Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pandemiagrypy

Pierwsze objawy ciazy?...

Polecane posty

Gość Pandemiagrypy

Tak sie chcialam skonsultowac, bo w niepewnosci musze jeszcze do 2 tygodni pobyc. U mnie wystepuje cusik takiego: - wstret do alkoholu (chociaz wczesniej wrecz przeciwnie). Po lyku dobrego wina az zaczelo mna rzucac na wymioty - niechec do slodyczy (wczesniej wrecz bardzo przeciwnie) - bol w dole brzucha (troche jak na okres, ale lzejszy) - bol w okolicy kosci ogonowej - czeste bieganie na siusiu - uczucie napuchniecia w dole brzucha, chociaz brzuch twardy. Takie dziwne uczucie jak by w srodku byla pelna - mam apetyt, ale cokolwiek nie zjem towarzysza temu dziwne mdlosci (znaczy jem przez zeby wszystko). Po wodzie tez mnie mdli. Za to ciagnie mnie na soki, chociaz wczesniej nie przepadalam za nimi. Wiem, wiem. Mozna test zrobic. Zrobilam tydzien temu wyszlo, ze nie. Ale objawy wciaz trzymaja a juz naczytalam sie, ze test moze klamac i trza czekac na termin miesiaczki, wtedy i test i gin moga cos wiecej powiedziec. Licze na wasze doswiadczenie. Mialyscie takie objawy, czy to raczej cos calkiem innego anizeli ciaza?

Gość a ja uwielbiam taniec
ja bylam tylko bardzo senna i cholernie bolaly mnie cycki. ale to tak od ok 6 tyg. wczesniej nie mialam zadnych objawow.

Gość Pandemiagrypy
No nie ma za co. :) Moge oddac ci moje winko (biale, za czerwonym nie przepadam), bo stoi od dwoch tygodni nieruszone. Az wyrzuty sumienia mam. :/ No u mnie z sennoscia to na odwrot. Ja w normalnym stanie jestem wiecznie senna a teraz widze ze jakas podbuzowana jestem. I wlasnie mi sie przypomnial molejny objaw. Od dwoch tygodni mam jazdy psychiczne jak przed okresem. Taka hustawka nastrojow kosmiczna.

Gość Pandemiagrypy
wypowie sie ktos jeszcze? to czekanie mnie troche denerwuje. Wolalabym wiedziec na czym stoje. Z jednej strony lepiej by bylo, gdybym nie byla, z drugiej strony (jak juz sie oswoilam z ta mysla, ze byc moge), to bede zawiedziona jak nie bede. Ehhh... I tak zle i tak nie dobrze...

Gość a ja uwielbiam taniec
a ktory to bylby tydzien??? bo wiesz te objawy, ktore opisalas przychodza nieco pozniej i to tez nie u kazdego.

Gość Pandemiagrypy
Nikt nie mial podobnych objawow? Wiem, wiem trzeba czekac, az sie samo wyjasni. Ale ciekawosc mnie zzera. Z jednej strony wolalaby nie byc, z drugiej bede troche zawiedziona, jak nie bede. Ehhh... I tak zle i tak nie dobrze...

Gość Pandemiagrypy
Nikt nie mial podobnych objawow? Wiem, wiem trzeba czekac, az sie samo wyjasni. Ale ciekawosc mnie zzera. Z jednej strony wolalaby nie byc, z drugiej bede troche zawiedziona, jak nie bede. Ehhh... I tak zle i tak nie dobrze...

Gość Pandemiagrypy
Co sie dzieje z kafeteria? Pokazuje, ze mam 8 odpowiedzi a ja widze tylko 3. :( Kurde no.

Gość objawy sobie wmawiasz
ile dni minęło od niezabezpieczonego stosunku?

Gość Pandemiagrypy
Teraz widze, ze i odpowiedzi sa i moje wypowiedzi wyswietlilo, chociaz mialam komunikat, ze pojawil sie blad, dlatego pisalam od nowa to samo :/ Sorki za usterki, ale to nie moja wina (chyba) od mozliwego zaplodnienia minelo ok 3 tygodnie. Teraz wlasnie powinna sie sprawa wyjasnic (znaczy przyjsc okres).

Gość Pandemiagrypy
Dzieki za odpowiedzi. Co do wmawiania sobie. Domysly zaczely sie, jak kilka dni po stosunku przyszedl ten dziwny bol w dole brzucha, jak na okres i wlasnie wtedy pierwszy raz odrzucilo mnie od alkoholu. Zaczelam sie zastanawiac ki wal. Bo bol towarzyszyl mi caly czas, od kilku dni uspokoilo sie. Tak czy inaczej w krotkim czasie wybieram sie do gina, tylko czekam teraz na okres. Moze jakies zmiany hormonalne mam. :/

Gość serenika
a mnie na poczatku ogarnęła tajemnicza niemoc.Tzn mogłam sobie cały dzień leżeć i nic nie robić.Było mi tak lekko mdliście ,ale bez wymiotów.Strasznie wyostrzył mi się węch........

Gość Pandemiagrypy
jestem, nie jestem, jestem nie jestem.... Najgorsze to czekanie... Ale piersi mnie nie bola a wszedzie pisze ze maja bolec. Wiec pewnie kicha. Chyba kupie sobie dzis kolejny tescik.

Gość Pandemiagrypy
ok widze ze juz nikt nie ma ochoty pogadac. To ide sobie

Gość Nabbokova
No i mam zagwozdke. Zrobilam test. Wyszly dwie kreski i nie wiem, chyba z nerwow zaczal mnie bolec brzuch, jak na... okres.