Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milamilamilaaaa

pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

Gość milamilamilaaaa

mam krwawienia, plamienia itd w srodku cyklu, bole jajników, brzucha itd jutro mam wizyte u gina a tu co? mini mini ale krwawienie i co? nie moge czekac na niewiadomo co ale czy badanie bedzie odzwierciedlalo faktyczny stan zdrowia gdy bedzie wykonane w trakcie początku miesiączki? (choć szczerze powiedziawszy juz nie wiem czy to okres czy takie o krwawienie czy upławy bo wszystko mi sie rozregulowalo w w ciagu poltorej miesiąca, kompletnie boje sie, czy on w ogole mnie zbada? bylismy umowieni,ze mi jutro zrobi usg i jakies badania laboratoryjne-chyba cytologie a tu mini krwawienie co mam teraz robic dziewczyny?jak myslicie,czy doktor mnie zbada w takiej sytuacji?

Gość milamilamilaaaa
przepraszam za tyle postow, ale wyskakiwal blad strony,nie wiedzialam,ze sie dodawało :(

Gość może jajeczkowanie....

Gość milamilamilaaaa
mialam miesiaczke 1do5 marca, pozniej 16stego dostalam znowu, 22 sie skonczyla i znowu jakies krwawienie sie zaczyna, oby chwilowe jak myslicie,czy lekarz mnie zbada?:((((((

Może to po prostu krwawienie śródcykliczne? Albo masz jakieś problemy z hormonami (wtedy lekarz skieruje Cię na badanie krwi).

Gość kfiojdo
powiedzialam lekarzowi, ze mam krwawienie male ale powiedzial,ze mam przyjsc bo trzeba podstawic szybko diagnoze i leczyc sie a przy tak czestych krwawieniach to ciagle by sie odwlekalo wizyte itd ehh martwie sie