Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta..,

Powroze

Polecane posty

Gość Niekochana:(
oooo dziekuje ❤️ !!!

Gość kasiakasiakasiakasia
czekam Anetko:):*

Gość Aneta..,
Kasiu ;-) Z kart wynika, ze jest to milosc bardzo mloda. Calkiem mozliwe, ze niedawno go poznalas. Lukasz jest osobnikiem bardzo wrazliwym, pogodnym i czulym chlopakiem, ktory ciebie zaczarowal ;-). Cechy jego charakteru oraz osobowosci mozna porownac do znakow zodiaku ryby, raka albo skorpiona. Jest to chlopak przystojny i raczej ma ciemne wlosy. Na swoj wiek jest bardzo dojrzaly i moze jest dla ciebie w pewnym sensie doradca? W sumie jest to zwiazek ktory wam daje duzo radosci, wydaje mi sie tez, ze w obecnym czasie macie ez duzo okazji do swietowania, moze jakies spotkania towarzyskie itp. Co do przeszlosci: w przeszlosci byl w twoim zyciu ktos, calkiem mozliwe ze przyjaciel, ktory mial na ciebie duzy wplyw, moze dzieki niemu poznalas obecnego partnera, moze byl to twoj brat....W kazdym razie jest to osoba na ktorej mozna polegac, jest godna zaufania, bardzo praktyczna kierujaca sie rozsadkiem. Nie jestem calkiem pewna, ale chyba poznalas Lukasza w pracy, na uczelni, szkole..... Przyszlosc: miedzy wami widze partnerstwo, ale tez jakies wachania z twojej strony....miedzy 2 sprawami, aspektami, moze tez czeka ciebie jakis wyjazd? Z kart wynika tez, ze w pewnym momencie ten zwiazem miedzy wami bedzie troche powierzchowny, jakis taki neutralny, jak miedzy siostra i bratem albo dwoma kumplami. Musicie uwazac Ale jak juz wspominalam, to tylko jest prognoza, wiec nie bierz sobie tego tak do serca i pracujecie nad zwiazkiem a bedzie dobrze ;-) Pozdrowienia

Gość DarioDarioDario
Witam! Ja Dario 30.01.1986 Ona Anna 02.08.1986 Kochana wróżko, czy ona mnie kocha? Chciałbym wiedzieć co zamierza i czy nie ma jakiegoś innego? Ogólnie co z nami będzie jeśli można. Tak w skrócie.

ok. teraz ja czekam:) 🌼 ❤️

Gość Aneta..,
Niekochana, nie obrazaj sie, ale postwie ci karty nastepnym razem. Rozlozylam ci teraz karty, ale mam trudnosci z interpretacja, nic nie czuje bo po pierwsze jestem zbyt zmeczona a po drugie karty mi sie buntuja ( tak, tak, to nie zadne banialuki - karty tez moga byc zmeczone lub mogla przyplatac sie jakas negatywna energia...). Prosze wchodz na forum i ty jestes pierwsza w kolejce (sprawdz jutro albo w poniedzialek). Dziekuje wam moje duszki za dzisiejsza uwage, zycze wam milej nocki i radosnych swiat wielkanocnych. Pozdrowienia i caluski ;-)

Ok. bede zagladac!!! Czekam z niecierpliwoscia! Wesolych Świat 🌼

Gość Aneta..,
Aha, jeszcze cos mi sie przypomnialo.... Do wszystkich, ktorym stawialam karty.... Nie bede tutaj nikogo pouczac, bo nie jestesmy w szkole i tez nie zamierzac prawic zadnych moralow. Uwazam jednak, ze odrobina grzecznosci bylaby mile widziana i dlatego po kazdej wrozbie - bardziej lub mniej trafnej, nalezy powiedziec dziekuje. To taka prawda uniwersalna ;-) Stawianie kart komus obcemu nie jest sprawa latwa, wymaga duzej energi i rowniez czasu. Z tego tez wzgledu brak komentarza od osoby, ktorej wlasnie poswiecilam moj czas - uwazam za malo grzeczne zachowanie. Tym bardziej, ze jak juz wczesniej wspomnialam, wroze w ramach praktyki i bardzo mi zalezy na takim komentarzu ;-) Dodam jeszcze, ze czasami pewien uklad moze byc dla was zupelnie niezrozumialy, a nawet byc postrzegany jako kompletna bzdura....Niestety tak czasami jest....Karty i czlowiek to nie maszyna, a bledy sa czastka nas i otaczajacej nas rzeczywistosci.... ale sie dzisiaj rozpisalam, pamietajcie o tym, a ja znikam ;-)

Gość Dzasta2
mnie tez pominelas:(

Gość kasiakasiakasiakasi
Anetko bardzo dziekujeza wrozbe:):* niestety nic a nic sie nie zgadza:( szkoda:(

Gość kardashia
SYlwia 23.01.1990 jestem w ciązy co urodze chłopca czy dziewczynke?

Gość kardashia
Chcialabym sie też dowiedzieć co w tej sytuacji będzie ze mną i moim partnerem ślub? Zastanawiamy się nad tym ale nie wiemy co na to rodzice? Jak bym mogła prosic to mogłabyś mi powrózyć jeszcze coś na ten temat? Sylwia 23.01.1990

Gość xxxxkasia234x
z kim mam byc ? ktory partner jest dla mnie odpowiedniejszy? ja kasia 14/03/92 grzesiek 19.06.91 przemek 23.06.92

Gość jajajajajaassd
dziekuje bardzo wrozko ! mam nadzieje ze jakos sie to potoczy :)

hmm czy wrózysz wg jakieś kolejności? wpsiałam się na pierwszej str. zalezy mi i nadal nie mam odp. jak bedziesz miała chwilę to prosze o wrózbe. zaglądam tu wziąc...pozdrawiam

Gość to znowu ja :)
kasia 13 07 84 już pisałam ale niestety nie dostałam odpowiedzi :( może teraz się uda: czy wyjdziemy z kryzysu małżeńskiego i czy wreszcie pojawi się dziecko? bardzo proszę

Gość mushi
ponawiam i poproszę o wróżbę :) czy on coś do mnie czuje? Kaśka 06.03.1980, Masaito, nie znam jego pełnej daty - wodnik, rocznik 77

Gość
ja tez poprosze moje pytanko - Czy bede miala dzieci ? Sara 13.12.1986

Gość ja troszkę z innym pytaniem
Wróżko może masz jakieś zdolności dotyczące wyjaśniania snów? Śniło mi się dziś, że wypadły mi dwa zęby, jeden zdrowy i jeden zepsuty. Ten zdrowy tak jak by wypadł, ale osadził się w innym zębie. Obydwa zęby to chyba "czwórki" bo miały 4 wybrzuszenia. W razie czego podaję swoje dane, może to coś wyjaśni: Marta 29-10-1982 Bardzo mnie ten sen zmartwił, bo zęby zazwyczaj nie za dobrze znaczą...

Gość mlodalepowazna
Anetko czekamy

Monika -22,09,1983r.czy pasujemy do siebie i czy będziemy razem czy ta miłosc przetrwa

Witam serdecznie.prosze o wrozbe dla mnie.Czy moj maz 12.03.1958 mnie juz naprawde nie kocha?nic do mnie nie czuje?czy jest w ego sercu inna kobieta?Dziekuje

Witam serdecznie.prosze o wrozbe dla mnie.Czy moj maz 12.03.1958 mnie juz naprawde nie kocha?nic do mnie nie czuje?czy jest w ego sercu inna kobieta?Dziekuje

Witam serdecznie.prosze o wrozbe dla mnie.Czy moj maz 12.03.1958 mnie juz naprawde nie kocha?nic do mnie nie czuje?czy jest w ego sercu inna kobieta?Dziekuje alexa

Moje pytanie jest czy będę w tym związku co jestem czy będzie to nowy związek.Czy będę miała dzieci.I czy te dzieci będą ze starego związku czy z nowego.Co mnie czeka w najbliższym czasie.Chodzi o zawodowe,uczuciowe,i domowe. czy on coś jeszcze do mnie czuje? czy o mnie myśli? czy chciałby odnowić kontakt? czy ma teraz kogoś? czy będziemy mieli dzieci? Jola.12.03.1986 Piotr.08.07.1972

Moje pytanie jest czy będę w tym związku co jestem czy będzie to nowy związek.Czy będę miała dzieci.I czy te dzieci będą ze starego związku czy z nowego.Co mnie czeka w najbliższym czasie.Chodzi o zawodowe,uczuciowe,i domowe. czy on coś jeszcze do mnie czuje? czy o mnie myśli? czy chciałby odnowić kontakt? czy ma teraz kogoś? czy będziemy mieli dzieci? Jola.12.03.1986 Piotr.08.07.1972

Gość olita
czy ktos zapuka do mego serca jeszcze tego roku? czy jednak wroce do bylego partnera?

Gość olita
ur. 18.07.1989 olga