Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModelkA :)

Pomogę stać się atrakcyjną!!!!

Polecane posty

Gość dfghjklfghj
A JA MAM PYTANIE JAKI JEST NAJLEPSZY PODKLAD KTÓRY BEDZIE MATOWAŁ DO CERY NORMALNEJ ??

14:03 [zgłoś do usunięcia]xoxoxoxoy Super, poszukam tego blio oilu A jeszcze jedno pytanko. Jakie powinnam nosić buty do szortów? szpileczki 8-12 cm ;) obcasy 8-12 cm zapinane na pasek ;)

Zwykla oliwka dla dzieci tez regeneruje skore :) polecana kobietom w ciazy zeby nie bylo rozstepow. Ten krem samoopalacyjny to tak doraznie :D zeby bylo na juz widac efekt..

Gość Marmolade
Bebebe, zacznij tych facetów dopuszczac to od razu inaczej Ci sie zrobi. Ja jak poznalam mojego to wazylam 59/60 kg, czyli zbyt szczupla nie bylam, ale nie bylo zle. Natomiast on do mnie wystrzlil z tekstem po jakims czasie, ze jak go poznalam to bylam troche za chuda. Myslalam, ze mu sloncze przygrzalo. On uwaza ze dla mnie 60 jest w sam raz tylko powinnam cwiczyc, zeby ujerdnic cialo, ale mniej niz 59 kg nie powinnam wazyc. Facet potrafi wyleczyc z kompleksów.

Gość mam lepszy pomysł
modelko zaczernij prosze nick bo podszywy moga sie zdarzyc

Obcasy, ale nie bardzo grube albo szpilki o ile nie sa to tyypowe szpile cieniutkie.nie widzialam ich i ciezko powiedziec. Ale zobacz jak fajnie wyglada Cindy na reklamie swojego obuwia, taki obcasik jest idealny. Szpilki moim zdaniem lepiej do spodnic zostawic.

Gość do Marmolade
a co do rad - napisalam co nieco o cieplych posilkach i niekoniecznie tlustych - ale to zignorowalas. No to jedz dalej mega kolacje ze swoim facetem - w sumie jak on jest gruby to mu nawet pasuje gruba laska, przynajmniej wie ze mu zaden wysportowany ciebie nie poderwie :P tak wiem, jestem teraz zlosliwa - ale ty tez bylas piszac o tym ze moja pupa jako ziarenko kawy moze sie podobac ewentualnie gejowi :D rozbawiasz mnie :P

Gość xoxoxoxoy
Super, poszukam tego blio oilu :D A jeszcze jedno pytanko. Jakie powinnam nosić buty do szortów? :P

Gość Marmolade
Do MArmolade, Ok wez przewin i jeszcze raz przeczytaj co do mnie napisalas i sie zastanów dlaczego sie wkurzylam. MOja psychika to nie twój problem owszem, ale wydawalo mi sie, ze ktos kto byl w szkole dreczony z jakiegos tam powodu wyrosnie na delikatna osobe, która stara sie innych podbudowac, a nie krzywdzic, a u ciebie to jakos odwrotnie wyszlo. To tak jakbys ty wrzucila fotke twarzy i napisala: "generalnie moja twarz jest ok, ale mam problem z cera" i zapytala, co z tym zrobic (powiedzmy, ze masz tradzik) a ja bym ci napisala, ze wez nie pisz, ze Twrentoja twarz jest ok, skoro nie jest, bo nosisz wstretne bryle i masz krzywy nos.

Witaj Modelko! Proszę Cie o radę. Otóż w ostatnim czasie sporo schudłam. Prz wzroście 1,65 ważę 50 kg. Moją zmorą są uda. Ich obwód wynosi 54 cm. Chciałabym je jakoś odchudzić, ale nie wiem co robić? Poza tym skóra stała się zwiotczała. Najbardziej widać to po wewnętrznej stronie ud (jak takie flaki ;) ) co mi radzisz? Bardzo mi zależy na straceniu kilku centymetrów w udach i ujędrnieniu skóry, ale nie chcę poza tym chudnąć. Boję się, że stracę jeszcze więcej na wadze a tego nie chcę

Gość xoxoxoxoy
Dziękuję wszystkim za rady :) 👄

Co do podkladu ja osobicie uwielbia te z maybel... musy i podklad ten podwojny z pompką :) Popros o probki w sklepie(Douglass daje czesto) i najlepiej sama wyprobuj bo naprawde co cera to inaczej odzialowywyuje. Sa tez swietne podklady bezbarwne w sephorze, one sa przezroczyste i tworza na skorzez aksamitna, matująca warstewke :) Bebebe zainwestuj w kosmetyki ujędrniajace i : masaze :) TO napradwe dziala, sama nie wierzyla ale taka seria masazy niesamowicie pobudza skore do dzialania. Oczywiscie zdrowa dieta, a nie drastyczne odchudzanie. Myśle że to w Twojej glowie zrodzil sie problem, dobrzez ze chodzilas na fitness ale zle ze przerwalas. Ty mozesz nie widziec poprawy wygladu podczas gdy naprawde wysmuklilas cialo

Witaj Modelko! Proszę Cie o radę. Otóż w ostatnim czasie sporo schudłam. Prz wzroście 1,65 ważę 50 kg. Moją zmorą są uda. Ich obwód wynosi 54 cm. Chciałabym je jakoś odchudzić, ale nie wiem co robić? Poza tym skóra stała się zwiotczała. Najbardziej widać to po wewnętrznej stronie ud (jak takie flaki ;) ) co mi radzisz? Bardzo mi zależy na straceniu kilku centymetrów w udach i ujędrnieniu skóry, ale nie chcę poza tym chudnąć. Boję się, że stracę jeszcze więcej na wadze a tego nie chcę

14:16 [zgłoś do usunięcia]xoxoxoxoy Dziękuję wszystkim za rady dziękuje :) :) :)

Gość bebebe
przemiane materii mam wlasnie dosc dobra, nie ograniczam sie juz za bardzo z jedzeniem, a i tak ostatnio schudlam 2 kilo. chodze pieszo do szkoly (jakies 4 km). uwieeeeelbiam slodycze i chipsy :) chcialabym zaczac cwiczyc by poprawic i ujedrnic sylwetke, ale nie mam czasu i mobilizacji. czasami poznym wieczorem z ulga klade sie do lozka i przypominam sobie o hula hop... teraz wiosna moze zaczne na rowerze jezdzic albo cos. duzo osob moiw mi, ze jestem ladna i ze mam figure w porzadku, ale ja i tak wiem swoje. jak patrze ze niektore sliczne dziewczyny z idealna figura....ehh

Gość bebebe
dziekuje marmolado za rady. a masaze to masz na mysli takie "normalne" masaze w gabinecie? wkurza mnie ten moj brzuch (pod pepekiem chyba z pol kilo tluszczyku...) i z tylu te waleczki nad pupa

Gość bebebe
to o masazach to oczywiscie do modelki :) i rowniez dziekuje

Jeszcze raz przetrzegam przed radykalnym odchudzaniem!! To tak jakby nagle z balonika wypuscic powietrze :P Ja polecam na Twoj problem żele wyszczuplajace plus codzienny masaż(podczas wcierania zelu).. Moze byc takze oliwka ktora zregeneruje skore.Noo ale to tylko dodatek, bo najwazniejsze zebys cwwiczyla!! rolki, o ktorych juz tyle pisalam

Gość KiwiZielonkawe
Modelko a co tobie pomaga na pojedyncze wypryski lub ogolnie na problemy skorne?? zakorniki itp??

tak masaze w gabinetach :) Pobuszaja uklad limfatyczny!! naprawde.. az mysle czy jakiegos kursu sobie nie zrobic :D

Gość Marmolade
Do Marmolade Przeczytalam o Twoich radach odnosnie gotowania i zarejetwowalam. Juz od dawna nie smaze (chyba ze jajko, ale wtedy uzywam sprayu fry light). Generalnie to pieke w piekarniku wiekszosc rzeczy, albo smaze na patelni teflonowej bez tluszczu. Nie wiem czego oczekujesz? Nie wiesz, ze najlepsza obrona jest atak? Jak piszesz nieuprzejme komentarze to mam je przyjac ze spokojem, przyznac Ci racje i obiecac poprawe a potem spedzic reszte dnia oplakujac fakt, ze nawet ta czesc ciala, która dotychczas uwazalam za ok, jest gruba? Naprawde nie rozumiem. Napisalam do Modelki z prosba o rade, a nie do Ciebie proszac o opinie. Jak nie masz nic konstruktywnego do napisania to daruj sobie, bo przez takie zachowanie moglas wlasnie kogos zranic nawet nie zdajac sobie sprawy. Ok, masz racje, nie jestem zgrabna, zle sie wyrazilam i zazdroszcze Ci wspanialej figury. Oprócz tego ze nie lubie swojej góry to do tego nie cierpie swoich grubych ud i wilelkiej jak szafa pupy. Musze przestac jesc kolacje i zaczac cwiczyc, ale i tak nigdy nie bede tak z siebie zadowolona jak jestes Ty, Przepraszam, ze nazwalam Cie idiotka, nie mialam tego na mysli i zrobilam to w zlosci, bo dotknelas mojego czulego punktu i zdemaskowalas totalnie mój najwiekszy kompleks jakim jest mój niezgrabny tylek. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz moja glupote.

Afronis mi pomaga :) To taki plyn w szklanej bytelce, dostepny w aptekach :) kosztuje do 10 pln a to poprostu cudowny lek :) na pojedyncze wypryski. Na wacik nalewasz i przykladasz, ma dzialanie baaardzo silnie wysuszajace miejscowo :)

Afronis mi pomaga :) To taki plyn w szklanej bytelce, dostepny w aptekach :) kosztuje do 10 pln a to poprostu cudowny lek :) na pojedyncze wypryski. Na wacik nalewasz i przykladasz, ma dzialanie baaardzo silnie wysuszajace miejscowo :)

Gość Marmolade
Do Marmolade Przeczytalam o Twoich radach odnosnie gotowania i zarejetwowalam. Juz od dawna nie smaze (chyba ze jajko, ale wtedy uzywam sprayu fry light). Generalnie to pieke w piekarniku wiekszosc rzeczy, albo smaze na patelni teflonowej bez tluszczu. Nie wiem czego oczekujesz? Nie wiesz, ze najlepsza obrona jest atak? Jak piszesz nieuprzejme komentarze to mam je przyjac ze spokojem, przyznac Ci racje i obiecac poprawe a potem spedzic reszte dnia oplakujac fakt, ze nawet ta czesc ciala, która dotychczas uwazalam za ok, jest gruba? Naprawde nie rozumiem. Napisalam do Modelki z prosba o rade, a nie do Ciebie proszac o opinie. Jak nie masz nic konstruktywnego do napisania to daruj sobie, bo przez takie zachowanie moglas wlasnie kogos zranic nawet nie zdajac sobie sprawy. Ok, masz racje, nie jestem zgrabna, zle sie wyrazilam i zazdroszcze Ci wspanialej figury. Oprócz tego ze nie lubie swojej góry to do tego nie cierpie swoich grubych ud i wilelkiej jak szafa pupy. Musze przestac jesc kolacje i zaczac cwiczyc, ale i tak nigdy nie bede tak z siebie zadowolona jak jestes Ty, Przepraszam, ze nazwalam Cie idiotka, nie mialam tego na mysli i zrobilam to w zlosci, bo dotknelas mojego czulego punktu i zdemaskowalas totalnie mój najwiekszy kompleks jakim jest mój niezgrabny tylek. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz moja glupote.

Gość Marmolade

Gość KiwiZielonkawe
na zaskorniki tez on pomaga? kurcze bo borkam sie z tym problemem ;/ jako modelka pewnie jestes obeznana w temacie jaki podklad poleaclabys do cery tlustej?

Gość dbam_o_siebie20
bardzo polecam drenaż limfatyczny jak ktoś z poznania jest to moge za niewielka opłata wykonac tylko pamietajcie przyanjmniej 10 zabiegów po jednym nie ma co liczyc na efekty