Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajhawwka

karuzela dla niemowlaka

Polecane posty

Gość zajhawwka

Ja bym kupiła to trzecią, ładna i kolorowa i planuję jakąś kupić bo niedługo mi się dzidziuś urodzi :).

Ja bym kupiła to trzecią, ładna i kolorowa i planuję jakąś kupić bo niedługo mi się dzidziuś urodzi :).

Gość na karuzele masz kamilko
a o ciuszki zebrzesz na forum???? :O A fe!!!!

Gość tez ta 3

Gość wszystkie fajne

Gość mammmmama
wszystkie są do dupy bo nakręcane, lepsze są elektroniczne i wcale niedużo droższe

Gość powiem Ci tak bo sama
niedawno kupowalam. Ja bym poszukala jakiejs w bardziej zywych kolowach - takich bardziej kontrastowych bo te co podalas sa takie pastelowe. Ja mam karuzele na pilota z serii garden friends i powiem Ci ze mala moze z pol godziny sie na nia gapic az sie nie zmeczy i nie zasnie. wodzi za maskotkami oczkami juz od 4 tygodnia wiec naprawde polecam Ci bardziej kolorowa

Gość zajhawwka
to podaj jakiegos przykladowego linka

Gość goga26111
http://www.allegro.pl/item964246844_fisher_price_karuzela_z_biciem_serca_m_2009_n8849.html#gallery tylko ta. mialam zwykle i maly nie przejawial wiekszego zainteresowania,po czym u bratowej zobaczyl ta i ja uwielbia!!!potrafi patrzec na swiatlo przez godzine sie cieszac. zaluje,ze kupilam ta pierwsza bo w dodatku musze ja nakrecac, a ta fisher price jest z pilotem i nie musisz co chwile podchodzic,zeby ja wlaczyc.lepiej zaplacic wiecej ale miec pewnosc,ze to bedzie zakup trafiony.To moje zdanie

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość rakola
ja mialam taka zwykla i maly nie byl zbyt zainteresowany, zaluje ze nie kupilam elektrycznej, moze nauczylby sie usypiac w lozeczku, dodam ze na poczatku bal sie tej karuzeli bo byla za glosna kup elektryczna to wydatek ktory sie oplaca, bo nakrecanie naprawde jest wkurzajace, zajmiesz dziecko na dluzej, masz kilka melodyjek i swiatelka, to zajmie i zainteresuje maluszka:) polecam http://www.allegro.pl/item964246844_fisher_p rice_karuzela_z_biciem_serca_m_2009_n8849.html#gallery

Gość mały niebieski kwiatek
Mam do sprzedania karuzelę z Fisher Price Ocean Wonders, stan idealny, nie chce mi się wystawiać na allegro, jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt, dorzucę jeszcze jakieś ciuszki gratis :)

Gość zajhawwka
mi chodzi o te trzy co wyslalam wiem ze te z pilotem sa bajeranckie ale mi chodzi o te co wyslalam linki

Gość jkjki
3