Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubelski full gul gul gul gul

wiecie co mnie strasznie wkurza?

Polecane posty

że niektórzy są takimi deklami, że nie dociera do nich, że ktoś może mieć odmienne zdanie i swoje racje. NIENAWIDZĘ jak ktoś próbuje wciskać mi swoje idee nazywając mnie głupcem, bo nie chcę się z nim zgodzić 😠 na hel z nimi 😡

Gość cobieta
a ja podejrzewam ,ze zachowujesz sie dokladnie tak samo -jak Twoi dyskutanci - o których sie z szacunkiem wypowiadasz - DEKLE .

Gość cobieta
hell - pieklo :)

no właśnie na półwysep helski :D i odciąć od lądu :classic_cool: cobieta, nie, nie wciskam innym swojego zdania na siłę, każdy ma prawo mieć inną opinię, ale dlaczego jestem nazywana głupcem bo mam takie zdanie jak mam, a inne niż mój rozmówca???????? ja nikogo nie nazywam głupcem, nawet jeśli ma poglądy rodem ze średniowiecza :O niech se ma, ale niech mnie nie ocenia za moje :O

Gość cobieta
ja nikogo nie nazywam głupcem, nawet jeśli ma poglądy rodem ze średniowiecza ----------------------masz racje - Ty swoich interlokutorów nazywasz deklami :) - a nawet nie wiem o co sie spieraliście :)

deklem nazwałam go tutaj, bo się wkurzyłam, i nie przez jego poglądy, a przez to, jak zgóry traktuje tych, co mają inne zdanie. czytaj ze zrozumieniem cobieta :O