Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModelkA :)

Pomogę stać się atrakcyjną!!!!

Polecane posty

Ja go stosuje na jakies wypryski, pryszcze itp. Do cery tłustej polecam podklład z apteki, nie vichy... ale naprawde nazwy nie pamietam :( Napewno jak zapytasz pani farmaceutki to dobierze taki podkład który tuszuje ale i leczy. On był w takim białaym pudelku z zielonym napisem :D Nie polecam osobiscie podkladow mocno wysuszajacych bo one poglebiaja problem i doprowadza do wiekszej produkcji sebum. Pod podklad uzywaj kremu matujacego , bardzo dobre sa z perfekty.

z drenażem nie mialam doświadczenia, ale wiem że dobre wyniki daje rowniez mikrodermabrazja.. ale tez zalezy od wieku... nastolatkom bym nie polecala tak skory obciazac. Regularne peelingi i maseczki typu peeloff tez daja efekty ale nie sa tak inwazyjne.

Cześć dziewczyny! Widzę, że fajny topik tu macie, przeczytałam od początku. Modelka się chyba zna na rzeczy, bo mądrze pisze. Marmolado, nie masz nadwagi, bo według licznika BMI masz w normie (ale w tej górnej granicy). Dla lepszego samopoczucia mogłabyś zrzucić kilka kg, ale niekoniecznie. Co jest ważne to ćwiczenia fizyczne, aeroby, ćwiczenia na mięśnie, rozciąganie. Rozciąganie naprawde wysmukla ładnie nóżki. Gdy ćwiczysz całe ciało robi się ladniejsze, smuklejsze, jędrniejsze, a do tego masz lepsze samopoczucie. Bebebe, Twoja waga jest w sam raz, nie powinnas juz wiecej chudnąć, ale rzeczywiscie pomysleć o masażach, kremach, ćwiczeniach. Ja sama idelana nie jestem, ale zadowolona z siebie. Odkąd regularnie ćwicze, widze same korzyści. Chcę wam tylko powiedzieć, że atrakcyjna kobieta to taka, która dba o swoje ciało i daje mu to, co najlepsze, ale równiez w pełni siebie akceptuje. Małe niedociągniecia tu czy tam od razu znikają gdy dziewczyna jest zadowolona, pewna siebie i uśmiechnięta.

Gość KiwiZielonkawe
biale pudelko zielony napis................ hmm modelko moze masz na mysli krem koloryzujacy z biodermy??

Gość dbam_o_siebie20
zwykły masaż klasyczny też jest dobry bo oczywiście nadaje skorze elastycznosci ale przy masazach odchudzajacych i antycellulitowych drenaż limaftyczny jest niezbedny

Dziekuje :) Nie ma ludzi idealnych to prawda. Pamiętajcie, że to wy jesteście Paniami swojego losu! Ciała przedewszystkim :P Nie ma tak, że sie nie da: jest tylko silna wola lub jej brak :) Pomyslcie sobie Drogie panie że ciało to modelina, mozecie je dowolnie wyrzezbic i upiekszyc:) Tylko z glowa!! żeby sobie szkod nie narobic

Gość do Marmolade
hahahahaha, udana jestes, naprawde :D wybaczam :D :P oczywiscie wiem ze pewnie napisalas z ironia ;)

Nie nie to był podkład, ale mało znanej marki, Właśnie pani w aptece go polecila, ale naprawde nie pamietam kompletnie.

Gość bebebe
wiem, ze gdybym zaakceptowala siebie to moje zycie byloby lepsze :) ale jest ciezko. zwlaszcza biust, jak na kazdym kroku slysze (zwlaszcza tu na kafe) ze piersi nizej C to nie piersi. no a ja prawie plaska. o ile nad cialem mozna popracowac, to na biust zostaje mi chyba tylko operacja plastyczna!

Ja? ironie postrzegam inaczej.. to była raczej metafora :P I powinnam dodać cytat :) to nie moje słowa.. zasłyszane od trenerki fitness

Gość KiwiZielonkawe
ja mam straszna dyspoporcje mam masywne uda i pupe mam mocne wciecie w talii drobny biust az mi zebra widac taka szczupla do goty jestem i mam rozbudowany w sensie szeroki pas barkowy;/ i jeszcze na to wszystko zaskorniki i niemoznosc dobrania odpowieniego docienia podkladu;/

Gość bebebe
jedno co dobre to to, ze faceci nie widza w nas wielu "wad", ktore my widzimy :) a to, ze kobiety rozbieraja swoje cialo na czesci to niestety prawda. ja sama mam tendencje do tego, ze wiele dziewczyn oceniam: a ta ma taka cere ale takie i takie nogi, a ta ma brzuch, a ta ma cycki...itp itd i u siebie: a mam duzy nos, a nogi mam ladne ale ten brzuch...

Gość KiwiZielonkawe

Gość bebebe
jedno co dobre to to, ze faceci nie widza w nas wielu "wad", ktore my widzimy :) a to, ze kobiety rozbieraja swoje cialo na czesci to niestety prawda. ja sama mam tendencje do tego, ze wiele dziewczyn oceniam: a ta ma taka cere ale takie i takie nogi, a ta ma brzuch, a ta ma cycki...itp itd i u siebie: a mam duzy nos, a nogi mam ladne ale ten brzuch...

Ja? ironie postrzegam inaczej.. to była raczej metafora :P I powinnam dodać cytat :) to nie moje słowa.. zasłyszane od trenerki fitness

Gość bebebe

Gość edssu 93
Witam skoro mozesz pomoc :) Hm Tylko co o sobie powiedziec ?

Zielone kiwi: W takim razie nie stosuj diet(tzn takich odchudzajacych), a jedynie skup sie na cwiczeniach wyszczuplajacych uda i posladki. co do barków, to chyba kwestia budowy, taki mankament mozna zatuszowac odpowiednimi ubraniami. Tak Btw.. polecam progrmi trini i susana :) one swietnie tlumacza jak dopasowac ciuszek do budowy ciala:)

Witaj Modelko! Proszę Cie o radę. Otóż w ostatnim czasie sporo schudłam. Prz wzroście 1,65 ważę 50 kg. Moją zmorą są uda. Ich obwód wynosi 54 cm. Chciałabym je jakoś odchudzić, ale nie wiem co robić? Poza tym skóra stała się zwiotczała. Najbardziej widać to po wewnętrznej stronie ud (jak takie flaki ) co mi radzisz? Bardzo mi zależy na straceniu kilku centymetrów w udach i ujędrnieniu skóry, ale nie chcę poza tym chudnąć. Boję się, że stracę jeszcze więcej na wadze a tego nie chcę

Co do koloru podkładu: W sklepie cięzko cos dobrac ze wzgledu na kiepskie oswietlenie :/ za granica w drogeriach sa Wieeelkie okna zamiast lamp. Najlepiej jesli poprosisz o probki podkladow, albo jesli nie bedziesz miala takiej mozliwosci to u swoich koleznek poprobujesz:D wiem ze to dziwna metoda, ale nie ma to jak damskie pogaduszki o kosmetykach! moze w ten sposob znajdziesz ten kolor jakiego mpotrzebujesz

Samosiu: zaprzestan diety, tzn odzywiaj sie zdrowo, ale juz nie z mysla o odchudzaniu. O ujędrnianiu ud pisalam, że polecam peelingi, masaże, i żele ujędrniające, ale i tak najjjważniejsze sa cwiczenia,rolki, rowerek, i takie urzadzenia na silowni" fotel ginekologiczny" :D rzezbi wewnetrzna strone ud. w dimu mozesz cwiczyc" siedzac zlacz kolana i ciagnij nogi do siebie: poczujesz jak dzialaja te mesnie wewnetrzne

Gość KiwiZielonkawe
dziekuje modleko :* mam nadzieje ze ten topik nie zginie:)

Gość dfghjkl;
MODELKOJAK NAJSZYBCIEJ ZGUBIC BRZUCH WYMODELOWAC GO?:)

Najszybciej to niekoniecznie najlepiej bo bedziesz miala "sflaczala" skore. Codziennie rano, przed sniadaniem rob brzuszki( dobierz sobie kilka metod ich robienia), zacznj oo 20 i po kilku dniach zwiekszaj. ale pamietaj: przed sniadaniem! Po za tym jak juz pisalam hulahop :) i zele ktore wspomagaja spalanie :) polecam tez peeling z kawy!! Sama z domu robie :) kofeina wyszczupla

Gość do Marmolade
ModelkA - to nie do ciebie bylo :) tylko do Marmolade :P

Gość dfghjkl;
DZIEKUJE:)

Gość do Marmolade
ModelkA - to nie do ciebie bylo :) tylko do Marmolade :P

Gość a co z wlosami
chcialabym zeby byly tak idelanie proste jak po prostowaniu prostownica u fryzjera, samej nie zawszemi tak idealnie wychodzi a i nie chce tez za czesto psuc wlosow, tym bardzije ze reguralnie robie jasne pasemka, mam dobre odzywki, ale to nie ten sam efekt, masz jakies rady?

Gość idaaaaaaaaaaa
modelko a czy orientujesz sie gdzie moge kupic top , koszulke na grubych ramiaczkach w paski bialo -czarne...?????