Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

jestesmy razem 3 miesiace... wczoraj powinnam dostac okres..nie dostałam nie bola mnie piersi nie mam zadnych objawów okresu, zły nastroj...jestem w takim stresie ze mam mdłosci i nic nie przełkne ...cały miesiac miałam diosc stresujacy i nie wiem czy to przez to sie przesunał kochalismy sie bez gumki, skonczył na mnie nie czekał do oostatniego momentu tylko wyjał sporo przed powiedziałam mu wczoraj o swoich watpliwosciach, poszlismy od razu do apteki po test i zaraz bede go wykonywac dostene zawału mam 23..wasciwie 24 lata..mam sie bronic w tym roku rozwijac, szukac pracy ..........:O

Gość supersupemsmmmaa
3 miesiące i do łózka już poszliście? ;/ jesteś pewna że to odpowiedni kandydat na ojca Twojego dziecka? spokojnie, http://wrozbyonline.pl/5202 spytaj jasnowidza, może on Ci pomoże

Gość ififhiav
rób ten test!! i napisz jaki wynik! sama jestem ciekawa!

Gość a taka jedna 24
facet jest ok, kandydatem na ojca moze był by dobrym ale ejsli faktycznie bede w ciazy to usune..bo znamy se za krótko nie tak wyobrazałam sobie zakładanie rodziny i planowanie zycia, koncze studia a w dodatku to moj pierwszy facet z któym spałam czy mozna miec wiekszego pecha:O

Nie można 'chyba być w ciąży'. W ciąży albo się jest, albo się nie jest :)

Gość a taka jedna 24
najlepsze jest to ze do tej pory byłam przeciwniczka aborcji i uwazałam ze trzeba ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny...ale jak mi sie to samej przydarza to....wiem ze to bedzie słuszna decyzja

Gość gupeek
tak piszesz, a 2 kreski juz ujrzalas?

Gość ififhiav
głupia jestes??? nie usuwaj!! bedziesz miała wyrzuty do konca zycia! kazdy ma prawo do zycia, trzeba poniesc konsekwencje. zal mi takich jak Ty, ruchac sie umiałas a teraz niewinne dziecko chcesz stracic?

Gość a taka jedna 24
jeszcze nie:O

Gość gupeek
nie rob dziewczynie wody z mozgu - po 14 dniach ma tam jeszcze zlepek komorek, a nie dziecko. tego nawet plodem nazwac nie mozna, tylko zygota - kula jednakowych komorek, z ktorych moze wyrosnac praktycznie wszystko.

Gość fe nie sluchac jej
pierdoli. testu nie zrobi tylko pierdoli. i to na erotyhcznym i tutaj i pewnie wszedzie. oszustka jedna. nie jest to az tak ciekawy temat na sensaxcje dnia;p

Daj spokój dziecko to nie koniec świata. Właściwie dziecko to początek świata. Zrozumiały Jest Twój lęk przed nowym. Ale wierz mi tyle kobiet przez to przeszło i większość nie żałuje.

Gość a taka jedna 24
pozz tym leczyłam sie izotekiem i nie powinnam zachodzic w ciaze przez 2 lata bo dziecko moze urodzic sie chore brałam teraz silne antybiotyki w czasie jak miało miejsce...owo zdarzenie

Gość a taka jedna 24
no dziecko jest super, jak masz w palnach załozenie rodziny i jestes pewna ze chcesz spedzyic z tym mezczyznom reszte zycia a ja moje zycie dopiero zaczynam:O

Gość bojabojaboja
Jestem trochę starsza od Ciebie, często rozmawiam z partnerem co by było gdybym... I wiem, że to byłby koniec świata tylko w pierwszym momencie. Potem jakoś dałabym radę. Oczywiście, że nie byłby to odpowiedni moment, nawet bardzo. Ale jakoś by się poukładało. Skoro już się uprawia seks, a 100% zabezpieczenia niestety nie ma, to trzeba się z tym liczyć i trzeba ponieść odpowiedzialność.

Gość slicznotkaaaaa
to po co kuźwa zawracasz nam gitare!!!!:-P

Gość ghgh
eee spadaj, wszyscy czekali na twoja ciaze i ze bedzie kontynuacja topicu,zenada :P

ej sorry ale co w tym zlego ze dziewczyna ktora ma 24 lata idzie do lozka po 3 miesiacach spotykania sie z facetem?? haha

1. ona nie napisała, że zna go trzy miesiące, tylko, że jest z nim trzy miesiące. 2. nikogo nie można zmuszać do bycia matką. 3. stosunek przerywany to nie antykoncepcja, bo przed wytryskiem jest płyn preejakulacyjny (albo podobna nazwa, sorki:) ) i tam też są plemniki, więc lepiej się nie wygłupiać. pigułki albo sprężynka, albo gumka obowiązkowo. no, ale po takim stresie to się już chyba łatwiej to łapie:)