Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppppppppp

gdy sex boli

Polecane posty

Gość helpppppppppppp

juz mam tego dosyc zakażdym razem mnie boli jak sie kocham z mojm facetem, i dotego mam nieczułom łechtaczke czy to możliwe? nic mnie niepodnieca chociaż mąz sie bardzo stara co mam robic ? wstydze sie otym powiedziec lekarzowi pomocy

Gość helpppppppppppp
mam tak prawie od początku współżycia były takie okresy ze nic mnie niebolało ale przyjemności z tego niemiałam i chciałabym to wkoncu zmienic chociaż wątpie czy to wogule możliwe

napewno coś z tym fantem mozna zrobić,ale o taką pomoc trzeba się zwrócić do specjalisty. Nic sie nie bój,bierz męża pod pachę i idźcie razem :) w końcu to Wasz wspólny problem i dobrze by było gdybyście mu razem zapobiegali.

Gość zielona_fala
do lekarza koniecznie nie czekać nie ociągać się

Gość amelka2345
Kupcie sobie jakiś dobry ze nawilzajacy ;) _________________ Dyskrecja.pl - mega sklep i hurtownia

Gość helpppppppppp
strasznie sie wstydze muwic o tym lekarzowi ale chyba bede musiała sie przełamac ,żele nic niedają

Gość helpppppppppp
strasznie sie wstydze muwic o tym lekarzowi ale chyba bede musiała sie przełamac ,żele nic niedają

Gość helpppppppppp
strasznie sie wstydze powiedziec otym lekarzowi ale chyba będe sie musiała przełamać żele niewiele daja

Gość gdy nadchodza swieta
Rozbawil mnie do lez twoj temat,,gdy sex boli,no ku... conajmniej jak z okladki jakiegos taniego czasopisma pani domu,lub tina:-D Gdy dziecko placze,albo gdy deszcz pada,albo, gdy tata odchodzi

Gość iwonkka22
ja też miałam taki problem..spróbuj jakiegos żelu zastosować..mi pomógł...