Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę okrąglutka

tabletki zelixa na odchudzanie po ciąży

Polecane posty

Gość trochę okrąglutka

witam, czy ktoś stosował te tabletki i może sie podzielić opinią czy są skuteczne na zrzucenie paru kilogramów po ciąży pozdrawiam

Gość mamuciaaaa
to nie moze byc tak,ze przytylo Ci sie troszke i zrzucisz za pomoca tych tabletek,to tabletki dla otylych na ktorych juz nic nie skutkuje czy pomogą?;pewnie tak a pozniej nadrobisz z nadwiazka

to nie są tabletki na leczenie nadwagi (kilku kg) tylko otyłości Mają bardzo wiele skutków ubocznych, dlatego stosuje się je tylko, jeśli waga jest na tyle wysoka,że już jej nic nie zaszkodzi ;)

APLEFIT sa super niewiem czy po ciazy ale ja je biore i sa zajebiste :):)

Nawet nie zadawaj sobie takich pytań bo 12.03.2010 zostały całkowicie wycofane, nie tylko zelixa, ale wszystkie podobne leki z rynku europejskiego

Gość trochę okrąglutka
no niestety w ciąży przytyłam bardzo dużo i nie tylko dlatego ze jadłam więcej , zostało mi 7 kg nadwagi mimo iz cwiczę jem mało waga stoi w miejscu dlatego pomyślałam o tych tabletkach ,

Gość mamuciaaaa
zostaly wycofane...:D:D spokojnie kupisz lide,adipex mezi itd...tylko pytanmie czy warto

Gość mamuciaaaa
mi tez stala w miejscu przez 4 m-ce pozniej znowu ruszyla w dol a przytylam 38 kg w sumie nie poddawaj sie tak jest ,ze organizm ma chwilowy zastoj i daj spokoj 7 kg spokojnie zrzucisz bez tego swinstwa

Gość mamuciaaaa
mi tez stala w miejscu przez 4 m-ce pozniej znowu ruszyla w dol a przytylam 38 kg w sumie nie poddawaj sie tak jest ,ze organizm ma chwilowy zastoj i daj spokoj 7 kg spokojnie zrzucisz bez tego swinstwa

rzecz w tym że wszystkie te leki zostały wycofane i owszem znalazłam ludzi którzy je sprzedają, ale chcą za nie jak za zboże więc chyba nie warto, lepiej zainwestować w karnet na basen i siłownię

Gość trochę okrąglutka
martyrs , czy te tabletki są dostepne na receptę , dzięki wszystkim za odpowiedzi wiem ze to nie najlepszy sposób na utratę wagi ale muszę trochu jeszcze zrzucić , zle się czuję z tym balastem, pozdrawiam

Gość mamuciaaaa
aplefit to suplement dostepny w aptece bez recepty

nie sa bez recepty na opakowaniu jest namalowane jabłko scisniete centymetrem kosztuja ok 20-25 zł :) jak juz bedziesz je brala ( jak sie na nie zdecydujesz ) to ogranicz jedzenie i biegaj troszke lub jakies cwiczenia w domu np.rowerek

Gość trochę okrąglutka
martyrs bardzo dziękuję za odpowiedz , a ile udało Ci się zrzucić jeśli mogę zapytać

biore je okolo 1.5 tygodnia i jeszcze sie nie wazylam :p poczekam jeszcze ale ty jestes po ciazy tak ? ja robie jeszcze dodatkowo brzuszki biegam i silownia jeeszcze ale widze rezultaty bo juz dopinam sie w moje ulubione portki :D!

ja biore je okolo 1.5 tyg i jeszcze sie nie wazylam :p ale ty jestes po ciazy tak ? ja jeszcze dodatkowo robie brzuszki biegam chodze na silownie ale widze juz rezultaty bo dopinam sie w moje ulubione portki :D!!

Gość trochę okrąglutka
martyrs tak jestem po ciazy prawie rok, do tej pory zrzuciłam 22 kg ale z ta reszta to juz mordega ,

to rob tak jak ja to co ci wypisalam wyzej :) uda sie na pewno :) powodzenia !!

Gość trochę okrąglutka
martyrs dzieki za rady skorzystam na pewno jak poskutkuje odezwe sie do Ciebie , pozdrawiam

Gość mamuciaaaa
ja schudlam 33 jestem 9 m-cy po porodzie,karmie piersia i nie moge brac zadnych suplementow ale to nie pomaga w chudnieciu niestety

Gość ratatuja
mamuciaaa no gratuluje pieknie zeszczuplałas

Gość Majka258
Polecam gorąco zioła Tybetańskie- na prawdę rewelacja!!!

Gość gość
a słyszałyście o slimcea ? jakieś spostrzeżenia po stosowaniu?

Gość gość
Wiele razy próbowałam zrzucić wagę i to nie jest żadna tajemnica że kiedyś byłam gruba jak nie powiem co. Stosowałam naprawdę dużo suplementów niektórych nawet tu opisanych i nie przyniosło to żadnego rezultatu niestety, może była to moja wina nie wiem. Ale jak już moja mama mi powiedziała że wyglądam grubo to powaażnie się za siebie wziełam. Ustaliłam diete, sama ją sobie dobierałam, kupiłam karnet na silownie i rower, ogólnie ćwiczyłam 4 razy w tygodniu i do tego jeszcze kupiłam suplement slimcea, bez niego na pewno nie miałabym takiego efektu jaki osiągnełam bo w ciągu zaledwie 3 miesięcy zrzuciłam 14 kilogramów! moim zdaniem bardzo oszałamiający wynik, oczywiście nie uzyskany za darmo.