Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotka_dwubiegunowa

Chorzy na chorobe afektywną dwubiegunową-łączmy się!

Polecane posty

Gość chora na chad
a tak pozatym co slychac? pogoda nam sie piekna zrobila:)

oj tak nie długo robię obiad dzisaj nalesniki z serem i zupa z groszku zielonego

Gość chora na chad
ja dzis gotuje zureczek z kielbaska i ziemniaczkami

uderzyłam się dzisiaj niechcący w głowę aż mnie zamroczyło to było około 10 rano do tej pory boli mnie głowa jak di jutra będzie boleć to będę musiała odwiedzić lekarza a tak pozatym w porządku

Gość chora na chad
witam kitana 2000 koniecznie odwiedz lekarza bo z glową nie ma zartow,daj znac czy wszystko ok ja dzis mam pare zalatwien wiec mnei nie bedzie w domu ale wieczorem sprawdze co slychac u Ciebie,powodzenia

przespałam się z bólem dzisiaj już nic mnie nie boli pozatym że na glowie mam guza:) Mąż nie pojechał dzisiaj do pracy z uwagi na to że troszkę gorzej się psychicznie czuje ; ale wiem że mąż za ten dzień podładuje mi akumulatorki:)

Gość chora na chad
ja tez mam obiad z glowy bo tez zureczek zostal z wczoraj

Gość chora na chad
widze,ze temat upadł na dobre u mnie nic nowego poza powrotem do pracy,lekko nie jest ,ale dam rade

nie topik nie umarł cały czas sprawdzam co się dzieję czy może coś napisałaś wiesz wczoraj temat załozyła kinga124 obecnie jest w manii po jej topiku było to widać była tutaj na początku topiku

to ten topic cały czas jest, no cóż zgadza się jestem teraz w fazie manii, u mnie one bardzo długo trwają

Gość chora na chad
dzien dobry! ja robie obiadek ziemniaczki mlode z kotletem z piersi kingusia daj linka do Twojego topiku,chetnie poczytam moje manie trwaja ok 6 tyg ale zaraz po nich nastepuja depresje i one mi daja w kosc,jestem zdolowana itd, wrocilam juz do pracy,ale jestem totalnie zakrecona,

Gość chora na chad
i niedzielka zleciała ,bylam na dzialeczce sie przewietrzyc ale burza nas przegonila do domu jutro do pracy ,brrrr

u nas narazie nie ma burzy w takie słońce nie chce mi sie wychodzić na dwór wogóle nie lubie słońca

Gość anka 22..
co ta kingusia za durnoty tam pisze To wlasnie mania?

Gość chora na chad
witam ja padam ze zmeczenia,daje sie ono mi we znaki,praca a po niej codzienne obowiazki, pozdrawiam czytajacych

Gość chora na chad
dzien dobry! co slychac?nikt sie nie odzywa,ja dzis wolne robie porzadki ,pranie i gotuje na dzis i jutro,bylam u mamy na dzien matki bo jytro nie dam rady isc,wczoraj troche polało deszczu u nas a dzis swieci piekne slonko:)

witam chora na chad wiesz w poniedziałek mąż ma komisję trzymaj kciuki może trochę się nam sytuacja poprawi

Gość chora na chad
czesc! kitana2000 napisz jak po tej komisji,ja sie nie odzywam bo czasu brak na kompa,zagoniona jestem

okaże się za 2 tygodnie ; orzeczenie przyjdzie pocztą lekarze byli mili to jest ważne bo mąż podłamuje się jak ktoś traktuje go z góry

Gość chora na chad
to fajnie ze takie podejscie mieli lekarze,na pewno odpowiedz bedzie dobra

Ja mam ponoc jednobiegunową, ale lekarz twierdzi że jest to nie jasne, i sama już nie wiem czy mam dwubiegunową. Miałam w przeszłości stany depresyjne które po pewnym czasie ustępowały. Potem był spokój, zaczęłam nawet ciebie lubic, a potem znów to samo. Obecnie mam F33,2, leczę się.

Właściwie sie zastanawiam jak przebiega okres manii, bo miałam coś podobnego do manii, lecz nie jestem w stanie tego sprecyzowac.

evanka myślę że takie stany to może być cyklotymia taka dwubiegunówka jako jeszcze nie choroba:) poprostu stany podwyższonego nastroju które nie maja podłoża chorobowego tylko emocjonalny a ile masz lat?

Gość chora na chad
dzien dobry:)

a witam serdecznie mamy dzisiaj upalne lato a ja lata nienawidzę bo jestem albinoską :) nie mogę nigdy się opalić i jestem blada jak ściana:)