Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksana301

Mój kochanek....

Polecane posty

Gość Roksana301

Usunęłam dopiero co swój temat o nim, bo boję się że ktoś przeczyta kto nie powinien. Szanse spore były. Ale pisałam, że się zastanawiam czy on coś do mnie czuje. Ostatnio sporo takich tekstów - o dziecku, o tym że mnie może nie odda, itd.

Gość Roksana301
To nie jest typ słodzący. Znamy się 3 lata i na początku trudno mu było odpowiedzieć na pytanie nawet czy mnie lubi. A teraz mówi o dziecku itd.

Gość Roksana301
Miał w życiu jedną kobietę, a teraz można uznać że jakos tam jestem druga. To człowiek sukcesu i najwięcej czasu poświęca karierze, podróżom itd. Jest bardzo wykształcony i przystojny - dodaje to, aby nikt nie pomyślał, że to taka sierota życiowa i stąd taki mały przebieg. :P

Gość Roksana301
foka88 (foka88@o2.pl) - nigdy z jego ust nie padły takie słowa, że coś do mnie czuje. I w ogóle mam wątpliwości. Ogólnie jest zazdrosny, ale teraz z tym się kryje, bo uznał że mi się to podoba. Raz tylko napisał, że tęskni za mną. To niewiele. Może być też tak, że chciałby mieć rodzinę itd. Dlatego się zastanawiam .. Ma już trochę lat - w tym roku będzie miał 35. Brat czeka na dziecko i pewnie on też chciałby.

Gość Roksana301
Było, było... Ale tamto musiałam usunąć.

Skoro tamto mogło zaszkodzi to uważasz, że to nie zaszkodzi?

Gość Roksana301
Hmm... Wszystkiego przeglądać nikt nie będzie.

Gość Roksana301
Heh.. aktualnie też się buduje i się nawet zastanawiał, jak to rozwiązać aby z wózkiem nie było problemów.

Gość wybitny pal
czy on ma na imie Piotr?

Gość Roksana301
On musi mieć wszystko w życiu zaplanowane. Może teraz ma plany w większym formacie wobec mnie? Chciałby córeczkę...

Gość Roksana301
Nie, nie ma na imię Piotr. A co masz podobną historię?

Gość wybitny pal
nie, nie. I co zamierzasz? Masz meza czy jestes z kims w zwiazku?

Gość Roksana301
Mam męża... Na razie nic nie zamierzam.. Będę się przyglądać sprawie. Już mnie to zaczyna zastanawiać, aczkolwiek pewności nie mam. Bardzo się stara faktycznie: romantyczne weekendy w SPA, ekskluzywne koncerty itd. Choć już od początku sypialnia zawsze była cała w świecach, dobre wino i romantyczna muzyka, to teraz jakby jeszcze bardziej się starał...

Gość wybitny pal
ale kiedy Ty to robisz? skoro masz meza? co mu mowisz ze gdzie jestes?

Gość Roksana301
Ogólnie nie ma tego wiele. Aż się dziwię, że on ma tyle cierpliwości do mnie. Bo ciągle pyta, czy przyjadę na weekend i najczęściej słyszy nie, bo coś tam. A mimo to nie rezygnuje. Kiedyś było więcej, bo mieszkaliśmy na tej samej ulicy. Potem ja wyjechałam (on był zły, nawet nie chciał się pożegnać) ale kontakt podtrzymał.

Gość Roksana301
Ogólnie nie ma tego wiele. Aż się dziwię, że on ma tyle cierpliwości do mnie. Bo ciągle pyta, czy przyjadę na weekend i najczęściej słyszy nie, bo coś tam. A mimo to nie rezygnuje. Kiedyś było więcej, bo mieszkaliśmy na tej samej ulicy. Potem ja wyjechałam (on był zły, nawet nie chciał się pożegnać) ale kontakt podtrzymał.

Gość bedziesz sie smazyla w piekle
mam nadzieje, ze spotka cie kara

Gość ogeprp
Jestes zwykła dziw...

Gość Roksana301
Gdy mieszkaliśmy na tej jednej ulicy było całkiem inaczej. Bo mimo, że pracoholik, to kiedy się umawialiśmy to zamykał biuro wcześniej i już ... A w dodatku mąż też miał wtedy wciągającą go pracę - robił ważne badania na Europę i także potrafił siedzieć w pracy od 6-23 np. Dzisiejsza praca już nie jest dla niego takim wyzwaniem i dlatego kończy tak jak ja. Aby razem wracać (też ma nienormowany czas pracy)

Gość Roksana301
Myślisz, że wyrokami, wyzwiskami i niecenzuralnym językiem trafisz prosto do nieba? Dziwnie pojmujesz religię.

Gość bedziesz sie smazyla w piekle
Musisz miec tupet, skoro potrafisz spojrzec w oczy swojemu mezowi, ktoremu slubowalas wiernosc do grobowej deski.

Gość Roksana301
Owszem mam tupet, a teraz idź postrasz piekłem jakieś dziecko, które zjadło po kryjomu cukierka.

Gość Roksana301
Jak myślicie, czuje coś do mnie? czy jak to wygląda?

Gość sie jego spytaj

Gość Roksana301
On i tak by mi wprost chyba nie odpowiedział. Bo jest dość zamknięty w sobie. Albo odpowiedział w sposób zagadkowy.

Gość Roksana301
Jego nie zapytam, bo jak go znam wywinie się od odpowiedzi wprost.

Gość Roksana301
Ostatnio pisze jakby odważniej... np. pisząc kochanie... niby nic takiego, ale kiedy ja na początku napisałam dla jaj: "jak się masz kochanie?" - w sensie tej piosenki disco polo, to chciał poważnie rozmawiać. A teraz sam pisze "kochanie" ... dziwne ... Wspominał też ostatnio o jakichś 2 dziewczynach, że go podrywają ... Czyżbym miała być zazdrosna? Czy może chce powiedzieć, że wciela się w Casanovę? Co o tym myślicie?