Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur28

Dziewczyna Rosjanka

Polecane posty

Gość Tatiana T
A ja jestem Rosjanką, w chwili obecnej mieszkam w Krakowie bo tutaj się uczę na 2 roku. To bardzo miłe że tak doceniacie naszą urodę. Pozdrawiam Tatiana

"hehehehedalej dalej jak ja lubię te ekscesy ze strony kobiet zawistnych hehehehehehhee bronią się jak mogą ale to i tak nie zmienia faktu że jesteście ......" hehe jakie ekscesy chłopczyku? I gdzie moja zawiść? Wszedzie są piękne i brzydkie, ale to też rzecz gustu, a że ty rosjanki znasz tylko z autostrady to je wychwalasz :) (I co miło jak się generalizuje?)

Gość Tatiana T
gdzie dokładniej studiuję ? Na Uniwersytecie Jagielońskim.

Gość ej to działa też w drugą
stronę przecież halo

Gość Andonix
A mnie podnieca język rosyjski :)

oczywiscie ze rosjanki sa piekne kobiety, tylko szkoda ze niestety wiekszosc z nich nie ma gustu co do ubioru. kilka lat temu pracowalam w barze takim troche bardziej na poziomie i co jakas rosjanka przychodzila to od razu bylo widac skad jest - tak jak opisalam to wczesniej - no i niestety teraz mi sie tak wlasnie kojarzy - jeszcze do tego ciasno spiete wlosy w konski ogon i okluary przeciwsloneczne na glowie zima.. no ale co ja wiem skoro jestem tylko zakompleksiona brzydka polka :)

Gość ej to działa też w drugą
stronę przecież halo

kamecha --> ty sie raczej boj o swoja konkurencje hehe. ja z rosjankami nie mam wiele do czynienia wiec nie traktuje ich jako "konkurencje", zreszta zadnej narodowosci. znam swoja wartosc. tylko ze mowa byla o guscie i klasie. ktorej jako takiej nie zaobserowalam, albo moze nie dane mi bylo.

Gość Tatiana T
:) dziękuję, ale ucząc się języka przez dwa lata, to wypadało by w miarę gramatycznie pisać:) A ja muszę powiedzieć że polscy mężczyźni są bardzo bardzo przystojni:) i mówię szczerze. A co do koleżanek mam ich trochę:) dlaczego pytasz?:)

Gość Tatiana T
Bumbumshoko dziennikarstwo a Ty?

Gość Tatiana T
o co chodzi z tym podszywaczem?

Gość Tatiana T
a co studiowałaś? ja na początku chciałam na polonistykę iść, ale odradzili mi i wybrałam dziennikarstwo, ale nie narzekam nie jest ciężko. Nie rozumiem o co chodziło z tymi podszywaczami?

tatiana --> a nic, tak sobie mniemam tylko.. :) swoja droga fajny taki topik ktory porusza temat rosjanek a nie ciagle te nudne gadki o arabach. tam to dopiero wychodzi jakie to ci piekni mezczyzni z polski maja kompleksy.

Ja jeszcze nie studiuje! Dopiero teraz bede szła, ale to też nic pewnego, w każdym bądź razie nad dziennikarstwem się zastanawiałam, ale wiele niezbyt dobrych opinii słyszałam. Ciężko było Ci się dostać na UJ? Jakie były progi na dziennikarstwo?

Gość nie ma takich Polek??
o kochany, otwórz oczy. Ja nie piję (w ogóle, NIC), nie palę, dbam o siebie, zdrowo się odżywiam (choć czasem pozwolę sobie pizzę... ;))chodzę na fitness. Są takie dziewczyny, więc rozejrzyj się człowieku a nie zachwycaj się rosjankami

Gość Tatiana T
jak mam rozumieć progi ? ja przyjechałam tutaj zaraz po ukończeniu szkoły średniej i egzaminów. Nie miałam problemów z dostaniem się.

Gość wszedzie dobrze
bez przesady, rosjanki, polki, czeszki slowianska uroda jest znana nie od dzis. Ktos napisal ze nie mozna odroznic Polki od Angielki :D hahahaha o prosze was. Mieszkam w Anglii i kazdy tu przyzna racje ze mozna odroznic. Natomiast latwo tez odroznic Rosjanke - nie po buzi ale po ubiorze - kiepsko, jeszcze sobie nie radza.

No przecież są progi od np. 200 punktów dostajesz się na dany kierunek :o A ten egzamin to w Polsce pisałaś czy w Rosji?

rownie dobrze watek moglby sie zaczynac tak: poznalam faceta z francji, mieszka tu od kilku lat, jest przystojny, opalony, mowi plynnie 3 jezykami, poza tym lubi aktywnie spedzac czas, interesuje sie polityka.. czemu nie ma takich polakow? no czemu?? smieszne by bylo nie?

Gość Tatiana T
ile mam lat? :) 19 A podoba tak średnio, czasem jest fajnie a czasem tak sobie, najbardziej brakuje mi rodziny i mojej młodszej siostry:(

No przecież są progi od np. 200 punktów dostajesz się na dany kierunek A ten egzamin to w Polsce pisałaś czy w Rosji?

bambushoko --> tataiana cos slabo jest obeznana.. nawet nie wie z czego zdawala egzaminy, nie wie ile punktow musiala miec, no nie miala problemow z dostaniem sie na dziennikarstwo na uniwersytet jagiellonski.. taaa.. w sumie jest madra osoba, bo po 2 latach pisze plynniej po polsku niz niejeden polak. pewnie po rosyjsku to niewiele.. :)