Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotknięta

zdrada czy nie ?

Polecane posty

Gość dotknięta

Boli mnie to ,że przez swoja głupote zdradziałam swojego chłopaka. Otóz na imprezie nie doszło do niczego oprócz pettingu i całowania. Czy jest to zdrada? Jestem ze swoim 1,5 roku i nie chce go stracić . On jest strasznie ciety na zdrade. Ja jestem zawsze szczera z nim ,ale boje sie jak zareaguje. Nie wiem co robić.Strasznie gryzie mnie sumienie . -prosze o pomoc

Oczywiście, że to zdrada :O Powiedz mu prawdę o zdradzie, bo lepiej gdyby dowiedział sie od Ciebie, niż od kogoś "życzliwego". I wcale nie zdziwiłabym się, gdyby kopnął Cię w 4 litery, bo sobie na to zasłużyłaś :O

Oczywiście, że to zdrada :O Powiedz mu prawdę o zdradzie, bo lepiej gdyby dowiedział sie od Ciebie, niż od kogoś "życzliwego". I wcale nie zdziwiłabym się, gdyby kopnął Cię w 4 litery, bo sobie na to zasłużyłaś :O

>>Otóz na imprezie nie doszło do niczego oprócz pettingu i całowania :o a to nie jest zdrada twoim zdaniem??

Gość dotknięta
jest zdrada ,chociaz mysla ze mniejszą niz seks.

Nie ma zdrady mniejszej i większej zdrada to zdrada i już, zawsze tak samo boli :O Lepiej powiedz mu o wszystkim, może jest jakiś cień szansy, że zdoła Ci przebaczyć, ale szczerze wątpie.

>>jest zdrada ,chociaz mysla ze mniejszą niz seks. A zdrada to tylko wepchnięcie kuutasa w cipsko, względnie w dupę? :o 🖐️

nagle wszystkie debile uważają że są mądre... to przez media :(

Gość dotknięta
mnie by bardziej zabolało jak by mi powiedział ze sie jebali.