Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliiivka

CZY MACIE ZNISZCZONE WŁOSY ? ...

Polecane posty

Gość Oliiivka

maciee zniszczone włosy ? .. i czy macie chłopaka ? .. w sensie czy przeszkadzają mu Wasze włosy itd? ;)

Gość Oliiivka
bo nie wiem jak to jest u chłopaków? ; ) ? .

Gość edssu 93
Mam dlugie krecone i moj chlopak mowi ze to sa najpiekniejsze wlosy swiata

ja mam,on mysli ze nie mam zniszczonych ale co on sie zna,jak wyprostuje to wygladaja na zdrowe,ale jak baba ma istne siano na glowie to przeciez to widac i facetowi normalne,ze sie to nie podoba

Gość Oliiivka
jaa nie mam siana.. ;]] właśnie mam miękkie włosy w dotyku i wgl.. ale troche popalone... -.- -.-

Gość Alaya
mam zniszczone on tego nie widzi xd

Gość yximpera
JA NIE WIEM CZY SOBIE KOGOŚ ZNAJDĘ JAK MAM ZNISZCZONE ;/

Dziewczyny ręce mi opadają. Po pierwsze jak macie zniszczone włosy to polecam wizytę u fryzjera i odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji. Też mam zniszczone włosy, ale na pewno nie dla moich włosów mój facet ze mną jest. Więc jeśli jakiś frajer was odrzuci z powodu włosów, to niech spada na drzewo. I przestańcie mówić o sobie że jesteście beznadziejne bo z takim podejściem wiecznie będziecie same. Łatwo zwalić wszytko na włosy...

Gość rosso3
Włosy to bardzo ważna sprawa.Trzeba o nie dbać,ale żeby od tego uzależniać znalezienie chłopaka? Zadbaj ,pielęgnuj włosy i uśmiechaj się ,a znajdziesz chłopaka. A te ,które mają chłopców to dbajcie o nich i nie dajcie sobie jeździć po głowie. :) :) :) Powodzenia na wiosnę

Gość kirki3
Nie mam zniszczonych włosów,ale się przetłuszczają. Dbam o włosy i dbam o chłopaka. Były okresy gdy tej brzydkiej płci nie było... ale nie z winy włosów.Z winy braku dystansu do siebie i braku uśmiechu na twarzy. Włosy też nie lubią stresu!!!Nie martwcie się na zapas i pielęgnujcie :)

Gość sruuuuu
a mi wypadaja i mam przeswity. i co ja mam zrobic??? mialam zniszczone rozjasnianiem. nieumiejetna fryzjerka trzymala mi rozjasniacz kolo 50min (pasemka). bo robila druga robote. no i pozniej zamalowywalam juz normalnym jasnym brazem itp. i tak wypadaja i mam ich o polowe mniej jak nie wiecej. mam 20 lat dopiero a takie problemy. nie wiem jak sie zetne na lyso moze to cos da;/ chlopak niby nie widzi problemu ale pewnie mi nie chce robic przykrosci

Gość sruuuuu

Gość amandaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(