Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotka_dwubiegunowa

Chorzy na chorobe afektywną dwubiegunową-łączmy się!

Polecane posty

Gość chora na chad
u mnie w rodzinie babcia chyba miala ale i tak leczyli ja na co innego,a jak wyglada to u Twojego taty?

on był leczony na alkoholizm i nerwicę hipochondryczną on teraz ma klasycznie albo mania jest pobudzony ma siłe do działania albo depresje bez motywacji do życia

Gość chora na chad
no to ja mam klasycznie,teraz wlasnie nie mam motywacji,nawet na kafe pisze bez ładu i składu

Gość chora na chad
stres podobno wywołuje nawrot choroby

oj ciezko z ta nasza choroba leczenie jest bardzo trudne bo antydepresanty moga działac maniakalnie ja np nie mogę brac leków przeciwdepresyjnych

Gość chora na chad
ja teraz biorę antydepresanty i wcale nie czuje jakiejs wzmozonej motywacji bede zmykac ,starszy syn przyszedl ze szkoly i chce na kompa wejsc,bede tu zagladac kitanka2000 pozdrawiam...

Gość pogodynkaaaaaa
i znowu sie zaraz zacznie. kitana2000 i inni chorzy. powiem jedno ma-sa-kra!!! boze,ja nie mialam pojecia co to za choroba,jak sie objawia.... boze, to straszne! wazne,ze sobie wszyscy radzicie:) jakos,ale do przodu. owszem mam swoje zdanie na ten temat,ale nie chce sie wypowiadac,zaraz sepy skocza,a temat topiku,jest zupelnie inny:) temat kitany bedzie podnoszony co chwile. poki nie usuną go. ktos zada pytanie, ktos odpowie i tak bedzie w kolko. czy wam sie to podoba czy nie.

Gość rowereek
a jeździcie na rowerach? Pogadam o tym gg 3446 7328

Gość chora na chad
a o czym chcesz gadac?tu tez mozesz.mow smiało

Gość rowereek
no chcę gadać o tym czy wychodzicie na rower, czy sami czy z kimś, albo czyw oóle gdzieś wychodzicie z domu

Gość autorko to
ja wychodze na rower gorski

ja nie mam dobrego roweru (rowera) musimy sobie naprawić i kupić niuni krzesełko bo to dobry sposób na zrzucenie troszkę centymetrów z brzuch i ud no i odstresowuje bardzo

Gość rowereek
a jesteście wlkp?

Gość autorko to
nowy york

Gość rowereek
szkoda, byśmy pouprawiali jazdę na rowerku

Gość chora na chad
dzien dobry:)

Gość chora na chad
ja juz byłam na zakupach w sklepie,rozmrażam lodowke i sprzatam,tez bede sie udzielac w miare mozliwosci znalazlam w zamrażarce jakieś uszka wiec jak znalazl beda z barszczem a na drugie rybka smażona z ziemniaczkami:)

Gość chora na chad
kitana2000 jak sampoczucie dzisiaj??u mnie chyba(nie zapeszać troszę lepiej) trzeba dzwignac kolejny dzien,moze jurzejszy bedzie znow lepszy...

Gość chora na chad
widze ze zajeta jestes kitana2000 ,dzidzia daje o sobie znac:)

właśnie usneła od rana dzisiaj sprzątałam robilam pranie; jesli chodzi o nastrój to myślę że czuje się dobrze jakbym miała na coś narzekać to chyba tylko na to że mam poczucie że siedzę na bombie zegarowej :) niunia za tydzień kończy pół roku muszę jak najszybciej ostawić pierś ; przyznam że to bardzo trudne bo Olka nie chcę jeść butelki cały czas próbuje jej dawać ale bez rezultatu moją chorobę napędza trochę fakt że wśród ludzi czuję się nisko wszyscy są odemnie ładniejsi mądrzejsi nie akceptuje siebie pomimo to że znam swoje zalety nie umiem ich wykorzystać

Gość chora na chad
pisalas cos ze poza chadem masz jeszcze cos na b....co to jest?ja jak czuje sie ok nie mam poczucia niskiej wartosci,tylko teraz z ta depresja obniozony nastroj,ale chyba juz wychodze na prostą w sumie z ta bomba zegarowa masz racje bo czytalam ze w chadzie nawrot wystepuje zawsze a zahamwac go moga tylko leki ja za tydzien mam wrocic do pracy i juz sie tego boję,nie wiem ze sobewi nie poradze, to przez ta depresje

nie powinnaś się denerwować takie nerwy bardziej szkodzą jak to warte bedzie dobrze ja mam bordeline ; zaburzenie osobowości objawia się niskim poczuciem własnej wartości i roszczeniowa postawą wobec innych udało mi się część zlikwidować dzięki terapii psychologicznej niestety niskie poczucie własnej wartości zostało :( w fazie manii wzrasta ale to jest tylko stan chorobowy mania wielkościowa także niemiarodajne moim marzeniem jest to abym mogła rozmawiać z ludźmi swobodnie stawiać granice a mam z tym problem i czuję się nc nie warta

Gość chora na chad
no costy piszesz normalnie na kafe,,nie mysl tak o sobie,:)