Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak87

sex kończący się chyba ciążą..a 2 dni puźniej okres...czy to możliwe??

Polecane posty

WITAJCIE :) mam do was pytanie,może któraś miała taki przypadek... otoź kochalam się z chłopakiem a on nawet nie miał ł orgazmu,zawsze mial... ( pierwszy taki przypadek) no ale poczul jak ma wytrysk i natychmiast wyjąl, w tym momencie jak mowil ze : nie ma jeszcze orgazmu...czekalismy chwile i poczulam gorace coś w środku mnie...potem po czasie powiedzial ze mial wytrysk...bylo u mnie tak mokro ze moze nie wiedzial....ale mniejsza z tym. Bylam w szoku chociaz nie mam co byc bo bedziemy do konca;] no ale dalej... i od tego momentu minęlo 2 dni, potem zacząl mnie boleć brzuch i dostalam okres...na poczatku krew czerwona troche potem już brązowe plamienie i na tyle...leci jak chodze do wc tak nie. Czy mimo że dostalam okres moge być w ciąży ?? plemniki mogly sie dostac szybko a po 2 dniahc to napewno...potem to... nie wiem co robic co myslec... Czy ciąża bylaby nie mozliwa? dodam że okres mialam jakoś 5.03, a teraz dostalam 29.03 .... bardzo prosze o rady... ślicznie dziękuję za jakiekolwiek ważne dla mnie informacje.

Okres możesz mieć normalnie, dostałaś po prostu wcześniej. Ale - w ciążę zajść mogłaś tak czy siak, bo do zapłodnienia dochodzi +/- 7 dni po stosunku, tak więc okres może być a zapłodnienie będzie po nim. 14 dni po tym stosunku możesz zrobić test płytkowy albo test krwi.

Gość JESTEM MŁODY I GŁUPI
I dużo się muszę jeszcze nauczyć. Wytłumacz mi to co napisałaś. "do zapłodnienia dochodzi +/- 7 dni po stosunku" - nigdy nie wpadłbym na pomysł, że do zapłodnienia może dojść nawet siedem dni przed stosunkiem.

Gość ale to juz bylo
kociak idz ty juz do szkoly :o

Koteczku jak Ty tzw. stosunek przerywany traktujesz jako antykoncepcję no to "dużo zdrowia życzę". Wyobraź sobie że plemniki mogą się pojawić jeszcze przed właściwym wytryskiem. Dlatego właśnie jest to metoda bardzo zawodna. No i chłopak zwłaszcza młody nie zawsze zdąży się wycofać. Zainwestujcie może w gumki, tabletki albo jeśli jesteś dość bystra poznaj metodę termiczną.

ale przecież nbie traktuję stosunku przerywanego jako antykoncepcję ;O o co wam chodzi, pierwszy raz sie zdarzylo ze nic nie czul a ty obracacie kot ogonem i mowicie o czymś innym wogle

Gość jak faceci mają takie głupie
baby jak autorka, to fakt, lepiej zaiwentować w prostytutkę i sobie porządnie poruchać buhahahahahahaha

spadaj. nie znasz problemu to sie nie wypowiadaj. widac jaki jestes sam tak lubisz....puszczac sie

Gość dzieci nie uprawiajcie sexu
autorka pisze ze to pierwszy raz sie zdarzylo w sensie ze to jedyna mozliwosc zajscia w ciaze bo facet akurat teraz nie mial orgazmu.... :) :) :) bombowe po prostu

Gość weź ty może kup sobie
lepiej słownik ortograficzny, bo narobicie takich głąbów, że głowa boli....