Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucona przez sms

wiem że mój ex którego nienawidzę ma teraz imprezę z ziołem

Polecane posty

wiesz, powiem Ci tak. ja też muszę sporo nadrobić do poprawy i studia medyczne nie byly najlepszym pomysłem w polączeniu z maturą... jest naprawde cięzko, tzn jest jednak sporo nauki na studia, a jak dochodzi nauka do matury to mózg w kwadrat staje. także wydaje mi się że na czas "nadrabiania" warto wybrać sobie nieco łatwiejszy kierunek... a Bioinformatyka wydaje się byc naprawde trudna...

no dobra to chemie/fizyke :P bez roznicy. a ta bioinformatyka to na ktorej uczelni?

no niby swiat sie nie zawali a nie lepiej ju zzaczac cos zwiazanego z medycyna?

proponowałabym ratownictwo medyczne lub popularnba analitykę medyczną. mam teraz na roku wieeeele ludzi po pierwszym roku "analu" :D:D:D:D i powiem Ci że mają juz sporo łatwiej na med. bo niektóre przedmioty np moją znienawidzoną biofizykę im przepisali z zeszłego roku...

No zobaczę jeszcze. Jeszcze zostało trochę czasu do namysłu i składania papierów. Poprzeglądam jeszcze raz to wszystko i poważnie się nad tym wszystkim zastanowię. A teraz wybaczcie, ale znikam, bo bratu nad głową hałasuję klawiaturą i biedaczek marudzi, że spac nie może. ;) dobrej nocy i dzięki za rady. ;)

Gość czarowac lubie
cpuny!!!!!!!!!!!!