Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość same cioty

coraz więcej facetów to zniewieściałe mamisynki!

Polecane posty

Gość same cioty

swiat sie konczy........kobiety biora sprawy w swoje rece......a ciot coraz to wiecej.......ale mi sie rymlo:D:D:D

Gość wredna_maupa
to że ktos jest metroseksualista czyli po prostu dba o siebie to nie znaczy że jest zniewieściałym maminsynkiem.

Gość jakubek,
to chyba dobrze że są metroseksualistami, mami synki też nie są szkodliwi społecznie, poza tym kobiety to też córeczki tatusiów adekwatnie można powiedzieć...:O

to chyba dobrze że są metroseksualistami Dla mnie nie :O Gdzie są prawdziwi, męscy faceci ? 😭

Gość zafascynowana wiosną
albo prymitywne chamy i frajerzy.

Gość zafascynowana wiosną
albo prymitywne chamy i frajerzy.

Gość a co sie dziwić
jak patrze na niektóre moje znajome to widze że lepiej nie będzie. Ciagle tylko "mój synuś", 5 lat do cyca przyssany, bo dłużej nie wypada, cały czas na rączkach, śpi z mamusią do któregoś tam roku zycia a tatuś w drugim pokoju. Po czymś takim to nawet się nie dziwię że faceci zdradzają i potem taki synuś nie ma ojca, co też robi swoje. W zeszłym roku byłam zszokowana jak sie dowiedziałam że moja teściowa swojemu młodszemu synowi 14 letniemu jeszcze głowę myje :O, chociaż teraz to już chyba nie.

Gość same cioty
to chyba dobrze że są metroseksualistami, mami synki też nie są szkodliwi społecznie, poza tym kobiety to też córeczki tatusiów adekwatnie można powiedzieć... ale z takich mamisynków wyrastają najczęściej rasowe cioty, homoseksualiści broniący swoich praw i doszukujący się wszędzie oznaków homofobii. Swiat się konczy... Cieszę się, że macie podobne spostrzeżenia moje siostry...:) Gdzie Ci mężczyźni? Same pedały:/

Gość jakubek,
Gdzie są prawdziwi, męscy faceci czyli jacy niezadbani i obleśne hamy....? a może poprostu kobiety się boją mężczyzn ładniejszych od nich?

Gość ffdfdfdgddg
no dokladnie! ja mam takiego zniewieścialego! i juz mnie cholera doprowadza do szału!!! wszystko fee! na obiadki do mamuni jak ja nie zrobie,nie posprzata no chyba ze w domu u mamy jest, ogolnie pasi mu wszystko co mama robi dookola niego ale dla niej nie zrobi nic, ogolnie jej pyskuje tylko ciagle ssie cyca bedac doroslym mężczyzną ogółem wszystko co jest jego to jest jego a co jest moje to jest nasze...

Gość ffdfdfdgddg
no dokladnie! ja mam takiego zniewieścialego! i juz mnie cholera doprowadza do szału!!! wszystko fee! na obiadki do mamuni jak ja nie zrobie,nie posprzata no chyba ze w domu u mamy jest, ogolnie pasi mu wszystko co mama robi dookola niego ale dla niej nie zrobi nic, ogolnie jej pyskuje tylko ciagle ssie cyca bedac doroslym mężczyzną ogółem wszystko co jest jego to jest jego a co jest moje to jest nasze...

czyli jacy niezadbani i obleśne hamy....? Hahaha a kto powiedział, że męski facet jest niezadbany i obleśny :O:O:O Bez przesady, oczywiście, że facet powinien o siebie dbać, o higienę, ale nie powinien przesadzać z ilością kosmetyków i nie powinien spędzać więcej czasu w łazience od swojej kobiety :O

Gość a co sie dziwić
Ja się ciesze że moja teściowa jak mój mąż się urodził to pracowała jeszcze i jakoś to wyszło, nie mam z nim problemów takich, ale pozostała dwójka dzieci to właśnie córeczka tatusia i synuś mamusi i to nie tylko ja tak myślę, bo mój mąż też to widzi. Facet mojej szwagierki tez ma niezłe przeboje.

Gość jakubek,
ale z takich mamisynków wyrastają najczęściej rasowe cioty, homoseksualiści broniący swoich praw i doszukujący się wszędzie oznaków homofobii. Swiat się konczy... no nie wiem nie wiem, bo mężczyźni muszą się ukrywać gdy są homoseksualistami, często nawet w małżeństwach...męscy homoseksualiści są gorzej akceptowani od kobiet homoseksualnych... poza tym lesbijek jest więcej niż gejów...

Gość ffdfdfdgddg
no wlaśnie, racja z tymi homoseksualistami! ja uważam że mój facet to pedał!

nemezis - święte słowa uwielbiam jak ktoś mówi właśnie tak jak jakubek - "aha, męski czyli jaki? cham i pewnie taki co cię bierze nie? taki to męski?" otóż nie: męski: silny, odpowiedzialny, dający poczucie bezpieczeństwa, nie jakiś tchórzem podszyty, nie przesadnie dbający o wygląd i nie przesadnie dbający o swoje zrowie (każdy dbać powinien, ale nie "o jezu bo dostałem katar") zanik testosteronu dziewczynki...będzie tak jak w seksmisji

Gość ffdfdfdgddg

Gość a co sie dziwić
Ja wiem że to czasem fajnie pojechać do mamy i jak mama zrobi coś za ciebie, ale jak patrzę jak matka wszytko robi za prawie dorosłego konia czy dorosłą krowę szkoda że jeszcze tyłka nie podciera to mnie cos trafia.

Gość ffdfdfdgddg

no nie wiem nie wiem, bo mężczyźni muszą się ukrywać gdy są homoseksualistami, często nawet w małżeństwach. niech się nie ukrywa ale ślub po co brał? kazał mu ktoś? (teoretycznie pytam), świetnie cieszmy się wszyscy że niedługo normalne będzie być gejem hura:):):)

Gość jakubek,
ale nie powinien przesadzać z ilością kosmetyków i nie powinien spędzać więcej czasu w łazience od swojej kobiety a dlaczego nie powinien przesadzać z ilością kosmetyków?przecież i tak nie mają wiele do wyboru...:O i kto powiedział że kobiecość to spędzanie dużo czasu w łazience...?przecież to dla was oni o siebie dbają żebyście miały na co popatrzeć....

Gość jakubek,
ja uważam że mój facet to pedał! nie "pedał" tylko gej jak już:O... lesby też nazywasz pedałkami...?