Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość same cioty

coraz więcej facetów to zniewieściałe mamisynki!

Polecane posty

a dlaczego nie powinien przesadzać z ilością kosmetyków? a dlatego że nikt nie powinien przesadzać z niczym, nie tylko z kosmetykami. Ale jeśli już chodzi o ścisłość to jeśli już, to......: - "cholera nie ma się w co ubrać, jezu jak mi się te włosy beznadziejnie dziś układają....muszę sobie kupić ten nowy krem na noc o którym Kaśka mówiła że jest dobry......kochanie, czy Twoim zdaniem ma wystarczająco długie rzęsy?....." .......jest zarezerwowane dla kobiet:)

a dlaczego nie powinien przesadzać z ilością kosmetyków?przecież i tak nie mają wiele do wyboru... i kto powiedział że kobiecość to spędzanie dużo czasu w łazience...?przecież to dla was oni o siebie dbają żebyście miały na co popatrzeć.... Boże co ja słysze :O A zresztą, jak ktoś chce takiego lalusia to proszę bardzo, ja wole prawdziwego faceta, a nie jakąś metroseksualną ciotę :O Wybacz, ale facet nie może być męski przesadzając z ilością kosmetyków, to po prostu śmieszne :O

Gość jakubek,
ja uważam że mój facet to pedał! nie "pedał" tylko gej jak już:O... lesby też nazywasz pedałkami...?

Gość takie czasy nastały
golicie sobie nogi i ręce śmierdzi od was macie cycki w zaniku bez makijażu obcięte na 1 cm wyglądacie jak facet i to zachowanie...nic w was kobiecości tylko chmastwo i męska agresja...... dla równowagi więc faceci niewieścieją, pamiętam że w mojej klasie w liceum było tylko dwóch kolesi z włochatymi nogami, przezywani byli od małp :D cała reszta bezwłosa hehehe

a dlaczego nie powinien przesadzać z ilością kosmetyków?przecież i tak nie mają wiele do wyboru... i kto powiedział że kobiecość to spędzanie dużo czasu w łazience...?przecież to dla was oni o siebie dbają żebyście miały na co popatrzeć.... a dlatego że "o boże nie mam się w co ubrać, muszę sobie koniecznie kupić ten nowy krem, coś mi się włosy dzisiaj nie układają tak jak chcę....itp itd" nie jest zarezerwowane dla prawdziwego mężczyzny

Gość rererre
W sredniowieczu rycerze w Polsce dbali o urode, kupowali stroje wartosci kilku wiosek, smarowali wlosy jajkami itp. macie opisy w ksiazkach historycznych. Francuskie koronki, zaboty to kto nosil. Potrafili calymi dniami stroic sie i chodzic na przyjecia. Nawet z tego powodu rozni ludzi pisali przestrogi, ze mezczyzni niewiescieja, a wojny nadal jednak prowadzili i wygrywali ,uczyliscie sie na tym na polskim wiec nie mowcie ze nagle teraz mezczyzni zaczeli tak dbac o siebie.

średniowiecznym rycerzom jestem w stanie to wybaczyć, ale nie współczesnym męskim laluniom co to o kremik dba a pływać nie umie bo się boi wody (żeby nie było - nie uogólniam:))

Gość jakubek,
"zanik testosteronu dziewczynki...będzie tak jak w seksmisji" a po co nam ten testosteron...?Żeby nam szkodził w życiu, zamiast się uczyć czy pracować, powinni może seks uprawiać albo na prostytutki jeździć....?

Gość same cioty
po pierwsze Jakubek, czy jak Ci tam: skąd masz te zaskakujące dane statystyczne odnośnie ilości gejów i lesbijek? Podejrzewam, że wyssane z palca. Poza tym, odnoszę wrażenie, że w dużym stopniu dotyczy cię ta kwestia: jesteś albo dziewczyną takiego "okazu" albo właśnie takim "okazem"... Nie toleruję, nie akceptuję i nie znoszę gejów, żądam tolerancji dla moich poglądów!!!

Gość jakubek,
"zanik testosteronu dziewczynki...będzie tak jak w seksmisji" a po co nam ten testosteron...?Żeby nam szkodził w życiu, zamiast się uczyć czy pracować, powinni może seks uprawiać albo na prostytutki jeździć....?

ja tam toleruję, niech sobie będą, mogę mieć nawet znajomych gejów, chociaż nie mam (albo o tym nie wiem) nie mam nic do nikogo. Ale na miłość boską niech nie uważają swoją orientację za normalną bo nie są noermalni i nigdy nie będą, natura chciała babę i chłopa a nei jakoś inaczej....no sorry, takie życie..... ale schodzę z tematu.......tak, dużo współczesnych panów to ciepłe kluchy.

Gość same cioty
randkowa dziewczyna niech sobie żyją tylko, dokładnie tak jak piszesz, niech nie próbują narzucać nam swojego punktu widzenia - nie mogę juz patrzeć na te kampanie przeciw homofobii - ile można do cholery:/ Oni mówią otwarcie o swoich upodobaniach - ja mam prawo do wyrażania niechęci.

no ja też, już po prostu nie mogę znieść, mówię że nie mam nic przeciwko i nie jestem homofobem o nie nie.....ale normalnie szlag mnie trafia z tym właśnie narzucaniem.......i wmawianiem reszcie społeczeństwa że to przecież naturalne i normalne.... niedlugo ktoś przeleci kozę a mądry pan profesor psycholog blabla powie w tv że no przecież każdy ma prawo do miłości, płeć to tylko kwestia 'umowna' i inne w ten deseń;) zobaczycie, będzie tak;)

no ja też, już po prostu nie mogę znieść, mówię że nie mam nic przeciwko i nie jestem homofobem o nie nie.....ale normalnie szlag mnie trafia z tym właśnie narzucaniem.......i wmawianiem reszcie społeczeństwa że to przecież naturalne i normalne.... niedlugo ktoś przeleci kozę a mądry pan profesor psycholog blabla powie w tv że no przecież każdy ma prawo do miłości, płeć to tylko kwestia 'umowna' i inne w ten deseń;) zobaczycie, będzie tak;)

Gość jakubek,
"otóż nie: męski: silny, odpowiedzialny, dający poczucie bezpieczeństwa, nie jakiś tchórzem podszyty, nie przesadnie dbający o wygląd i nie przesadnie dbający o swoje zrowie (każdy dbać powinien, ale nie "o jezu bo dostałem katar")" no właśnie silny i dający poczucie bezpieczeństwa...:O odważniak który szybko może gdzieś zginąć....bycie mężczyzną jest cięższe od bycia kobietą.....i o ile wiem to mężczyźni nie dbają o swoje zdrowie....częściej giną na zawały itd. zachowują się jak dzieci pod tym względem....:O

Gość same cioty
Jakubek - a ty w końcu jesteś panią czy panem, czy czymś pomiędzy? Cos nie możesz się zdeklarować

Gość jakubek,
18:48- jakiś podszyw :O jestem mężczyzną:) a dlaczego myślisz że ja kobieta.....? po czym to poznajesz....?

Gość same cioty
Jakubek - rozszyfrowanie płci to nielada wyzwanie dzisiaj, dlatego pytam wprost:P jesteś więc za facetami golącymi pachy, odwiedzającymi kosmetyczki itp dziwactwami?

no właśnie silny i dający poczucie bezpieczeństwa... odważniak który szybko może gdzieś zginąć.... co takiego? co ma piernik do wiatraka, nie o to mi chodziło;) bycie mężczyzną jest cięższe od bycia kobietą..... możemy się licytowac, ale nie o to w tym chodzi... i o ile wiem to mężczyźni nie dbają o swoje zdrowie....częściej giną na zawały itd. zachowują się jak dzieci pod tym względem.... dbanie o zdrowie to jedno, akurat ja cos o tym wiem, ćwiczę czy zima czy lato, robię regularne badania, zdrowo się odżywiam i takie tam. Byłabym wniebowzięta gdybym trafiła na takiego samego pod tym względem faceta. Ale dorosły facet, który robi przerażoną minę bo 'chyba się przeziębił' to już nie jest "dbanie o zdrowie"

no właśnie silny i dający poczucie bezpieczeństwa... odważniak który szybko może gdzieś zginąć.... nie o to mi chodziło, nie taki który się bez potrzeby naraża... bycie mężczyzną jest cięższe od bycia kobietą..... możemy się licytować, ale nie o to tu chodzi i o ile wiem to mężczyźni nie dbają o swoje zdrowie....częściej giną na zawały itd. zachowują się jak dzieci pod tym względem.... dbanie o zdrowie - jak najbardziej jestem za. Sama regularnie ćwiczę, zdrowo się odżywiam, robię regularne badania i takie tam. byłabym wniebowzięta gdyby trafił mi sie taki sam facet, pod tym względem ale facet który drży ze strachu bo "chyba się przeziębił" to jakieś nieporozumienie

no właśnie silny i dający poczucie bezpieczeństwa... odważniak który szybko może gdzieś zginąć.... nie o to mi chodziło, nie taki który się bez potrzeby naraża... bycie mężczyzną jest cięższe od bycia kobietą..... możemy się licytować, ale nie o to tu chodzi i o ile wiem to mężczyźni nie dbają o swoje zdrowie....częściej giną na zawały itd. zachowują się jak dzieci pod tym względem.... dbanie o zdrowie - jak najbardziej jestem za. Sama regularnie ćwiczę, zdrowo się odżywiam, robię regularne badania i takie tam. byłabym wniebowzięta gdyby trafił mi sie taki sam facet, pod tym względem ale facet który drży ze strachu bo "chyba się przeziębił" to jakieś nieporozumienie

Gość jakubek,
Jakubek - rozszyfrowanie płci to nielada wyzwanie dzisiaj, dlatego pytam wprost jesteś więc za facetami golącymi pachy, odwiedzającymi kosmetyczki itp dziwactwami za mężczyznami golącymi pachy....?phe a jak można mieć włosy pod pachami....?:O i gdziekolwiek indziej....?a pod pachami to już napewno nie...:O jedynie włosy gdzie można mieć to delikatna na dłoniach i delikatne(bez przesady oczywiście należy przystrzygać jak każde inne) oczywiście że powinni odwiedzać kosmetyczki, ja radzę sobie i bez kosmetyczki, ale to dlatego że się jeszcze nie zdecydowałem i nie jestem przyzwyczajony...ale miło jest widzieć jak raz przechodziłem koło salonu kosmetycznego"Zapraszamy Panów też" dlaczego kobiety mają być lepsze....?

Gość jakubek,
- "cholera nie ma się w co ubrać, jezu jak mi się te włosy beznadziejnie dziś układają....muszę sobie kupić ten nowy krem na noc o którym Kaśka mówiła że jest dobry......kochanie, czy Twoim zdaniem ma wystarczająco długie rzęsy?....." .......jest zarezerwowane dla kobiet" dlaczego zarezerwowane dla kobiet....? On nie ma prawa dbać o siebie....?Wychodzi zazdrość z ciebie...czy tylko wy baby chcecie być zadbane a my do kopania rowów....? WOGOLE JEST COŚ TAKIEGO JAK REZEWACJA DLA PŁCI? A co jest zarezerwowane dla mężczyzn....?

Gość jakubek,
i jeszcze jedna zaleta metroseksualistów, też chyba nie chcą odbtwac tej niesprawiedliwej służby wojskowej, która w tym cholernym kraju kobiet nie dotyczy:O

Omg ale nie rozumiesz jakubek, że skądś się wziął ten stereotyp męskiego faceta? :/ faceci sami go stworzyli, jak sie w niego nie pwisujesz to nie musisz krytykować