Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)typowy facet

rozterki

Polecane posty

Gość (nie)typowy facet

Gość (nie)typowy facet
:) zgadza się. ja mam podobnie, uwielbiam cyberek, kiedyś nawet próbowałem z kamerka. Moja żona tego nie toleruje. Więc staram sie tego unikac, ale raz na jakiś czasu uwielbiam pofantazjować... Z tobą pisze mi się super!

Gość (nie)typowy facet
we mnie drzemie dużo perwersji, tylko na cyberku mogę o tym otwarcie pisac... Znowu nabieram ochoty

Gość (nie)typowy facet
we mnie drzemie dużo perwersji, tylko na cyberku mogę o tym otwarcie pisac... Znowu nabieram ochoty

Gość (nie)typowy facet

Hmm niestety nie ma nigdy dość czy niestety nie ma nigdy nie dość czyli że ma dość? Ojej a jak sobie z tym radzisz?

Chciałem doradzić jak sobie z tym radzić:) napewno rączka wibratorkiem prysznicem itp więc nie masz się czego wstydzić. Ach ten facet dosyp mu coś do herbaty;)

Zaproponuj mu że będziesz miała koleżankę na te chwilę kiedy on nie chce albo już nie może;) i będziesz zaspokojona;) no chyba że inny facet mu nie będzie przeszkadzał:)

No widzisz to kobietki jeszcze sobie nie sprawiłas czy się po prostu mi nie chcesz się przyznać? A powiedz mi dwóch facetów na raz byś chciała mieć co?:)

Aaa to była tylko kobietka bez Twojego chłopaka. Znajdź taka co i na trójkącik się zgodzi i na samą ciebie w razie potrzeby:) facet jest egoistą trójkącik z kobieta chce a z facetem to już nie?

Aj nieładnie z jego strony. Dmuchać dwie na raz to by chciał ale żeby Ciebie posuwalo dwóch to nie a to pech. Moja też fantazjowała o dwóch ale w rzeczywistości nie chce. Woli mnie i wibratorek na raz. Też niezaspokojona:)

Ja? Nie:) ale ja też nie posuwałem innej przy niej:) a gdybym to robił to wtedy bym się zastanawiał poważnie;)

He he pewnie że tak:) ja to nawet ciut jakby większy mam od niej ale tylko troszeczkę:) czasami jej opowiadam jakieś sprosne rzeczy ale jej nawet nie dotykam:) to potem wypina pupe i chce żeby ją ostro przelecieć. Ach ale to lubię. Uwielbiam widok jej wypietej pupy.

Uff uff trzeba wziąć kilka głębokich oddechow:) chciałbym być dla Ciebie tym drugim w trójkącie:) jej ale bym Cię rżnął:)

He he ale mi gorąco. lubię jak kobieta staje na czworaka głowę kładzie do podłoża i kusi wypieta pupą w całej swojej okazałości. Nic tylko rżnąć

He he ale mi gorąco. lubię jak kobieta staje na czworaka głowę kładzie do podłoża i kusi wypieta pupą w całej swojej okazałości. Nic tylko rżnąć

Też mam taka nadzieję:) miło było i bardzo podniecająco:) jak będziesz sobie dobrze dziś robiła to pomysł o mnie:p

Też mam taka nadzieję:) miło było i bardzo podniecająco:) jak będziesz sobie dobrze dziś robiła to pomysł o mnie:p