Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta..,

Powroze

Polecane posty

Gość Aneta..,
Ania, ja napisalam juz na samym poczatku, ze jestem poczatkujaca....Napisalam rowniez, ze nie nalezy traktowac tych wrozb bardzo powaznie. Ciagle sie ucze, a tarot jest dla mnie bardziej narzedziem do medytacji. Zycze ci powodzenia! Widzialam w kartach 3 rozne osoby i cos takiego jest trudne w interpretacji. Z jednej strony moze oznaczac ciebie, z drugiej strony partnera a z trzeciej transformacje charakteru lub jakas okreslona sytuacje. Krol monet pojawil sie w przeszlosci, krol pucharow w terazniejszosci a krol bulaw w przyszlosci. W kazdym razie jestem wdzieczna za wasze komentarze i jak to sie mowi praktyka czyni mistrza ;-)

Gość Aneta..,
Zuza 32: Masz za soba burzliwy okres, duzo zmian, pewne sprawy ktore wydawaly sie dla ciebie oczywiste pekly jak banka mydlana. Po tym trundmy okresie jest w tobie duzo zalu, w pewnym sensie zostawilas za soba przeszlosc, no ale z ciezkim sercem i tak naprawde ciagle starasz sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. W najblizszej przyszlosci pojawi sie przed toba jakas szansa. Musisz wykorzystac swoj instynk i intuicje w rozwiazywaniu problemow. Bedziesz rowniez pelna nowych inwencji i planow, ktore z odrobina silnej woli rowniez zrealizujesz. Powodzenia (nie przegap tej szansy !) ;-)

Gość martyynka199844
Ja czekam na wrzobe.bardz mi zalezy.

Gość Aneta..,
juz Martynko odpowiadam:-)

Gość a ja mam pecha
Mi rowniez zalezy bardzo na odpowiedzi.

Gość Aneta..,
Macie za soba trudny okres, jakies ubostwo emcjonalne, stale ci czegos brakowalo w tym zwiazku, moze rownez oznaczac duze problemy finansowe. W tej chwili nie jestescie razem, ale karta "smierc", ktora pojawila sie ukladzie nie oznacza tylko nieodwracalnej straty, zamkniecie jakiegos etapu, ale rowniez poczatek czegos nowego,....Poniewaz na ostatniej pozycji pojawila mi sie karta 6 pucharow, a ona oznacza nostalgie, powrot do przeszlosci i odnowienie starych znajomosci, powiem, ze wedlug kart wrocicie do siebie. Twoj chlopak tez przechodzi obecnie trudny okres...i wydaje mi sie, ze on sam nie wie na czym mu zalezy. W jego zyciu jest jakas stagnacja, ale rowniez bardzo emocjonalny okres... Ty ciagle masz nadzieje na nowy poczatek, ale rowniez czujesz sie zraniona i cos ciebie bardzo ogranicza,....

Gość martyynka199844
Dziekuje za wrozbe.Zgadza sie. Czyli wrocimt do siebie za jakis czas.

Gość Aneta..,
Katherines bylas zakochana i czesto do tego powracasz, tesknisz. Musisz wykazac sie wieksza inicjatywa, jezeli chcialabys zeby odnowic ta znajomosc i od ciebie tylko to zalezy. Co do przyszlosci pojawila mi sie kaplanka, zdaj sie na swoja intuicje, a badzie tak jak chcesz

Gość Aneta..,
zycze wam milej nocki i dziekuje

Gość Aneta..,
odpierdolta sie ode mnie już.. wrózka zmęczona.. pierdelnełam se jabola i mnie znużyło.. jutro wam znowu troche kitu powciskam jak kac minie.. pozdrawiam was moje kochaniutkie :* sajo nara :)) aaa i jeszcze jedno.. wydaje mi sie że jutro koniec świata bedzie, tak karty mi mówią więć pewnie sie juz nie zobaczymy moje drogie dziewczynki, do zobaczenia na tamtym świecie :))))

Gość Aneta..,
Kociczka - pytałałaś o swój związek.. karty pokazały jednoznacznie że ten cały krzysztof k....a Cię bardzo kocha i że Cie nikomu nie odda, nie sprzeda, nie zamieni.. że z nim kiedyś zamieszkasz i będziecie mieli dziecko.. na imię dostanie Piotruś albo inne równie słodkie jak małżonek.. wytrzymał tyle.. to wytrzyma z Tobą przez reszte życia, tylko dbaj o niego bo to bardzo wrażliwy facet... nie pozwól aby Cie opuścił, uciekł.. On Cię bardzo kocha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anetko
wpisalam sie na str 2 i nazwalam Agatka, prosze i cierpliwie czekam. Chyba Ci sie zgubilam w lawinie prosb. Wioletta 16.10.69.

Gość Agnuieeeeszka -prosze o wrozbe
Agnieszka 11,10,1986 Miłość? Praca? Przygoda? Przypominam sie i bardzo prosze o wrozbe...

Gość mimła
Paulina 23.08.87 Kim zostane w przyszłości czy za rok po studiach znajde juz prace? I gdzie bede mieszkac?

Gość Aneta..,
Agnieszko będziesz mieć dzieci ale nie z tym z kim jestes obecnie ... musisz jeszcze poczekac na tego jedynego. Karty mi powiedzialy ze ta praca ktora masz bedzie na stałe... chyba ze sie doksztalcisz

Gość zuza 32
aneta dziekuje za wrozbe 🌻 i wesolych swiat :)

Gość Aneta..,
dzisiaj znowu komus powroze ;-)

Gość jajajajajaassd
ja justyna 14/02/92 on szymek 19/11/89 cos na temat naszeg ozwaizku ogolnie :)

Gość jajajajajaassd
czy mnie kocha itp :)

Gość Dzasta2
Justyna 6.5.96 czy mam szanse na dobra prace i 'kariere'

Gość Dzasta2
sorry pomylka rok 1986

Gość Aneta..,
Justynko musisz uzbroic sie w cierpliwosc, wlasnie stawiam ci karty

Gość Niekochana:(
Anetko kiedy znajde swoją milosc:(??? kasia 31.01.86r.

Gość Aneta..,
wydaje mi sie, ze obecnie wasz zwiazek przechodzi faze jakis niejasnosci. Ktos z was poczul sie zraniony, ale jakas rozmowa ulatwila wam podjecie decyzji (lub dopiero taka rozmowa jest przed wami). Ty jakos tak w myslach nie mozesz sie zdecydowac..i rozwazasz za i przeciw. Czy dalej kontynuowac ten zwiazek czy go zakonczyc....Jesli chodzi o twoje uczucia do Szymona to wydaje mi sie, ze kierujesz sie bardziej rozumem niz sercem. Masz za soba tez jakies negatywne doswiadczenia i moze czujesz sie troche sfrustrowana. Jesli chodzi o twoje postepowanie, zachowanie w stosunku do chlopaka, to powiedzialabym, ze w pewnym sensie to ty grasz w tym zwiazku pierwsze skrzypce...nawet nie chodzi o to, ze jemu cos narzucasz, ale w pewnym sensie jestes dla niego jakims wzorem moze nawet do nasladowania, w kazdym razie liczy sie z twoim zdaniem. Wydaje mi sie, ze to ty jestes ta aktywna strona w zwiazku, ktora troszczy sie bardziej o ten zwiazek. Twoj partner mysli o kobiecie...., ktora jest bardzo zywiolowa, impulsywna, z duzym temperamentem, moze miec tez blad wlosy. To nie koniecznie musi byc jego nowa dziwczyna czy cos w tym stylu, ale np. kobieta ktora ma na niego duzy wplyw, moze rowniez na jego stosunek do ciebie i ogolnie wasz zwiazek. Jesli chodzi o jego uczucia do ciebie to jest jakis taki pasywny i czeka na inicjatywe z twojej strony...moze chodzi o jakis gest z twojej strony, chec pogodzenia sie czy tym podobne. Jesli chodzi o jego zachowanie do ciebie....to jest on opiekunczy i sprawia wrazenie osoby wyrozumialej, ale tez jest pasywny, nie lubi przejmowac inicjatywy, czeka az ty to zrobisz

Gość EwaaaaV
Powiedz mi czy i kiedy mój ukochany wroci ja 13.06 .1981 on 02.08.1972 :(?

Gość jajajajajaassd
no to tak ostatnio zawiodlam jego zaufanie,oklamalam go a bylam na spotkaniu z bylym... bardzo go kocham... i wlasnie mam wyrzuty sumienia... i mysle czy mi wybaczy .. to wszystko jak pani mysli..? zapomni to na zawsze? wybaczyl mi naszczescie...

Gość nowaeraopoleeeeeeeeeeeeee
Patrycja 27.08.1989. Chciałam zapytać o sprawy uczuciowe??

Gość Aneta..,
Justynko, tak jak napisalam on czeka na jakis gest od ciebie......Porozmawiaj z nim i wyjasnij mu wszystko. Tylko najpierw musisz sie sama zdecydowac....