Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wata_wasata

amnezja u byłego

Polecane posty

chce się ze mna przyjaźnić a zapomina nawet złozyć zyczeniana urodziny czy święta. dziewczyny ! olać?

Gość fgfgghjghjghjg
olac przyjaciel nie zapomina o takich rzeczach moze chce sie "przyjaznic" zeby pozniej ewentualnie podupczyc a kto z kim zerwal ? bo to tez ma znaczenie troche

Gość krolewna_
spoko...u mnie identyczna sytuacja... swieta-nie zna mnie. jego urodziny ja nie znam go :P nagle przypomina sobie o mnie i propzycja przyjazni po pol roku milczenia ! :D moje urodziny-cisz! :) :P:D u mnie to on mnei rzucil :O

Gość fgfgghjghjghjg
mysle ze nie warto szukac przyjazni u bylego na sile, czasem sie udaje, ale rzadko jak olewa ze nawet na swieta zyczen nie zlozy to tzreba go olewac tak samo, darowac sobie "przyjazn" a jak pisze to udawac zajeta, nasciemniac nawet troche ze ma sie koos nowego, naopowiadac jakis supernewsow i niech mu w piety pojdzie :p

Ogólnie jestem podobnego zdania co wy. Jak się niedawno na niego wsciekłam i stwierdziłam że to koniec i coś jest nie tak, skoro ja jakoś potrafię pamiętać a on co roku robi ten sam numer i "zapomina" (pisze mi to wprost potem) to się mocno zdziwił i kazał sobie dokladnie tlumaczyc na czym polega problem ;-) Staneło wiec na tym ze to ja sie czepiam bo on ma tyle rzeczy innych na glowie ze przeciez to normalne ze mu " czasem umknie":-D Przeciez robi kariere, dziewczyna u boku, za chwile sie bedzie zareczac...... fgfgghjghjghjg Rozstalismy sie wspolna decyzja bo nie moglismy sie dogadac w wielu sprawach. Ale chyba mial do mnie zal bo dosc szybko ułozyłam sobie życie na nowo - akurat u boku chlopaka ktorego znalam dluzszy czas (ale nie szukalam na sile romansu). krolewna_ Pocieszyłas mnie :-D I Jak sie wtedy zachowujesz gdy on sie odzywa do ciebie jakby nigdy nic?