jakbyś była pasztetem to nikt by nie mogłabyś być modelką. Nikt by Cię nie zauważył, chyba że jacyś uliczni szydercy albo menele, jak to jest w moim wypadku 😭 Bo o zerowym zainteresowaniu ze strony przeciwnej nie muszę wspominać :o Nawet jak się odwalę to zwracają na mnie uwagę najwyżej menele :o Aaa tam, będę dalej pić bo już mi nic nie zaszkodzi :o I chociaż tyle ciekawego w życiu 🖐️ :o

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyypolmk
to pomoz, jak mam usunac te cholerne worki i since pod oczami,stosuje drogie serum,kremy pod oczy,maski,korektory chyba mam we wszystkich odcieniach w dodatku rozne,moje cienie pod oczami nie sa bardzo ciemne ale widze takie jakies kregi w bok,i te worki,juz nie wiem co mam zrobic,domowe sposoby nie dzialaja,przez te wory i cienie nie czuje sie atrakcyjna

Gość Klaudiia
Mam wzrostu 160 cm wzrostu i waże 45kg. Zielone oczy duże , Szatynka, Długie nogi Czy jestem ładna ?.?

Gość Klaudiia
Mam wzrostu 160 cm wzrostu i waże 45kg. Zielone oczy duże , Kolor włosów; brunetka z pasemkami do ramion Długie nogi Czy jestem ładna ?.? I jaki makijaż mi pasuje ?