Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusinska:)

Zaczynamy swoje starania na 2011 r!

Polecane posty

hmm ja brałam po 1 kaps 3 razy dziennie do owu.. ale przestałam bo powiem ci Beti2905, że dla mnie osobiście wiesiołek nie zdał egzaminu - może i pomaga i poprawia śluz ale u mnie przegiął strasznie, ja osobiście miałam tyyyle tego plodnego śluzu w dni płodne że praktycznie nie czułam przyjemności ze stosunku. w dodatku czułam się tak, jakbym się "rozszerzyła". więc wszystko fajnie by bylo, ale jak tu się starać o dzidzię kiedy mąż ledwo ledwo może we mnie dojść? to chyba zależy od organizmu, nie wiem.

Hejka. Ja zrobiłam porządek z zębem, wzięłam leki przeciwbólowe, bo mnie znieczulenie puszcza.Ale 1 problem mniej. Dziś dostałam okres. Taka byłam dziś w nocy niespokojna, że od 2 w nocy nie śpie i idę się zdrzemnąć do 15, bo potem muszę obiadek ugotować;) pozdrawiam;)

******************************************************* ************************ NICK/WIEK ....OSTATNIA ....DŁ. CYKLU...TERMIN OWU....TERMIN TESTU ********************************************************* **************************** ZUZZAK..........26.04.........27/28.......8/9.05......... ... 22/23.05 ETERNO30.......3.05..........28 ........17.05..................30/31.05 ALUKA - 28......12.05.........ok.30......ok 25.05..... .......ok.10.06 BETI 30...........01.06..... ...28-33.......15-20.06..................... AGNES85 25.....06.06...........33.......ok 23.06?..............7.07 2010/2011......11.05.........26-28.........05-07.06...... ...jak nie dostanę@ MAJKA89-21......11.05........30-32........24-29.05...... ....10-12.06 ANITIA-28........19.05.........27............02.06..... . ......16.06 MAMIKA30 -30....25.05........27-33........????????........27-28.06 SODALITE 35......01.06.....28/29..nic juz nie wiem ...jak poczuje, ze jest cos inaczej 27MALA27.........27.04........31-32........12-13.05.....2 8-29.05.2010 MAGDARETKA 34....01.05........28/29.......13-15........-1.06.10 KACHA855555555....?............?................?........ .......? ********************************************************* *************************** UDAłO SIE! ********************************************************* ************************** NICK ........................... TERMIN ********************************************************* **************************** KASIULEK85 25.....................15 styczeń AAANNNKKKAAA 23.....................24 grudzień oOoMAGDALENKoOo - 20..........12 styczeń AGBR 33 ............................27 stycznia ******************************************************** *****************

Gość czarodziajka luna
Witam :) Przylaczam się do was . To bedzie moj drugi cykl starań .... i oby ostatni

Witam, Co porabiacie ? Ja piję kawkę i odpoczywam po ciężkim weekendzie w pracy... Pozdrawiam

ja sobie siedzę w pracy i jestem jakaś skłonna do zawieszeń dzisiaj ;) jest tutaj ktoś teraz??

ale ty jesteś :) jestem właśnie z córką szwagra i po prostu dzisiaj mi ręce opadły - okazało się, że jest zagrożona 1 z religii [3 kl. podst.], od początku roku szkolnego nic nie powiedziala, kłamala, nie zapisywała prac domowych itd itd a z tego co wiem od jej ojca to na zebraniu rodziców też nie było o tym mowy. i co ja mam z nią zrobić skoro wychowawczyni nic nie robi w tym kierunku, olewa sobie, a dziecko oszukuje i ma gdzieś tą nieszczęsną jedynkę? dodam że dzisiaj niby poprawiła ją na 2, ale to przecież śmieszna ocena z religii i to jeszcze w trzeciej klasie podstawowki

Zuzzak nie wiem co Ci poradzić :-( nie mam doświadczenia w tych sprawach... Co znaczy "jestem właśnie z córką szwagra" - opiekujesz się nią ? Nie pamiętam za dokładnie czy to Ty kiedyś pisałaś,że pomagasz szwagrowi...

tak to ja. pomagam mu, jestem z nią jakieś 4 godziny dziennie ale w gruncie rzeczy irytuje mnie też postawa szwagra, który to po rozmowie ze mną która miała miejsce jakieś 15 minut temu stwierdził, że ta 1 to wina siostry katechetki bo się czepia. co innego kiedy ma się dziecko swoje, a co innego kiedy ja jestem z nią od kilku miesięcy dopiero i szczerze mówiąc to widzę że kłamać i kręcić nauczyła się już dłuuugi czas temu.

A z pozostałych przedmiotów ma lepsze oceny ? Powiem Ci,że syn mojego brata ( 2 klasa podstawówki ) też się ostatnio straszny łobuz zrobił...kurka wychować dziecko to nie taka łatwa sprawa jak widać...

tak to prawda... szczerze też siię nie raz zastanawialam czy jak już zajdę w ciążę i urodzę dziecko będę je umiała z mężem dobrze wychować. z innych przedmiotów ma niby lepsze oceny tak w granicach 3-4, może z jedną 5. ale moim zdaniem wina leży w dużej mierze po stronie jej rodziców, a raczej tego, że byli "okazyjni" a w 95% wychowywała ją i jej brata [który mieszka teraz u ich mamy] babcia [matka matki], która niestety robiła to tylko dlatego że musiała mieszkać w domu szwagra z powodu braku własnego lokum. i tak sie dzieciaki nauczyly, że zamiast uczyć się, rozwijać zainteresowania, to od świtu do nocy komputer. przy mnie jest góra godzina kompa dziennie, ale skąd ja wiem co sie dzieje jak szwagier jest w domu z dziećmi sam?... czuję że osiwieje jak bedę miała swoje dziecko.

Dziecko to wielka odpowiedzialność...myślę, że "okazyjni" rodzice jak piszesz nie są w stanie zapewnić dziecku prawidłowego wychowania, opieki itp.

dokładnie. a w ogóle to jak tam ze staraniami w tym mies u ciebie?

Ja jestem ledwo po @, chyba 8dc, zaczynam brać ten wiesiołek i mam nadzieję, ze nie zaskutkuje jak u Ciebie :-) Dni płodne chyba przypadną jakoś tak w urlop, więc mam nadzieję, ze bezstresowe przytulanka coś pomogą. A co u Ciebie w tym temacie ?

jak ci się ładnie plodne z urlopem synchronizują hehe :) u mnie chyba dobrze. tzn wyluzowałam trochę, ostatnio nastąpił przypływ gotówki więc z mężem mogliśmy troszkę sobie poszaleć, a co za tym idzie cieszyć się sobą i starać o dzidzię spontanicznie. przedwczoraj na przykład coś nas wzięło i dzień zakończyl się cudnym wieczorem z szampanem, truskawkami z ubitą ręcznie kremówką i lodami :) jak teraz tak sobie liczę to wychodzi, że to akurat była owulka chociaż nawet o niej nie myslałam.

no to trzymam kciuki żeby się udało, ja jakiś czas temu też nabrałam ochoty na szampana, truskawki i bitą śmietanę hihi, ale skonsumowałam tylko szampana i truskawki, a M bitą śmietanę zjadł sam całą :-)

heh widzę mąż łasuch :D no u mnie tak samo, nic słodkiego nie może stać bo zaraz wciągnie ;) a jakie masz plany na resztę tygodnia?

No właśnie taki łasuch to on nie jest, prawie w ogóle słodyczy nie je, tylko jak go coś naleci... A reszta tygodnia koszmarna...dziś M na 13 do pracy poszedł i zostaje na noc, do 7 rano ( wyjątkowa jakaś sytuacja - przebudowa sklepu ). Jutro idę do pracy, czwartek wolny, a piątek sobota i niedziela praaaca... eh ale od poniedziałku już urlop...a i weekend bez M co rzadko się zdarza, on ma wolne i jedzie na urodziny swojego chrześniaka, ja niestety musze pracować :-( Twoje plany pewnie ciekawsze :-)

Gość PROSZE SIE DOPISYWAC DO TABELK
******************************************************* ************************ NICK/WIEK ....OSTATNIA ....DŁ. CYKLU...TERMIN OWU....TERMIN TESTU ********************************************************* **************************** ZUZZAK..........26.04.........27/28.......8/9.05......... ... 22/23.05 ETERNO30.......3.05..........28 ........17.05..................30/31.05 ALUKA - 28......12.05.........ok.30......ok 25.05..... .......ok.10.06 BETI 30...........01.06..... ...28-33.......15-20.06..................... AGNES85 25.....06.06...........33.......ok 23.06?..............7.07 2010/2011......11.05.........26-28.........05-07.06...... ...jak nie dostanę@ MAJKA89-21......11.05........30-32........24-29.05...... ....10-12.06 ANITIA-28........19.05.........27............02.06..... . ......16.06 MAMIKA30 -30....25.05........27-33........????????........27-28.06 SODALITE 35......01.06.....28/29..nic juz nie wiem ...jak poczuje, ze jest cos inaczej 27MALA27.........27.04........31-32........12-13.05.....2 8-29.05.2010 MAGDARETKA 34....01.05........28/29.......13-15........-1.06.10 KACHA855555555....?............?................?........ .......? ********************************************************* *************************** UDAłO SIE! ********************************************************* ************************** NICK ........................... TERMIN ********************************************************* **************************** KASIULEK85 25.....................15 styczeń AAANNNKKKAAA 23.....................24 grudzień oOoMAGDALENKoOo - 20..........12 styczeń AGBR 33 ............................27 stycznia ******************************************************** *****************

u mnie raczej wszystko wyjdzie w praniu, z weekendem nie wiadomo jak będzie -to zależy od pracy mojego M., jak na razie jesteśmy umówieni na "good bye lenin" do kina studyjnego w środę ze znajomymi. jest teraz taka piękna pogoda [ktora może nie potrwać długo] i z chęcią wyjechałabym z tego miasta do jakiegoś lasu albo nad wodę zobaczyć troszkę zieleni ale nie składa się raczej, bo nam szybe w samochodzie wybili i raczej do poniedziałku jej nie wprawimy

Bez samochodu jak bez ręki...wiem coś o tym :-) My nadal czekamy na wypłatę odszkodowania, a zwłaszcza na decyzję w jakiej wysokości ono będzie wypłacone. A ja właśnie dziś na 16 idę na pierwszą jazdę, zmykam więc, wpadnę później :-)

Ja już jestem,a tu pustki... stresowałam przy tym jeżdżeniu strasznie :-)ale pan instruktor powiedział,że bardzo dobrze mi idzie :-)

Witajcie! Troche zaniedbalam forum ale jestem z powrotem. Dzisiaj byla moja wizyta u gina, wynikow jeszcze nie ma ale poprosilam o zbadanie hormonow, z tego co mowilam doktor stwierdzila, ze zmiany moga byc ze wzgledu na wiek, bo wlasciwie nic takiego sie nie dzieje (jak to nic, pms urosl do rangi nie wyobrazalnej :))) prolaktyny powiedziala, ze sprawdzenie jest zbedne, acha i dala rade, zeby przy 10 dniu cyklu kochac sie co drugi dzien, przez conajmniej 10 dni, to wtedy sa wieksze szanse, a co drugi dzien to dlatego, zeby "sperma sie zdazyla odbudowac" ha ha ha. Jeszcze nie uzywalam swoich nowych elektronicznych testerow, dopiero od jutra. W gabinecie byl ultrasonograf i pomyslalam, ze fajnie by tam bylo byc za kilka miesiecy i zobaczyc swoje malenstwo ;) Lece na swoj temat, bo przestalam zagladac zniechecona a (o dziwo!) pojawilo sie tam kilka osob :) - mam tylko nadzieje, ze jeszcze zagladna po tym jak nie pisalam ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4442771&start=0 Z tego sie posmialam jak babki sie anonimowo skarza ze ich drugie polowki za duzo... zra, O Boze!!! :))) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4483794&start=0 Pozdrawiam wszystkie i zycze owocnych staran :)

aależ duszno dzisiaj - udusić się można. liczę na jakiś mały deszczyk... idąc do pracy czułam się jakbym poruszała się w kisielu. a jak tam u was?

Hej dziewczyny. Ja od wczoraj choruje, dziś już lepiej no ale katar nie daje mi żyć, do tego te okropne duszności na zewnątrz. Dziewczyny czy Wy jak macie dni płodne to bolą was jajniki? Mnie boli tak strasznie, że przytulanki z mężem nie sprawiają mi przyjemności :-( nie wiem czy to normalne czy powinnam udać się do gina? Pozdrowionka dla Was

Hej U mnie też dziś było strasznie duszno, a jeszcze musiałam pojechać na zebranie firmowe, a one odbywają się w pomieszczeniu bez okna !!! Głowa mnie tylko rozbolała, ale zebranie owocne :-) wraca system premiowy :-) Mamika życzę szybkiego powrotu do zdrowia...a co do bólów to ja przy dniach płodnych nic nie czuję, za to chwilkę przed @ mam takie boleści, że się opisać nie da... Sodalite skorzystamy z rad, skorzystamy :-)

Beti2905 dzięki. W sumie to już jest ok, nawet poprzytulałam się z mężem, przecież żadne choróbsko nie może nam przeszkodzić w pracy nad dzidziusiem ;-)

Mamika30 -co do jajników, to mnie kłują zawsze w dzień owulacji :) stąd też zawsze mogę rozpoznać kiedy ona jest ;) ale myślę, że chyba nie powinny boleć cię aż tak w płodne... tzn wiem, że niektórzy lekarze tłumaczą pacjentkom, że takie mocne bóle w dni płodne albo przedmiesiączkowe to po prostu "taka uroda", ale moim zdaniem lepiej iść do gina który się tym zajmie i doradzi coś, żeby to złagodzić. w końcu dlaczego mamy tak cierpieć za to, że jesteśmy kobietami, skoro w większości przyp. takie bóle powodowane są przez jakieś pierdoły które mogą zostać wyeliminowane? pozdrawiam :)