Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta..,

Powroze

Polecane posty

Gość imię Anna
pytanie jest dla mnie barrrdzo ważne:-)

Gość uzależniona.od.....:)
sylwia 28.09.93 kiedy znajdę miłość? :)

Gość uzależniona.od.....:)
sylwia 28.09.93 kiedy znajdę miłość? :)

Gość Aneta..,
Agnieszka, snujesz dalekosiezne plany i jestes pelna nadzieji. Czujesz przyplyw sil i nowych implusow do dzialania. Mozesz rowniez liczyc na pozytywne wiadomosci w najblizszym czasie, ktore zaowocuja zaproszeniem na rozmowe w sprawie pracy. W kazym razie chodzi o jakas szanse, ktora poprawi twoja sytuacje finansowa. O tobie mozna powiedziec, ze masz du sily i uparcie dazysz do celu nie poddajac sie, chociaz ze strony otoczenia raczej nie mozesz liczyc na aprobate. To troche taka samotna walka. Moze za duzo krytyki. Wazne, zebys sie nigdy nie poddala. W przeszlosci widze jakas wazna decyzje, ktora podjelas z glebi serca. Byc moze pomiedzy jedna praca a druga, albo wreszcie zdecyowalas sie na czym ci taknaprawde zalezy. Przed toba zupelnie nowy etap, jakas niesamowita szansa,ktora powinnas wykorzystac. Moze rowniez wskazywac na jakis nieoczekiwany obrot spraw. To jest czas na samorealizacje. Z kart wynika rowniez, ze powinnas bardzo uwazac na otoczenie. Ktos moze robic ci obietnice bez pokrycia. Musisz bardzo uwazac komu ufasz. Sama oczekujesz na jakas decyzje i masz nadzieje, ze do konca kwietnia cos sie wyjasni.... W dalszej przyszlosci widze spelnienie i satysfakcje. Spokojna prace, jednak z malym potencjalem samorealizacji, moze powrot do czegos z przeszlosci, miejsc lub marzen. Uwazaj, zeby nie wpasc w rutyne i sie dalej rozwijac. Czekaw na twoj komentarz ;-)

Katarzyna, 12.02.91 czy bede z nim szczesliwa,KRZYSZTOF 26.06.86bedziemy razem juz na zawsze,czy czekaja mnie jakies zmiany odnosnie zwiazku,traktuje mnie poważnie? czy po skonczeniu szkoly wyjade gdzieś?

czy obronię dyplomowanego w terminie wakacyjnym 01.11.72

Katarzyna, 12.02.91 czy bede z nim szczesliwa,KRZYSZTOF 26.06.86bedziemy razem juz na zawsze,czy czekaja mnie jakies zmiany odnosnie zwiazku,traktuje mnie poważnie? czy po skonczeniu szkoly wyjade gdzieś?

Gość Dominikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dominika , 3 luty 1985r. czy moja ciocia wyzdrowieje ??? czy po studiach znajde dobra prace, i bede sie nadal rozwijala w zawodzie ? czy z Rafalem stowrzymy trwaly i udany związek?

czy obronię dyplomowanego w terminie wakacyjnym 01.11.72

czy obronię dyplomowanegi w terminie wakacyjnym 01..11.72

moj Rafal 30 maj 1984 r. :)

Rafal ur. 30 maj 1984r.

Gość oweee
Wróżko Aneto Zgadza się to co napisałaś Jeżeli chodzi o decyzję z przeszłości to była wynikiem wyboru pomiędzy założeniem rodziny, wychowaniem dzieci a pracą zawodową Wybrałam to pierwsze a teraz czuję silną potrzebę rozwoju zawodowego Moje otoczenie traktuje mnie trochę z dystansem szczególnie to że dążę do określonych wybranych moich celów i nie ulegam opinii innych ludzi I prawdą jest że moje poszukiwanie pracy nie obchodzi prawie nikogo To co napisałaś zgadza się A to czy zostanę zaproszona na rozm.kwal. okaże się szybko bo właśnie czekam na odzew pewnej firmy Dziękuję Ci bardzo

Gość kkajsgdbvc
Magdalena, ur. 10.09.1992 , jak za rok zdam maturę? dostane się na wymarzone studia? kiedy spotkam miłość swojego życia;) ?

Gość beznadziejny przypadek
agnieszka 08/01/1984 czy jestem z wlasciwym facetem? czy bedzie z tego slub i dzieci czy raczej sie rozstaniemy?

Gość Kasiakasikasiaasia
wrzko bardzo mi zlezy na tej wrozbie. do tego moze chcialabym dopytac czy bedzie slub i dziecko, ewentualnie kiedy?

Gość
Sara 13.12.1986 Czy bede miala dzieci?

Gość xxxxxaaaaa
wróżko Aneto jestes jeszcze ?

Gość oooooooooooooooopppppp
Julia, 20.02.1991 r. Czy dostane sie na kosmetologie na Uniwersytet Medyczny?

Gość KasztanBłęknitny
Droga Agatko:)Moge tylko sie domyślic,że wrozenie to oprocz daru bardzo pracochłonne rozklady:)Ale jeśli znalazlabys dla mnie chwile,bylo by mi bardzo milo:)Kiedy(o ile kiedys-))spotkam swoja druga polowe,kogos kto b.mocno mnie pokocha.Obiecnie kreci sie kolo mnie troche starszy ode mnie czarny mezczyzna,ale jeszcze nie wiem co los nam zgotuje))))Pozdrawiam Cie cieplo,Aga 11121984

Gość oooooooooooooooopppppp
Julia, 20.02.1991 r. Czy dostane sie na kosmetologie na Uniwersytet Medyczny?

Maria 1 maj 1992 czy wyzdrowieje oraz czy zdam do nastepnej klasy :D

Gość Aneta..,
ostatnia wrozba byla dla owee Teraz dla Magdy Magda widze, ze teraz cierpliwie na cos czekasz. W zyciu kierujesz sie intelektem i rozsadkiem, jestes bardzo odwazna, czasami wrecz zuchwala, cos w stylu duzo halasu o nic. Jestes bardzo zdecydowana, szybka w dzalaniu, niestety bardzo czesto brakuje ci wytrwalosci i nie doprowadzasz pewnych spraw do konca. Wokol ciebie widze jakas rywalizacje, szukanie nowych wrazen, chec wyrwania sie z rutyny, ale moze oznaczac tez jakis konflikt. Karta moze rowniez oznaczac jakies nowe mozliwowsci, prace z ludzmi. Wazne, zebys kierowala sie bardziej rozsadkiem, opanowaniem. Zanim cos zrobisz to przemysl to dobrze. W przeszlosci przeoczylas jakas szanse, a szkoda. Przed toba jakas bardzo wazna decyzja. Musisz ja podjac, zeby znalesc prace. Sama przejdziesz wewnetrzna transformacje. Calkowicie zmienisz swoje spojrzenie na rzeczywistosc. Dalsza przyszlosc: duze obciazenie, pelno obowiazkow i stresu,wygorowane wymagania, moze tez praca bedzie za ciezka, a ty niezadowolona. Moja rada: musisz sie wreszcie na cos zdecydowac. Chyba jestes bardzo chaotyczna, ama nie wiesz czego chcesz. Jezeli bedziesz bardziej odpowiedzialna i konsekwetna to znajdziesz prace ;-) (aha z kart wynika, ze masz duze grono przyjaciol, jestes towarzyska, ale relacja z przajaciolmi jest raczej powierzchowna)