Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mininkolo

Chcialbym sie z nia juz zareczyc , ale nie mam obecnie na to pieniedzy :(

Polecane posty

Gość mininkolo

Gość PolkaMłodaPolka
liczy się gest.. pierścionek może byc skromny, na kwiaty na pewno Cię stac :)

Gość october&april
ja też:D ale mierzyłam dzisiaj pierscionek taki jaki chciałam..tzn kształt. pasuje do moich palców, nie myliłam się:)

Gość bzzzz....
O ludzie kolejne dziecko. Po co sa zareczyny?? Po to aby ustalic date slubu przygotowac sie do niego i zapenic sobie lokum. skoro nie stac cie na zareczyny jak mysle chodiz o pierscionek to jak sobie wyobrazasz koszty slubu wyposazenia mieszkania znalezienia lokum i codzienne utzrymanie??

Gość mininkolo
ale ja nie jestem kobieta , wiec miezyc nie bede no tak, ale chialbym , by to byl wyjatkowy wieczor , nie chce jej kupowac pierscionka za 100 zl ;/ a narazie nie mam kasy ;/ wczesniej stracilem prece, teraz zaczalem nowa, od niedawna ;/ wyjezdzamy w maju za granice, i tak sobie myslalem , jakby bylo gdybym sie tam oswiadczyl, pewnie byloby pieknie, ale neistey musze sie wstrzymac, wyjazd tez kosztuje :(

Gość mininkolo
a nikt nie mowi, ze odrazu po zareczynach trzeba szykowac slub

Gość bzzzz....
mininkolo To po co sie chcesz zareczac? Bo wiesz co narzeczenstwo to pewna instutcja ktora cos znaczy ma swoj cel i prawidla. Uwazam za zabawe w doroslosc zareczyny kiedy nic za tym nie idzie a para sie tluymaczy ze zamierzamy wziasc slub ale hmm moze za 2 lata moze za 5 .....

Gość bzzzz....
Odpowiedz mi tylko na pytanie po co teraz w tej chwili chcesz sie zareczyc?? Jaki jest cel co ci to da w tej chwili??