Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta..,

Powroze

Polecane posty

Gość wrozko Agatko
Wioletta 16.10.69 i Marian 31.05.65 ten czlowiek przeslonil mi cale zycie, nawet jesli fizycznie Go nie ma to i tak jest obecny. Realnie mielismy dwie szanse i za kazdym razem bardzo kocha, bardzo chce i... nie robi nic. Co dalej z nami? Dzieki niemu cale dorosle zycie jestem na zakrecie a tak bardzo juz nie chce na nim byc, jak powietrza potrzebuje odmiany. Kiedy moje nudne, przewidywalne zycie zmieni czyjas obecnosc?

Gość kkajsgdbvc
Ta wróżba była skierowana do mnie czy wczesniejszej Magdy ? Jeśli do mnie to powiem Ci że nieźle Ci idzie ,skoro mówisz ze ejstes poczatkująca. 95% rzeczy które napisałaś zgadza się ! Mogłsbyś mi napisać jescze jak z tą miłoscią będzie?

Gość wrozko Anetko
mialo byc.

Gość imię Anna
Wróżby są bardzo szczegółowe, czekamy wszyscy z niecierpliwością:-)

Gość Aneta..,
Ostatnia wrozba byla skierowana do Zatloskananaaananan. Nalepiej wpisujcie imie oraz date urodzenia jako nick. W ten sposob unikniemy nieporozumien ;.)

Ula 16.05.1982 r. kiedy i czy w ogóle uda mi się ułożyć życie osobiste, czyli założyć rodzinę?

Gość hujal
weronika 9 styczeń 1986 Tomasz 7 grudzien 1982 kiedy tomasz mnie poprosi o reke? keidy bedzie nasz slub? dziekuje z góry:)

Gość Aneta..,
Ostatnia wrozba byla skierowana do Zatloskananaaananan. Njlepiej wpisujcie imie i date urodzenia jako nick. W ten sposob unikniemy chaosu i nieporozumien ;-) Na tym koncze moj dzisiejszy seans i zycze wam wszystkim powodzenia w spelnieniu marzen

Gość Aneta..,
kociczkaa - nie zadawaj głupich pytań, zależy mu na Tobie i bardzo Cie kocha Krzysiek. Zastanów sie tylko czy Ty jesteś wobec niego w porządku... jak z Tobą wytrzyma to wyjedziesz razem z nim gdzieś i założycie rodzine, zamieszkacie razem.

Gość Kasiakasikasiaasia
wozko prosze Cie, to dla mnie bardzo wazne. leze w szpitalu, blagam do tego te sprawy sercowe. prosze zrob wyjatek

wróżko co ze mna czy znajdę miłość jestem po rozwodzie imię magdalena 14 luty 1970

Gość Aneta..,
kociczkaa - nie zadawaj głupich pytań, zależy mu na Tobie i bardzo Cie kocha Krzysiek. Zastanów sie tylko czy Ty jesteś wobec niego w porządku... jak z Tobą wytrzyma to wyjedziesz razem z nim gdzieś i założycie rodzine, zamieszkacie razem.

Gość Aneta..,
Aha chce jeszcze dodac, ze ostatnie komentarze to podszywy. Ja na dzisiaj koncze seans, ale jak bede miala troche wolnego czasu to jeszcze tutaj zajrze ;-). Magdo czekam jeszcze na twoj komentarz. Dziekuje i pozdrawiam ;-)

Gość Aneta..,
Dzisiaj znowu komus powroze. mam chwilke czasu ;)

Gość fooiiiii
ile będe miećlat przed czy po 30?kiedy wejde w stały związek bozena 84 06 01

Gość fooiiiii
jeszcze mam pytanie proszę obecnie jestem za granica czy wróce do polski do starej p racy a może czeka mnie jeszcze w życiu w tym roku lub kiedyś wyjazd za granicą..?? Dziękuję

Gość kasia. 20.09.1986
miłość i sex mnie interesuje :)

Gość
barbara 21.11.1985 czy i kiedy znajdę pracę/staż? 🌼

Gość 201010
Iza 20.08.70 czy finansowo moja przyszłośc wygląda dobrze?czy czeka mnie poważna choroba? bardzo proszę o odpowiedź chociaż na jedno z pytań pozdrawiam

Gość kasiakasiakasiakasia
Anetko prosze, caly czas czekam na Ciebie... Prosze Coi powiedz mi jak widzisz moj obecny zwiazek, czy bedzie slub i dzieci, wentualnie kiedy? co z moim zdrowiem? Kasia 1986.11.28

Gość kasia 13,07084
kasia 13,07,84 kiedy będę miała dziecko?

Gość onaonaonaona
Lucyna 10 września 1987r Jak brzmi imię mojego przyszłego męża?

Gość justyna 11.02.1980
Kiedy znajdę pracę?

Gość 201010
Czy dzisiaj to też był podszyw zamiast Aneta..,tak jak wczoraj?I z naszych wróżb będą nici?

Gość 201010
Czy dzisiaj to też był podszyw zamiast Aneta..,tak jak wczoraj?I z naszych wróżb będą nici?

wiem że już wpisywalam sie wyżej ale bardzo mi zależy na tej wróżbie . Mam na imie Joanna urodziłam się 17 paź 1985r chciałabym się dowiedzieć czy moja obecna praca będzie pracą na stałe, czy tez w dniu skonczenia umowy bede musiała opuścić zakład pracy. bardzo proszę o odpowiedz może być tutaj a może też na maila asica21x@op.pl