Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym zajmuja sie graficy?

Jestem slaba z komputerow, dobrze rysuje czy mam szanse zostania

Polecane posty

Gość czym zajmuja sie graficy?

dobrym grafikiem? najwazniejszy jest talent do sztuk plastycznych typu rysowanie czy znajomosc komputerow? prosze o odp czy jest sens bym chiala sie podjac wyzwania proby studiowania grafiki ;)

Gość :))))))) ona 1989
sfesggsgs

Gość fókz
W dzisiejszych czasach bez komputera ani rusz jako grafik. Mozesz jedynie zostac ilustratorem, ale wtedy szykuj sie na niestala prace i zarobki niewieksze niz 2 tys.

Gość nie wiem czy mam płakać
znajomość komputerów w grafice komputerowej jest potrzebna taka, byś umiała włączyć komputer, odpalić twój ulubiony program do grafiki, po czym zapisać pracę i wyłączyć komputer po skończonej pracy. finito. nie musisz umieć programować do tego czy wiedzieć nt jakichś szczegółów odnosnie technicznej strony.

Gość dacDA
:)

Umiejetnosc rysowania jest dosc wazna, ale najwazniejsze jest czy robisz to szybko i trafiasz w gust klientow. Wazne jest bys umiala obslugiwac jak najwiecej programow do grafiki (podstawa: Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, pozniej Quark, Corel, mile widziane programy 3D), dobrze gdybys umiala wykonywac strony www - tyle o zawodzie grafik komputerowy. Mozesz studiowac po prostu grafike... wtedy bedziesz miala wieksze problemy w znalezieniu pracy. Ale masz szanse byc "dobrym grafikiem"

Umiejetnosc rysowania jest dosc wazna, ale najwazniejsze jest czy robisz to szybko i trafiasz w gust klientow. Wazne jest bys umiala obslugiwac jak najwiecej programow do grafiki (podstawa: Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, pozniej Quark, Corel, mile widziane programy 3D), dobrze gdybys umiala wykonywac strony www - tyle o zawodzie grafik komputerowy. Mozesz studiowac po prostu grafike... wtedy bedziesz miala wieksze problemy w znalezieniu pracy.