Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce mloda

czy jak biore pigulki to czy mozemy robic to bez gumki??? pomozcie pliSSSsSSSSSS

Polecane posty

Gość w kropce mloda

biore tabletki anty..i kochamy sie z facetem czesto bardzo czesto , jestem mloda , dodam ze gumki juz nie zakladamy , robimy to do samego konca , mam pytanie czy mozna kochac sie bez prezerwatywy jesli bierze sie pigulki?? chyba tak ?? .. biore pigulki bo zaszlam w ciaze i pod wplywem rodzicow musialam ja usunac A TERAZpoznalam fantastycznego faceta i chce zeby byl szczesliwy i spelniony i zadnej dodatkowej gumki nie zakladamy.. czy moglabym byc w ciazy jesli biore pigulki

Gość ej powiedz
zadna metoda nie daje 100%pewnosci.

Gość jeśli nie zapominasz o
tabletce to możesz być spokojna szansa na ciążę jest minimalna;)

Gość ile masz lat dziecko?

Gość niedziiielllaaaa
z badan wynika, że te co biorą(ale uczuciwie biorą) nawet przez 10 lat dzieci nie mają. A te co chcą dziecka i usidlenia faceta od razu zachodzą:D przy 1 opakowaniu:)

Gość w kropce mloda
dodam ze niedawno bylam w ciazy z bylym, ale ostatecznie usunelam, mam nowego starszego i robimy to naprawde czesto , wiem ze glupia jestem, ale zakochalam sie i dlaniego wszystko bym zrobila a powiedzcie jak te tabletki trzeba brac, jak np wezme troszke o innej porze to nic sie nie stanie chyba

Gość w kropce mloda
ale ja usunelam 2 miesiace temu ciaze, rozstalam sie z chlopakiem, choc chciaalm tego dziecka, to rodzice ze szkola matura studia ze nie tak mnie wychowali a ztym nawet bym mogla , jest sliczny cudowny i wspaniale kocha daje sczescie milosc

Gość fbrgsebs
ja jaknbym usunela ciaze i odrazu dalej sex??? nie dla mnie??? cenisz siebie chociaz??

Gość kot13
pigułki brane WG WSKAZAN dają pewność ale co z chorobami typu hiv? fajnie by było załapać?

Gość kot13
i polecam psychologa bo ta aborcja będzie pani ciążyć całe życie proszę się przygotować na falę uderzeniową za pare lat.

pilnuj godzin!!! godzinka, dwie to jeszcze nie dramat, ale jak bierzesz raz rano, raz po południu, to nie będą działać chyba, że to taki test, "co ludzie z forum wiedzą z antykoncepcji" bo piszesz pracę zaliczeniową - normalnie o takie rzeczy pyta się lekarza, albo chociaż czyta ulotkę każ mu najpierw przynieść wyniki testu na HIV, a potem zdejmuj gumkę - chyba go długo nie znasz, wiesz, co robi 24h/doba? sama sobie też zrób, tak powinno się robić przy każdym nowym partnerze

Gość w kropce mloda
on badan nie zrobi,jak go poprosze to spyta: to kochasz mnie czy nie. Ja mialam troche partnerow az z przedostatnim wpadlam i od tej pory stosuje antykoncepcje, bo mojemu ojcu nie spodobaloby sie to, ma za duze ambicje. Ten co teraz z nim jestem jest oh ah sliczny cud, tez mial duzo partnerek, mial dziewczyne na powaznie. czesto mi o niej mowi ze ona go kocha ze jej zalezy by znow byli razem.on nic o nas jej nie powiedzial.chociaz mnie zapewnia ze ze mna chce miec dzieci sie ozenic to czasem sie boje ze tak tylko mowi pod wplywem zauroczenia

Gość w kropce mloda
ojciec kazal mi usunac,ja z poczatku chcialam, a obecnemu mowie ze ten z ktorym bylam kazal mi to zrobic, wiem ze tu zle postapilam. i obecneu tez mowie ze ten byly byl dla mnie dla kasy, bo mam bogatego ojca i ze na kase lecial. Ale on ma bardzo dobbrze platna prace auto, nawet rodzinie kupil, prawko, wszedzie mnie wozil, a ten niestety nie pracuje a jest od niego duzo starszy i tak sobie mysle czy on nie na moja kase leci,wiem ze jest troche biedny tez