Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Aneta..,

Powroze

Polecane posty

Go艣膰 wrozko Agatko
Wioletta 16.10.69 i Marian 31.05.65 ten czlowiek przeslonil mi cale zycie, nawet jesli fizycznie Go nie ma to i tak jest obecny. Realnie mielismy dwie szanse i za kazdym razem bardzo kocha, bardzo chce i... nie robi nic. Co dalej z nami? Dzieki niemu cale dorosle zycie jestem na zakrecie a tak bardzo juz nie chce na nim byc, jak powietrza potrzebuje odmiany. Kiedy moje nudne, przewidywalne zycie zmieni czyjas obecnosc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kkajsgdbvc
Ta wr贸偶ba by艂a skierowana do mnie czy wczesniejszej Magdy ? Je艣li do mnie to powiem Ci 偶e nie藕le Ci idzie ,skoro m贸wisz ze ejstes poczatkuj膮ca. 95% rzeczy kt贸re napisa艂a艣 zgadza si臋 ! Mog艂sby艣 mi napisa膰 jescze jak z t膮 mi艂osci膮 b臋dzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozko Anetko
mialo byc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imi臋 Anna
Wr贸偶by s膮 bardzo szczeg贸艂owe, czekamy wszyscy z niecierpliwo艣ci膮:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta..,
Ostatnia wrozba byla skierowana do Zatloskananaaananan. Nalepiej wpisujcie imie oraz date urodzenia jako nick. W ten sposob unikniemy nieporozumien ;.)

Udost臋pnij ten post

Ula 16.05.1982 r. kiedy i czy w og贸le uda mi si臋 u艂o偶y膰 偶ycie osobiste, czyli za艂o偶y膰 rodzin臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hujal
weronika 9 stycze艅 1986 Tomasz 7 grudzien 1982 kiedy tomasz mnie poprosi o reke? keidy bedzie nasz slub? dziekuje z g贸ry:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta..,
Ostatnia wrozba byla skierowana do Zatloskananaaananan. Njlepiej wpisujcie imie i date urodzenia jako nick. W ten sposob unikniemy chaosu i nieporozumien ;-) Na tym koncze moj dzisiejszy seans i zycze wam wszystkim powodzenia w spelnieniu marzen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta..,
kociczkaa - nie zadawaj g艂upich pyta艅, zale偶y mu na Tobie i bardzo Cie kocha Krzysiek. Zastan贸w sie tylko czy Ty jeste艣 wobec niego w porz膮dku... jak z Tob膮 wytrzyma to wyjedziesz razem z nim gdzie艣 i za艂o偶ycie rodzine, zamieszkacie razem.

Udost臋pnij ten post

czy jeszcze tu wr贸cisz i bedziesz dalej wr贸zy膰 po kolei?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiakasikasiaasia
wozko prosze Cie, to dla mnie bardzo wazne. leze w szpitalu, blagam do tego te sprawy sercowe. prosze zrob wyjatek

Udost臋pnij ten post

wr贸偶ko co ze mna czy znajd臋 mi艂o艣膰 jestem po rozwodzie imi臋 magdalena 14 luty 1970

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta..,
kociczkaa - nie zadawaj g艂upich pyta艅, zale偶y mu na Tobie i bardzo Cie kocha Krzysiek. Zastan贸w sie tylko czy Ty jeste艣 wobec niego w porz膮dku... jak z Tob膮 wytrzyma to wyjedziesz razem z nim gdzie艣 i za艂o偶ycie rodzine, zamieszkacie razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta..,
Aha chce jeszcze dodac, ze ostatnie komentarze to podszywy. Ja na dzisiaj koncze seans, ale jak bede miala troche wolnego czasu to jeszcze tutaj zajrze ;-). Magdo czekam jeszcze na twoj komentarz. Dziekuje i pozdrawiam ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta..,
Dzisiaj znowu komus powroze. mam chwilke czasu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fooiiiii
ile b臋de mie膰lat przed czy po 30?kiedy wejde w sta艂y zwi膮zek bozena 84 06 01

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fooiiiii
jeszcze mam pytanie prosz臋 obecnie jestem za granica czy wr贸ce do polski do starej p racy a mo偶e czeka mnie jeszcze w 偶yciu w tym roku lub kiedy艣 wyjazd za granic膮..?? Dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia. 20.09.1986
mi艂o艣膰 i sex mnie interesuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
barbara 21.11.1985 czy i kiedy znajd臋 prac臋/sta偶? 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 201010
Iza 20.08.70 czy finansowo moja przysz艂o艣c wygl膮da dobrze?czy czeka mnie powa偶na choroba? bardzo prosz臋 o odpowied藕 chocia偶 na jedno z pyta艅 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiakasiakasiakasia
Anetko prosze, caly czas czekam na Ciebie... Prosze Coi powiedz mi jak widzisz moj obecny zwiazek, czy bedzie slub i dzieci, wentualnie kiedy? co z moim zdrowiem? Kasia 1986.11.28

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia 13,07084
kasia 13,07,84 kiedy b臋d臋 mia艂a dziecko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaonaonaona
Lucyna 10 wrze艣nia 1987r Jak brzmi imi臋 mojego przysz艂ego m臋偶a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justyna 11.02.1980
Kiedy znajd臋 prac臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 201010
Czy dzisiaj to te偶 by艂 podszyw zamiast Aneta..,tak jak wczoraj?I z naszych wr贸偶b b臋d膮 nici?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 201010
Czy dzisiaj to te偶 by艂 podszyw zamiast Aneta..,tak jak wczoraj?I z naszych wr贸偶b b臋d膮 nici?

Udost臋pnij ten post

wiem 偶e ju偶 wpisywalam sie wy偶ej ale bardzo mi zale偶y na tej wr贸偶bie . Mam na imie Joanna urodzi艂am si臋 17 pa藕 1985r chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy moja obecna praca b臋dzie prac膮 na sta艂e, czy tez w dniu skonczenia umowy bede musia艂a opu艣ci膰 zak艂ad pracy. bardzo prosz臋 o odpowiedz mo偶e by膰 tutaj a mo偶e te偶 na maila asica21x@op.pl

Udost臋pnij ten post