Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k u k u l k a

nie potrafie zaufac...

Polecane posty

Gość k u k u l k a

Tak jak w temacie. Jestem z facetem od ponad roku. Od samego poczatku naszej znajomosci nie potrafilam mu zaufac i tak jest do tej pory. Niby nie daje mi powodow aby tak bylo ale... Jest b. przystojny, uganiaja sie za nim dziewczyny. Mowi, ze to mnie kocha i chce ze mna byc. Ze nie jest juz mlodym chlopcem zeby sie bawic dziewczynami i wybral mnie. Ale mnie tak nurtuja te smsy wieczorem, ktore przy mnie pisze do kogos. Mowi, ze do kolegi czyc cos w tym stylu. Ale mnie cos zjada od srodka i mysle, ze do jakiejs dziewczyny pisze. Napisal mi przed chwila, ze mial ciezki dzien i idzie spac. Nigdy wczesniej tak szybko nie chodzil spac... Tak bardzo chcialabym mu zaufac. Ale nie potrafie. Myslalam zeby sie wybrac do psychologa i tak chyba zrobie. Moze mam niska samoocene, ze tak sadze zew moglby mnie zdadzac z kims... nie wiem... pomozcie

jezeli bedziesz tak sie zadreczala,to uwierz mi ze wczesniej czy pozniej sama go do tej zdrady popchniesz

Gość ....witamy....
a jak, kontrola musi być :D

Gość k u k u l k a
sprawdzilabym mu telefon ale umowilismy sie, ze on do mojego nie zaglada a ja do jego. chcialabym zobaczyc czy nie pisze z kims ale z drugiej strony to glupie ale boje sie, ze cos bym tam znalazla. staram sie nie okazywac, ze go podejrzewam ale on i tak sie domysla, ze mu nie ufam. ze nie jestem go pewna. jak to zmienic?

Gość gary w
zaufanie to podstawa nie ma go . nie ma związku ..

Gość k u k u l k a
tak wiem i bardzo chcialabym mu ufac. byc spokojna jak sie dluzej nie odzywa. jak gdzies wychodzi. nie miec mysli, ze w tej chwili jest z inna. ze pisze do innej. wiem, ze sie tym wykoncze predzej czy pozniej :(

Gość k u k u l k a
nie radze sobie juz z tym. chyla łapie mnie depresja :(:(:(

Gość k u k u l k a
zamiast cieszyc sie, ze ktos mnie kocha i jest przy mnie to ja robie tak zeby sie cigle zadreczac. nawet, kiedy mowi mi kocham ja sluchajac tego zastanawiam sie czy mowi prawde.

Gość k u k u l k a
:(:(

Gość k u k u l k a
czy ktos wie jak zmienic ten stan??

ja już chyba o tym dzisiaj pisałam, po co sobie sama szukasz problemu, moze naprawde go nie ma a ty wyolbrzymiasz, a co nie prawa byc zmeczony to normalne kazdemu sie zdarza. z reszta po co z nim jestes jak mu nie ufasz.