Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta..,

Powroze

Polecane posty

wiem że już wpisywalam sie wyżej ale bardzo mi zależy na tej wróżbie . Mam na imie Joanna urodziłam się 17 paź 1985r chciałabym się dowiedzieć czy moja obecna praca będzie pracą na stałe, czy tez w dniu skonczenia umowy bede musiała opuścić zakład pracy. bardzo proszę o odpowiedz może być tutaj a może też na maila asica21x@op.pl

wiem że już wpisywalam sie wyżej ale bardzo mi zależy na tej wróżbie . Mam na imie Joanna urodziłam się 17 paź 1985r chciałabym się dowiedzieć czy moja obecna praca będzie pracą na stałe, czy tez w dniu skonczenia umowy bede musiała opuścić zakład pracy. bardzo proszę o odpowiedz może być tutaj a może też na maila asica21x@op.pl

Gość Aneta..,
OSTATNIA WRÓŻBA BYŁA SKIEROWANA DO... LUDZIE ODPIERDOLCIE SIE ODE MNIE JUŻ :) DOBREJ NOCY :) NIEMA CZEGOŚ TAKIEGO JAK WRÓŻKA.. KAŻDY CZŁOWIEK MA SWOJE PRZEZNACZENIE. NIECH NIKT WAM NIE WCISKA KITU ŻE COŚ GO CZEKA W ŻYCIU, ŻE COŚ MU GROZI CZY COŚ GO SPOTKA.. PAN BÓG WIE TO NAJLEPIEJ I NIECH TO ON ZADECYDUJE A NIE WY SAMI KIERUJECIE LUDZKIM ŻYCIEM, MÓZGIEM, NIE RÓBCIE KOMUŚ WODY Z MÓZGU ! KATOLICY WIEDZĄ, JEST JEDEN BÓG, BÓG JEST SĘDZIĄ SPRAWIEDLIWYM, KTÓRY ZA DOBRO WYNAGRADZA A ZA ZŁO KAŻE, WIĘC PO CO JACYŚ LUDZIE, DEBILE UWAŻAJĄCY SIE ZA WRÓŻKI CZARODZIEJKI MANIPULUJĄ WASZYMI MÓZGAMI LUDZIE !!! NIE WIERZY SIE TAKIM !!!!! JEŻELI WIERZYSZ W BOGA TAK JAK JA, JESTEŚ OSOBĄ WIERZĄCĄ TO PO JAKIEGO CIORTA PISZESZ DO KOGOŚ TAKIEGO,PUSTEGO JAK "WRÓŻKA" ??? ONA CI NIE POWIE JAK POSTĘPOWAĆ W ŻYCIU !!! ONA SAMA JEST SKAZANA NA ŚMIERĆ !!! JEST TAKĄ SAMĄ OSOBĄ JAK KAŻDY Z NAS ! MOIM ZDANIEM KAZDY POWINIEN W COŚ WIERZYĆ, POWINIEN MIEC WŁASNEGO BOGA OJCA KTÓREMU WIERZY I POWIENIEN ZYĆ ZGODNIE Z RELIGIĄ A NIE ZGODNIE Z INTERNETEM W KTÓRYM KAŻDY MOŻE Z CIEBIE ZROBIĆ DEBILA I COŚ CI WMÓWIĆ.

Gość Aneta..,
DOBRANOC DEBILOM !!!! SŁODKICH SNÓW !!! MIAUUUUU.

Gość Aneta..,
Wiatajcie moi kochani ;-). Nie bede tracila energi na odpowiedzi podszywom, wiec przejde do sedna sprawy. Jestem dzisiaj w dobrym humorze i znowu powroze kilku osobom. Potrzebuje tylko wasze imie i pytanie, wiek nie ma znaczenia. Pozdrawiam i zycze wam samych dobrych kart;-)

Gość weroniiaaaaaaaaaa
weronika 9 styczen 1986 tomasz 7 grudzien 1982 keidy tomasz poprosi mnie o reke,?kiedy bedzie slub? ile ebdziemy miec dzieci? dziekuję

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Witam czy ja tez moge prosic??:) Karolina 20.11.1985 kiedy znajdę prawdziwą miłość??

Gość xammax
Izabela 11.12.87- kiedy pojawi sie ktos wartosciowy w moim zyciu, ktos z kim stworze szczesliwy zwiazek i malzenstwo?

Gość Aneta..,
A wiec moi drodzy.... Tarot nie jest jasnowidzem, wiec pytania o ilosc dzieci, kolor oczu ukochanego lub date slubu nie sa odpowiednie. Ja jedynie moge przedstawic wam prognoze odnosnie jakiejs nurtujacej was sprawy...Moze nastepnym razem wypowiem sie bardziej obszernie co do tematu tarota i istoty podswiadomosci

Gość ania czy bedzie chlopiec
co sie urodzi plec mnieinteresuje, pyt nr dwa czy moj zwiazek przetrwa?

no i znikla... kiedys tu tez ktos wrozyl fajna laska byla chciala tylko date ur bez pytan, nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale wywrozyla mi szybka ciaze

Gość xammax
prognoza nurtujacej nas sprawy- milosc, co widzisz u mnie w sprawach uczuciowych?

Gość Aneta..,
Karolinko oto twoja prognoza: wydaje mi sie ze jestes osoba, ktora w przeszlosci sprawiala wrazenie osoby bardzo niedostepnej, troche zyjacej wlasnymi wyobrazeniami, jestes idealistka i zawsze szukalas idealu. Moze tez jestes zbyt bardzo zapatrzona w siebie i to przeslania ci realistyczny obraz rzeczywistosci. Odnosnie przeszlosci taka wlasnie postawa przeszkodzila ci w znalezieniu swojej polowki. Z kart wynika, ze obecnie nadeszla dla ciebie bardzo znaczaca faza, wrecz fundamentalna. Znajdujesz sie obecnie na drodze wlasnego przeznaczenia, cos zostalo wprawione w ruch i tylko od ciebie zalezy jak to sie dalej potoczy...Prawdopodobnie juz kogos poznalas lub poznasz w bardzo bliskiej przyszlosci. Przed toba duza szansa, zapowiedz nowego etapu zycia. Niestety jezeli bedziesz postepowala tak jak w przeszlosci, twoja pasywnosc moze ci zaszkodzic. To co znajduje sie w tej chwili w zarodku, to co jest fundamentem tej znajomosci zalezy tylko od ciebie, twojej cierpliwosci i checi pracy nad soba, checi reewaluacji twoich dotychczasowych wyobrazen na temat wlasnego ego - musisz byc cierpliwa.... Szanse, ze znajdziesz spelnienie i zadowolenie w tym zwiazku sa duze i wroza ci radosc. Sama wyznajesz zasade "wszystko albo nic" i w tym sensie mozesz byc pewna, ze znajdziesz to czego szukasz.... Prognoza na dalsza przyszlosc: musisz walczyc o to uczucie i sie nie poddawac. Z kart wynika, ze mozecie miec pewne trudnosci, ktore sa jednak do pokonania. Musisz pojsc na ustepstwa i wykazac sie silna wola. Zycze powodzenia ;-) i czekam na komentarz

Kasia 04.11.1990. Kiedy się w końcu zakocham z wzajemnościa??To będzie ktoś kogo znam,czy ktoś zupełnie nowy ??

Gość Aneta..,
Ania wydaje mi sie, ze to bedzie chlopiec

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ojej dziekuje za tak wyczerpujaca odpowiedz:) faktycznie cos w tym jest kilkakrotnie slyszalam takie komentarze na swoj temat moze cos w tym jest:) dziekuje bardzo prosze trzymac kciuki:) pozdrawiam:)

dzieki albo strzal albo Ci tak rzeczywscie pokazuja te karty, zgadza sie na 60 procent mowili ze chlopiec:)

a powiedz mi prosze jezeli mozesz jak widzisz moj zwiazek???

Gość glupia pipa
ania czy bedzie chlopiec- i po co sie pytasz, niedlugo sie dowiesz. najwazniejsze zeby bylo zdrowe:O

nie wypowiadaj sie jak nie na temat wiem ze nie jest nic wazniejesze niz zeby bylo zdrowe a za pytanie nie wsadzaja do wiezienia

Gość Aneta..,
Iza jestes osoba bardzo lagodna, opiekuncza, majaca duza empatie i intuicje. Jestes rowniez gotowa do poswiecen. w tej chwili przechodzisz trudny okres, z kart wynika, ze jestes bardzo przeciozona, moze za duzo wzielas na swoje barki? wydaje mi sie, ze spotkalas kogos, kto ci w pewnym sensie imponuje, ale to raczej nie jst uczucie. Chyba w przeszlosci masz za soba jakies negatywne doswiadczenia i to moze byc skutkiem smutku, jestes bardzo uczuciowa, moze przewrazliwiona. Zeby kogos spotkac musisz uzbroic sie w cierpliwosc, zostawic przeszlosc za soba i zaczac nowy poczatek. W najblizszym jednak czasie nie widze u ciebie jakiegos wielkiego uczucia.

Gość Aneta..,
Ania zaraz ci powiem odnosnie zwiazku ;-)

Gość martyynka199844
Marta 10.11,.1984,Marcin 13.06.1984.Czy wrocimy do siebie a moze inny mezczyzna jest mi pisany?

Gość Agnieeeszka-prosze o wrózbe
Agnieszka 11.10.1986 Miałam cięzki i smutny okres w moim zyciu, stad moje pytanie: Czy cos sie wkrótce zmieni? Miłość? Praca? Przygoda?

ok czekam

Gość Aneta..,
z kart wynika, ze twoj partner jest osoba bardzo pracowita, ale rowniez ceniaca sobie tzw. dobre zycie. Jest osoba ustabilizowana materialnie, moze ma wysokie stanowisko, pod tym wzg. wszystko jest ok. Nie wiem, ale mam jakos trudnosci z interpretacja kart.....bo mi sie jakos wydaje, ze tobie troche przeszkadza ta jego racjonalnosc, moze jest troche oziebly, nie okazuje uczuc? Chociaz w tej chwili pojawil sie w twoim zyciu jakis impuls ze strony twojego partnera, gest. Moze rownez byc zapowiedzia zareczyn, chrzcin dziecka itp. Problem w interpretacji ukladu polega na tym, ze widze tak jakby 3 roznych mezczyzn, co moze rowniez oznaczac, ze wlasne od zmiany pewnych cech twojego partnera bedzie zalezal wasz zwiazek, czy przetrwa czy nie. Ja widze szanse wlasnie w tym, ze twoj partner powinien byc bardziej uczuciowy i wyrozumialy dla twoich potrzeb ( to jest wlasnie ta glowna tendencja). Co do przyszlosci......hmm znowu pojawia mi sie mezczyzna....tym razem bardzo aktywny, wrecz domunujacy, zdecydowany, majacy temperament.....To moze symbolizowac jakas transformacje w waszym zwiazku, ale rowniez oznaczac nowego partnera. wybacz, ale mam naprawde trudnosci z interpretacja tego ukladu....

Gość saraaa a
witaj moze jeszcze sie zalapie na wrozbe Zuzanna 32 czy wkrótce znajde prace pozdrawiam

dzieki jego cechy sie zgadzaja. poki co nie zamierzam zmieniac meza i niech tak pozostanie, dzieki bardzo

kociczkaa, ponawiam pytanie Katarzyna, 12.02.91 czy bede z nim szczesliwa,KRZYSZTOF 26.06.86bedziemy razem juz na zawsze,czy czekaja mnie jakies zmiany odnosnie zwiazku,traktuje mnie poważnie? czy po skonczeniu szkoly wyjade gdzieś?

Gość a ja mam pecha
ja tezs bym chciala.Magdalena 20. czy on do mnie wroci?